Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimits είπε

Σε εμένα με παραγγελία 26/9 μου είπαν αρχές Δεκέμβρη.  

Εμένα με παραγγελία 30/9 κάθε 15 μέρες μου λένε σε 15 μέρες. Έχουμε φτάσει 2 μήνες έτσι 😂

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω το κεντρικο Apple Store Frankfurt δινει για το 14 Pro Max ημερομηνια 28 Δεκεμβριου, περιμενετε τωρα εσεις στο ελλαδισταν.

Screenshot 2022-11-21 085927.png

Επεξ/σία από BertaJourdan
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Στα Αμερικανικά  Apple store δίνει από 4-6 εβδομάδες.

Στην 8η είμαι πάντως και ακόμη τιποτα

Δημοσ.

Σημερινή επικοινωνία με το κατάστημα του Κωτσόβολου που περιμένω την παραλαβή. Με είπαν ότι τέλη του μήνα περιμένουν μεγάλη παραλαβή σε iPhone και πιθανότατα να εξυπηρετηθώ κι εγώ μέσα σε αυτά. Κρατάμε μικρό καλάθι 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kargian είπε

Σημερινή επικοινωνία με το κατάστημα του Κωτσόβολου που περιμένω την παραλαβή. Με είπαν ότι τέλη του μήνα περιμένουν μεγάλη παραλαβή σε iPhone και πιθανότατα να εξυπηρετηθώ κι εγώ μέσα σε αυτά. Κρατάμε μικρό καλάθι 

Πότε έδωσες παραγγελία?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Kargian είπε

Αυτό παίζει να ισχύει. Αποτι κατάλαβα θέλουν να δώσουν όσο πιο πολλά μπορούν πριν τις γιορτές. Όπως κανανε όλα τα χρόνια δηλαδή. Γιατί  αλλιώς θα φάνε πολλές ακυρώσεις 

Δημοσ.

Σήμερα στην εξέλιξη παραγγελίας δεν μου γράφει "αναμονή διαθεσιμότητας".Δεν ξέρω αν είναι θετική εξέλιξη αυτό.Μεχρι χθες έβγαζε αναμονή διαθεσιμότητας.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xristos1978 είπε

Σήμερα στην εξέλιξη παραγγελίας δεν μου γράφει "αναμονή διαθεσιμότητας".Δεν ξέρω αν είναι θετική εξέλιξη αυτό.Μεχρι χθες έβγαζε αναμονή διαθεσιμότητας.

Πόσο χειρότερο να γίνει δηλαδή; 🤣

Δημοσ.

Εγώ για θετική το βλέπω πάντως.Ισως να σημαίνει πως βρέθηκαν συσκευές και για αυτό δεν βγάζει πλέον "αναμονή διαθεσιμότητας".

Με το chat που μίλησα μου είπαν πως λογικά θα ενημερωθώ με sms.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xristos1978 είπε

Εγώ για θετική το βλέπω πάντως.Ισως να σημαίνει πως βρέθηκαν συσκευές και για αυτό δεν βγάζει πλέον "αναμονή διαθεσιμότητας".

Με το chat που μίλησα μου είπαν πως λογικά θα ενημερωθώ με sms.

Πότε έκανες παραγγελία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...