Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , παραγγελία από Κωτσόβολο στο mall 24/9 iphone 14 pro max 128 deep purple και ακόμα τίποτα !!! Με πάνε από βδομάδα σε βδομάδα !! Δεν ξέρουν τι τους γίνεται !! Απαράδεκτοι !!! 

Δημοσ.

Παραγγελία από istorm 30/9 iphone 14 pro 128gb επικοινωνώ κάθε εβδομάδα η απάντηση ίδια "Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας, καθώς από τον προμηθευτή μας δεν έχουμε εικόνα για τις επόμενες παραλαβές και ποσότητες τεμαχίων που θα παραλάβουμε.". Υπάρχει κανείς που να έχει παραλάβει το παραπάνω μοντέλο ή όλοι ακόμα περιμένουμε;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pipiridis είπε

Παραγγελία από istorm 30/9 iphone 14 pro 128gb επικοινωνώ κάθε εβδομάδα η απάντηση ίδια "Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε πότε θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας, καθώς από τον προμηθευτή μας δεν έχουμε εικόνα για τις επόμενες παραλαβές και ποσότητες τεμαχίων που θα παραλάβουμε.". Υπάρχει κανείς που να έχει παραλάβει το παραπάνω μοντέλο ή όλοι ακόμα περιμένουμε;

Μόνο μαύρα και λίγα silver έχω διαβάσει να παραλαμβάνουν. Όσοι έχουμε παραγγείλει το deep purple ακόμη τίποτα 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kargian είπε

Μόνο μαύρα και λίγα silver έχω διαβάσει να παραλαμβάνουν. Όσοι έχουμε παραγγείλει το deep purple ακόμη τίποτα 

Αυτό βλέπω και εγώ. Σήμερα ο Γερμανός έχει διαθέσιμο 14 pro 128gb space black  αλλά από τα άλλα χρώματα δεν έχει τίποτα.

Δημοσ.

Σήμερα έκανα προ παραγγελία μαζι με το αγόρι μου από Κοτσοβολο. Ένας από τους υπαλλήλους μας ενημέρωσε πώς εξαρτάται το χρώμα. Τα μωβ θα κανουν σίγουρα 2 μήνες και μπορεί και παραπάνω. Τα υπόλοιπα 4-5  εβδομαδες, με το μαύρο να κάνει πιο γρήγορα σύμφωνα με οτι έχει δει μεχρι τώρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, psan είπε

Σήμερα έκανα προ παραγγελία μαζι με το αγόρι μου από Κοτσοβολο. Ένας από τους υπαλλήλους μας ενημέρωσε πώς εξαρτάται το χρώμα. Τα μωβ θα κανουν σίγουρα 2 μήνες και μπορεί και παραπάνω. Τα υπόλοιπα 4-5  εβδομαδες, με το μαύρο να κάνει πιο γρήγορα σύμφωνα με οτι έχει δει μεχρι τώρα.

καλά το είπαν κι εσείς το πιστέψατε 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tasos19s είπε

καλά το είπαν κι εσείς το πιστέψατε 

Σε μια εβδομάδα κλείνουμε 2 μήνες για το silver 128 !!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αν δεν φέρουν καμιά μεγάλη ποσότητα μέχρι τέλος του χρόνου (όπως δηλαδή τα παίρναμε όλες τις προηγούμενες χρονιές)  είναι για γέλια όλοι τους!! Πάνε για άκυρο από μένα. Είπαμε η κοροιδία έχει και τα όρια της.. Μόνο ψέματα ξέρουν να λένε σε όλο τον κόσμο.

Επεξ/σία από idnik
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει παραλάβει; 
Η αν εχει ακουστά κάποιο κατάστημα το οποίο κάνει έστω λίγο πιο γρήγορα..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανένα νεότερο αν έχει παραλάβει κάνεις το deep purple? Γιατί και γω στην αναμονή είμαι και σκέφτομαι μπας και πάρω έστω εκθεσιακό 

• Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Art1234 είπε

Καλησπέρα παιδιά έχουμε κανένα νεότερο αν έχει παραλάβει κάνεις το deep purple? Γιατί και γω στην αναμονή είμαι και σκέφτομαι μπας και πάρω έστω εκθεσιακό 

Κανένα νέο δυστυχώς 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά .έχω κάνει προπαραγγελια από πλαίσιο iPhone 14 pro max 128 μαύρο .από την απογοήτευση μου επειδή αργούσε βρηκα εν deep purple pro max 256 και το πήρα και την επόμενη ήρθε και το δικό μου .αν υπάρχει κάποιο από ηρακλειο κρητης που να θέλει το deep purple (σφραγιστο είναι )ας μου στείλει pm .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...