xristos1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Από 29/9 τίποτα......14 pro 128 deep purple.
Pallacios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά , παραγγελία από Κωτσόβολο στο mall 24/9 iphone 14 pro max 128 deep purple και ακόμα τίποτα !!! Με πάνε από βδομάδα σε βδομάδα !! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται !! Απαράδεκτοι !!!
pipiridis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Παραγγελία από istorm 30/9 iphone 14 pro 128gb επικοινωνώ κάθε εβδομάδα η απάντηση ίδια "Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας, καθώς από τον προμηθευτή μας δεν έχουμε εικόνα για τις επόμενες παραλαβές και ποσότητες τεμαχίων που θα παραλάβουμε.". Υπάρχει κανείς που να έχει παραλάβει το παραπάνω μοντέλο ή όλοι ακόμα περιμένουμε;
Kargian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, pipiridis είπε Παραγγελία από istorm 30/9 iphone 14 pro 128gb επικοινωνώ κάθε εβδομάδα η απάντηση ίδια "Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας, καθώς από τον προμηθευτή μας δεν έχουμε εικόνα για τις επόμενες παραλαβές και ποσότητες τεμαχίων που θα παραλάβουμε.". Υπάρχει κανείς που να έχει παραλάβει το παραπάνω μοντέλο ή όλοι ακόμα περιμένουμε; Μόνο μαύρα και λίγα silver έχω διαβάσει να παραλαμβάνουν. Όσοι έχουμε παραγγείλει το deep purple ακόμη τίποτα 1
pipiridis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Kargian είπε Μόνο μαύρα και λίγα silver έχω διαβάσει να παραλαμβάνουν. Όσοι έχουμε παραγγείλει το deep purple ακόμη τίποτα Αυτό βλέπω και εγώ. Σήμερα ο Γερμανός έχει διαθέσιμο 14 pro 128gb space black αλλά από τα άλλα χρώματα δεν έχει τίποτα.
psan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Σήμερα έκανα προ παραγγελία μαζι με το αγόρι μου από Κοτσοβολο. Ένας από τους υπαλλήλους μας ενημέρωσε πώς εξαρτάται το χρώμα. Τα μωβ θα κανουν σίγουρα 2 μήνες και μπορεί και παραπάνω. Τα υπόλοιπα 4-5 εβδομαδες, με το μαύρο να κάνει πιο γρήγορα σύμφωνα με οτι έχει δει μεχρι τώρα.
Tasos19s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, psan είπε Σήμερα έκανα προ παραγγελία μαζι με το αγόρι μου από Κοτσοβολο. Ένας από τους υπαλλήλους μας ενημέρωσε πώς εξαρτάται το χρώμα. Τα μωβ θα κανουν σίγουρα 2 μήνες και μπορεί και παραπάνω. Τα υπόλοιπα 4-5 εβδομαδες, με το μαύρο να κάνει πιο γρήγορα σύμφωνα με οτι έχει δει μεχρι τώρα. καλά το είπαν κι εσείς το πιστέψατε
dimits Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Tasos19s είπε καλά το είπαν κι εσείς το πιστέψατε Σε μια εβδομάδα κλείνουμε 2 μήνες για το silver 128 !!!!
idnik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά αν δεν φέρουν καμιά μεγάλη ποσότητα μέχρι τέλος του χρόνου (όπως δηλαδή τα παίρναμε όλες τις προηγούμενες χρονιές) είναι για γέλια όλοι τους!! Πάνε για άκυρο από μένα. Είπαμε η κοροιδία έχει και τα όρια της.. Μόνο ψέματα ξέρουν να λένε σε όλο τον κόσμο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από idnik
psan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Υπάρχει κάποιος που να έχει παραλάβει; Η αν εχει ακουστά κάποιο κατάστημα το οποίο κάνει έστω λίγο πιο γρήγορα..
Art1234 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανένα νεότερο αν έχει παραλάβει κάνεις το deep purple? Γιατί και γω στην αναμονή είμαι και σκέφτομαι μπας και πάρω έστω εκθεσιακό 2
Kargian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Art1234 είπε Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανένα νεότερο αν έχει παραλάβει κάνεις το deep purple? Γιατί και γω στην αναμονή είμαι και σκέφτομαι μπας και πάρω έστω εκθεσιακό Κανένα νέο δυστυχώς
dimits Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Kargian είπε Κανένα νέο δυστυχώς Σε εμένα με παραγγελία 26/9 μου είπαν αρχές Δεκέμβρη.
papaoikonomou_21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδιά .έχω κάνει προπαραγγελια από πλαίσιο iPhone 14 pro max 128 μαύρο .από την απογοήτευση μου επειδή αργούσε βρηκα εν deep purple pro max 256 και το πήρα και την επόμενη ήρθε και το δικό μου .αν υπάρχει κάποιο από ηρακλειο κρητης που να θέλει το deep purple (σφραγιστο είναι )ας μου στείλει pm .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα