Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis tr είπε

από πωλητή ότι στο παρελθόν χρώματα τα οποία δεν εισήγαγαν συχνά λόγω έλλειψης τους πρότειναν να τα αλλάξουν σε άλλο χρώμα καθώς παίζει να μην παραλάμβαναν ποτέ και παίζει να συμβεί τώρα και με το μωβ

Μάλιστα. Θα δούμε I guess

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι μαζικά προς τον Κωτσόβολο; Αυτή η κοροϊδία δεν υπάρχει! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα! Μήπως και ενοχληθούν; 
Δηλαδή τι έφεραν μια παρτίδα την πήραν όλοι οι celebrities, δημοσιογράφοι, και οι δικοί τους και εμείς στην κοροϊδία;

εγω βλέπω όλα τα χρώματα πάντως να κυκλοφορούν στα ελληνικα social, YouTube και  αγγελίες. 

Επεξ/σία από idnik
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, idnik είπε

Ρε παιδιά μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι μαζικά προς τον Κωτσόβολο; Αυτή η κοροϊδία δεν υπάρχει! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα! Μήπως και ενοχληθούν; 
Δηλαδή τι έφεραν μια παρτίδα την πήραν όλοι οι celebrities, δημοσιογράφοι, και οι δικοί τους και εμείς στην κοροϊδία;

εγω βλέπω όλα τα χρώματα πάντως να κυκλοφορούν στα ελληνικα social, YouTube και  αγγελίες. 

Δυστυχώς άμα έχεις γνωστό μέσα σε κατάστημα παραλαμβάνεις νωρίτερα 

Επισης αν είσαι και κανένας από τους πολύ καλούς πελάτες επίσης παραλαμβάνεις νωρίτερα 

Οι κοινοί θνητοί περιμένουν να έρθουν…

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Δυστυχώς άμα έχεις γνωστό μέσα σε κατάστημα παραλαμβάνεις νωρίτερα 

Επισης αν είσαι και κανένας από τους πολύ καλούς πελάτες επίσης παραλαμβάνεις νωρίτερα 

Οι κοινοί θνητοί περιμένουν να έρθουν…

Αυτό με τους καλούς πελάτες δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει. Έχω πάρει κυριολεκτικά τα πάντα από το συγκεκριμένο κατάστημα, από πλυντήριο μέχρι κινητά, τα πάντα. Και πάλι έχουν περάσει 35 μέρες και τίποτα 

Δημοσ.

Κάποιος ρε παιδιά που να έχει παραλάβει από iStorm??

Εγώ έχω κάνει την παραγγελία 28/9 από το κατάστημα του Κολωνακίου το iPhone 14 pro max 256gb deep purple και όπως οι περισσότεροι εδώ καμία ενημέρωση και μετά από τηλεφώνημα μου είπαν άγνωστο το πότε θα έχουμε απόθεμα..

• Confused 1
Δημοσ.

Προϊστάμενος στον Κωτσόβολο που έχω κάνει τη παραγγελία με είπε ακόμα 15-20 μέρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να το έχω. Με την ανακοίνωση της Apple δεν το κόβω πριν την νέα χρόνια να πω την αλήθεια. Επίσης, έχει παραλάβει ποτε κανεις το μωβ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές μου είπαν ότι εξυπηρετεί σιγά σιγά παραγγελίες 25-26 ο Κωτσόβολος άντε μια μέρα μετά παραγγειλα στις 27 χαχαχα κάποια στιγμή θα ερθει

Επεξ/σία από amak268
Δημοσ.
8 ώρες πριν, amak268 είπε

Εχθές μου είπαν ότι εξυπηρετεί σιγά σιγά παραγγελίες 25-26 ο Κωτσόβολος άντε μια μέρα μετά παραγγειλα στις 27 χαχαχα κάποια στιγμή θα ερθει

Μακάρι να ισχύει αλλά έχω πάψει να τους πιστεύω. Κάθε μέρα να ρωτάς διαφορετική απάντηση θα παίρνεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...