Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: 

Σε ένα σπίτι που βρίσκεται το ρουτερ στο ισόγειο, έχει εγκατασταθεί ενσύρματη καλωδίωση σε κάθε όροφο.

Από εκεί, υπάρχει ενσύρματα εγκατεστημένο ένα deco m4 σε κάθε όροφο για ασύρματη κάλυψη. Στον χώρο υπάρχουν και μονάδες αιρ κοντίσιον που έχουν wifi module.

Ο μοναδικός τρόπος να συνδέονται τα αιρ κοντισιον είναι μέσα απο τα deco ασύρματα προφανώς.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στην εφαρμογή τα μηχανήματα φαίνονται ως εκτός λειτουργίας ή μπορεί και κάποια φορά να φαίνονται κανονικά.

Επειδή δεν υπάρχει σταθερή IP, τα deco αλλάζουν και καταλαβαίνω ότι γίνεται σαν επανεκκίνηση και τα modules των αιρ κοντίσιον δεν βρίσκουν την νέα IP?

Απλές σκέψεις μου αναφέρω. 

Επιπλέον να πω ότι τα deco λειτουργούν ως access points και οχι ως router. 

Τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτό το πρόβλημα?Μια να λειτουργεί το wifi στα μηχανήματα και μια όχι?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Στις 10/10/2022 στις 9:29 ΜΜ, dimsal είπε

Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: 

Σε ένα σπίτι που βρίσκεται το ρουτερ στο ισόγειο, έχει εγκατασταθεί ενσύρματη καλωδίωση σε κάθε όροφο.

Από εκεί, υπάρχει ενσύρματα εγκατεστημένο ένα deco m4 σε κάθε όροφο για ασύρματη κάλυψη. Στον χώρο υπάρχουν και μονάδες αιρ κοντίσιον που έχουν wifi module.

Ο μοναδικός τρόπος να συνδέονται τα αιρ κοντισιον είναι μέσα απο τα deco ασύρματα προφανώς.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στην εφαρμογή τα μηχανήματα φαίνονται ως εκτός λειτουργίας ή μπορεί και κάποια φορά να φαίνονται κανονικά.

Επειδή δεν υπάρχει σταθερή IP, τα deco αλλάζουν και καταλαβαίνω ότι γίνεται σαν επανεκκίνηση και τα modules των αιρ κοντίσιον δεν βρίσκουν την νέα IP?

Απλές σκέψεις μου αναφέρω. 

Επιπλέον να πω ότι τα deco λειτουργούν ως access points και οχι ως router. 

Τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτό το πρόβλημα?Μια να λειτουργεί το wifi στα μηχανήματα και μια όχι?

Ευχαριστώ πολύ.

K κατευθειαν στο μοντεμ/ρουτερ του παροχου να τα ειχες συνδεμενα, η ip δεν θα ηταν σταθερη. οποτε το προβλημα δεν ειναι στην "ip". τσεκαρε μην ειναι μακρια απο το wifi και πιανουν οριακα.

Δημοσ.
Στις 10/10/2022 στις 9:29 ΜΜ, dimsal είπε

φταιει το ac. Εχω το ιδιο θεμα. Μερικες φορες πρεπει να κλεισω τηνα σφαλεια για να ξυπνησει και να συνδεθει ξανα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...