Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, xristos1978 είπε

Σημερινή ενημέρωση.Το τηλέφωνο (pro deep purple) έχει έρθει στην αποθήκη Κωτσόβολου.Ειχα ανεφερει σε προηγούμενο post την προηγούμενη εβδομάδα πως σταμάτησε να μου γράφει "αναμονή διαθεσιμοτητας".Τελικά είχα δίκιο ότι ήταν θετική εξέλιξη.Βεβαια ούτε καν είχαν στείλει ενημέρωση ότι είχε έρθει και σήμερα που μίλησα μαζί τους στο chat μου έγραψαν πως έχει έρθει και περιμένουν πληρωμή για να δρομολογηθεί η αποστολή του.Παραγγελια από 29/9.

Να δω πότε θα το έχω στα χέρια μου

Αν δεν μιλούσες για να το πληρώσεις θα περίμεναν λίγο ίσως και θα το έδιναν σε άλλον 

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristos1978 είπε

Σημερινή ενημέρωση.Το τηλέφωνο (pro deep purple) έχει έρθει στην αποθήκη Κωτσόβολου.Ειχα ανεφερει σε προηγούμενο post την προηγούμενη εβδομάδα πως σταμάτησε να μου γράφει "αναμονή διαθεσιμοτητας".Τελικά είχα δίκιο ότι ήταν θετική εξέλιξη.Βεβαια ούτε καν είχαν στείλει ενημέρωση ότι είχε έρθει και σήμερα που μίλησα μαζί τους στο chat μου έγραψαν πως έχει έρθει και περιμένουν πληρωμή για να δρομολογηθεί η αποστολή του.Παραγγελια από 29/9.

απο 29/9 - 2 μηνες μετα τραγικο σε καθε περιπτωση που εστω δεν ειδοποιουν βεβαια εχουν ποσους σε αναμονή κ απο οτι φαινεται δεν τους νοιαζει. Αν δεν ρωτουσες θα πηγαινε αλλου η συσκευη.

Σποραδικα ισως να ερχονται καποιες συσκευες/παραγγελιες σε καποια χρωματα. Apple Γερμανιας δινει 4 βδομαδες. Βεβαια αν ερθει μεγαλη παραλαβη για Ελλαδα μετα τις γιορτες θα εχουν φαει κ πολλες ακυρωσεις τα καταστηματα....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xristos1978 είπε

Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε, θα πάω κι εγώ αύριο από το κατάστημα να ρωτήσω 

Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες παρέλαβα, iPhone 14 pro 128gb Deep Purple με παραγγελία 30/9 από Κωτσόβολο. Εύχομαι σύντομα να το έχετε όλοι 

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
Στις 29/11/2022 στις 4:12 ΜΜ, Kargian είπε

Πριν λίγες ώρες παρέλαβα, iPhone 14 pro 128gb Deep Purple με παραγγελία 30/9 από Κωτσόβολο. Εύχομαι σύντομα να το έχετε όλοι 

πες μας τι τους έκανες να το κάνουμε και εμείς! 

Δημοσ.

Με ποια λογική προτεραιοποιούν τις παραδόσεις; έχω παραγγείλει από 30/09 και με κοροϊδεύουν στο κατάστημα κάθε φορά που πάω να ρωτήσω ότι θα το έχω σε 10 μέρες. Κάθε φορά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες 10 μέρες. Και στα τηλέφωνα web chat στην ουσία αποποιούνται της ευθύνης που έχουν απέναντι στον καταναλωτή που έχει ήδη αγοράσει για την ψεύδη διαφήμιση και διάθεση ενός μη διαθεσίμου προϊόντος. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά και δεν με νοιάζει αν είναι πρόβλημα της apple, του προμηθευτη που τα εισαγει στην ελλαδα ή δεν ξερω. Είμαστε τοσοι πολλοι που περιμενουμε και θα επρεπε να κανουμε κατι συλλογικα. Αλλιως να το ξεραμε να πηγαιναμε βολτα στο λονδινο να το ψωνισουμε στο release date.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, idnik είπε

πες μας τι τους έκανες να το κάνουμε και εμείς! 

Αν εξαιρέσεις την προκαταβολή και που ανά 15 μέρες πήγαινα να ρωτήσω, τίποτα άλλο. 2 μήνες πέρασαν, δεν το λες και σύντομα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mizbrownstone είπε

Με ποια λογική προτεραιοποιούν τις παραδόσεις; έχω παραγγείλει από 30/09 και με κοροϊδεύουν στο κατάστημα κάθε φορά που πάω να ρωτήσω ότι θα το έχω σε 10 μέρες. Κάθε φορά ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες 10 μέρες. Και στα τηλέφωνα web chat στην ουσία αποποιούνται της ευθύνης που έχουν απέναντι στον καταναλωτή που έχει ήδη αγοράσει για την ψεύδη διαφήμιση και διάθεση ενός μη διαθεσίμου προϊόντος. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά και δεν με νοιάζει αν είναι πρόβλημα της apple, του προμηθευτη που τα εισαγει στην ελλαδα ή δεν ξερω. Είμαστε τοσοι πολλοι που περιμενουμε και θα επρεπε να κανουμε κατι συλλογικα. Αλλιως να το ξεραμε να πηγαιναμε βολτα στο λονδινο να το ψωνισουμε στο release date.

Το πιο to the point σχόλιο που διάβασα εδώ μέσα! Επιτέλους!

μαζί σου!

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, idnik είπε

Το πιο to the point σχόλιο που διάβασα εδώ μέσα! Επιτέλους!

μαζί σου!

Νομίζω το πρόβλημα είναι κυρίως της Apple.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Fortybird είπε

Νομίζω το πρόβλημα είναι κυρίως της Apple.

Στο εξωτερικό το κινητό έχει διατεθεί κανονικά. Το πρόβλημα είναι του Κωτσόβολου που το διέθεσε προς πώληση, με κυνηγούσε να προπληρώσω και με κοροϊδεύει για κάτι που δεν έχει να μου παραδώσει.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα στο site του Κωτσόβολου εκεί που φαίνεται η επεξεργασία παραγγελίας προχθές μου έβγαλε ότι θα το παραδώσουν στο courier, τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και την επόμενη μέρα το αλλάξανε πάλι στο site στην επεξεργασία παραγγελίας μου και το κάναν πάλι αναμονή διαθεσιμότητας. Απλά κλαίω! Έχω κάνει την παραγγελία από 16/9 παρεπιπτόντως 

Δημοσ.

Καλησπερα. Προς ενημερωση τα αμερικανικα APPLE STORE (οποιος θελει μπορει να ανοιξει τον Χαρτη της Αμερικης να ριξει μια ματιά) δινουν παραδοσεις για 14αρια Pro απο 6-7 εβδομαδες. Δεν εχει διατεθει λοιπον πουθενα εκτος απο τις πρωτες Παραλαβες του Σεπτεμβριου. Για ετοιμοπαραδοτα στα Αμερικανικα Apple Store ουτε λογος φυσικα. Εκτος αν φτασεις στην Αλάσκα για να βρεις. Στην Ψαροκωσταινα Ελλαδα οι παραλαβες πανε για το 2023. Τουλαχιστον για την Cosmote που δουλευω. Αυτα προς ενημερωση Ολων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...