Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ ακόμα στην αναμονή διαθεσιμότητας είμαι απο 16/9. Δεν έχω ελπίδες ότι θα παραλάβω από κωτσο εντός του έτους και ψάχνω και άλλου 

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, xristos1978 είπε

Εγώ για θετική το βλέπω πάντως.Ισως να σημαίνει πως βρέθηκαν συσκευές και για αυτό δεν βγάζει πλέον "αναμονή διαθεσιμότητας".

Με το chat που μίλησα μου είπαν πως λογικά θα ενημερωθώ με sms.

Για τι χρώμα μιλάμε και τι μέγεθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπειτα από μήνες αναμονής από istorm για Iphone 14 pro 128gb dp με παραγγελία 29/9 (πληρωμή στο κατάστημα), προχθές (22-11-2022) ήταν διαθέσιμο στον Γερμανό και σήμερα παραλαμβάνω. Κατά καιρούς μπορείς να βρεις διαθέσιμα εκεί αλλά ποτέ δεν βρήκα deep purple. Προτείνω να έχετε κατά νου τον Γερμανό σε περίπτωση που βγουν πάλι διαθέσιμα.

Πρέπει να πήρα το τελευταίο.

IMG_8192.heic 1 of 1.png

Επεξ/σία από pipiridis
Δημοσ.

ΑΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΜΟΛΙΣ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ  ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

14PM 128 Black

Δημοσ.

Παραγγελία 22/09 και πληρωμή ολοκλήρου του ποσού κι ακόμα δεν έχει ξεκολλήσει από την αναμονή διαθεσιμότητας. Και χθες που μίλησα μου είπαν ότι δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση από την Apple ή τον εισαγωγέα της Apple στην Ελλάδα για το ποτε θα παραλάβουν ώστε να τα διανείμουν. 

• Sad 1
Δημοσ.

Χθες πήγα στον Κωτσόβολο στο the Mall που έκανα την παραγγελία ! Η παραγγελία μου έγινε 24/9 , μπήκαμε στον υπολογιστή με τον υπάλληλο να δούμε μέχρι πότε έχουν εξυπηρετηθεί οι παραγγελίες....για iphone 14 pro max 128 deep purple ο τελευταίος που παρέλαβε βάσει του συστήματος τους ήταν 15/9.... Από τότε, δηλαδή 16/9 μέχρι να φτάσουμε στη δικιά μου παραγγελία προηγούνται άλλες 225 που πρέπει να εξυπηρετηθούν πριν από μένα...μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο χρώμα !! Άρα πιστεύω ότι ούτε τα Χριστούγεννα θα έχουμε το κινητό δυστυχώς ....με τους ρυθμούς που κινούνται τώρα τα πράγματα!!!

• Sad 1
Δημοσ.

Ελπίζω παιδιά μέχρι αρχές γιορτών να το έχουμε, σίγουρα θα φέρουν τώρα στις γιορτές αρκετά κομμάτια γιατι είναι μεγάλη περίοδος αγορών παγκόσμιος

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, sugabebis είπε

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω τελικά το Plus αντί για το Max που έχω παραγγείλει και δν βλέπω φως!τι να κάνω?

Νομίζω είναι καλύτερη επιλογή το 13 pro max από το 14 plus ! 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Art1234 είπε

Ελπίζω παιδιά μέχρι αρχές γιορτών να το έχουμε, σίγουρα θα φέρουν τώρα στις γιορτές αρκετά κομμάτια γιατι είναι μεγάλη περίοδος αγορών παγκόσμιος

Πολύ φοβάμαι πως με αυτά που γίνονται στο εργοστάσιο που κατασκευάζονται τα iPhone σε συνδυασμό με τα lockdown που κάνουν πως θα υπάρξουν νέες μεγάλες καθυστερήσεις 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Kargian είπε

Πολύ φοβάμαι πως με αυτά που γίνονται στο εργοστάσιο που κατασκευάζονται τα iPhone σε συνδυασμό με τα lockdown που κάνουν πως θα υπάρξουν νέες μεγάλες καθυστερήσεις 

Έχει καιρό που έχει πέσει η παραγωγή λόγο της καραντίνας που υπάρχει εκεί που είναι τα εργοστάσια 

Οσοι παραλάβουν τώρα πάλι τυχεροί θα είναι γιατί οι επόμενη παρτίδα βλέπω να πάει μετά τον Φεβρουάριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2022 στις 9:58 ΠΜ, BertaJourdan είπε

Εδω το κεντρικο Apple Store Frankfurt δινει για το 14 Pro Max ημερομηνια 28 Δεκεμβριου, περιμενετε τωρα εσεις στο ελλαδισταν.

Screenshot 2022-11-21 085927.png

Απο τη στιγμη που επισημοι προμηθευτες απο Γερμανια εχει τετοιες καθυστερησεις το λιγοτερο προσθεστε μινιμουμ 10-12 μερες για Ελλαδα  αρα μετα τις γιορτες επιπλεον οσοι περιμενετε.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Σημερινή ενημέρωση.Το τηλέφωνο (pro deep purple) έχει έρθει στην αποθήκη Κωτσόβολου.Ειχα ανεφερει σε προηγούμενο post την προηγούμενη εβδομάδα πως σταμάτησε να μου γράφει "αναμονή διαθεσιμοτητας".Τελικά είχα δίκιο ότι ήταν θετική εξέλιξη.Βεβαια ούτε καν είχαν στείλει ενημέρωση ότι είχε έρθει και σήμερα που μίλησα μαζί τους στο chat μου έγραψαν πως έχει έρθει και περιμένουν πληρωμή για να δρομολογηθεί η αποστολή του.Παραγγελια από 29/9.

Να δω πότε θα το έχω στα χέρια μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...