Kargian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, thanasis tr είπε από πωλητή ότι στο παρελθόν χρώματα τα οποία δεν εισήγαγαν συχνά λόγω έλλειψης τους πρότειναν να τα αλλάξουν σε άλλο χρώμα καθώς παίζει να μην παραλάμβαναν ποτέ και παίζει να συμβεί τώρα και με το μωβ Μάλιστα. Θα δούμε I guess
idnik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι μαζικά προς τον Κωτσόβολο; Αυτή η κοροϊδία δεν υπάρχει! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα! Μήπως και ενοχληθούν; Δηλαδή τι έφεραν μια παρτίδα την πήραν όλοι οι celebrities, δημοσιογράφοι, και οι δικοί τους και εμείς στην κοροϊδία; εγω βλέπω όλα τα χρώματα πάντως να κυκλοφορούν στα ελληνικα social, YouTube και αγγελίες. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από idnik
Tasos19s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, idnik είπε Ρε παιδιά μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι μαζικά προς τον Κωτσόβολο; Αυτή η κοροϊδία δεν υπάρχει! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα! Μήπως και ενοχληθούν; Δηλαδή τι έφεραν μια παρτίδα την πήραν όλοι οι celebrities, δημοσιογράφοι, και οι δικοί τους και εμείς στην κοροϊδία; εγω βλέπω όλα τα χρώματα πάντως να κυκλοφορούν στα ελληνικα social, YouTube και αγγελίες. Δυστυχώς άμα έχεις γνωστό μέσα σε κατάστημα παραλαμβάνεις νωρίτερα Επισης αν είσαι και κανένας από τους πολύ καλούς πελάτες επίσης παραλαμβάνεις νωρίτερα Οι κοινοί θνητοί περιμένουν να έρθουν…
Kargian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Δυστυχώς άμα έχεις γνωστό μέσα σε κατάστημα παραλαμβάνεις νωρίτερα Επισης αν είσαι και κανένας από τους πολύ καλούς πελάτες επίσης παραλαμβάνεις νωρίτερα Οι κοινοί θνητοί περιμένουν να έρθουν… Αυτό με τους καλούς πελάτες δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει. Έχω πάρει κυριολεκτικά τα πάντα από το συγκεκριμένο κατάστημα, από πλυντήριο μέχρι κινητά, τα πάντα. Και πάλι έχουν περάσει 35 μέρες και τίποτα
ChrisAntono Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Κάποιος ρε παιδιά που να έχει παραλάβει από iStorm?? Εγώ έχω κάνει την παραγγελία 28/9 από το κατάστημα του Κολωνακίου το iPhone 14 pro max 256gb deep purple και όπως οι περισσότεροι εδώ καμία ενημέρωση και μετά από τηλεφώνημα μου είπαν άγνωστο το πότε θα έχουμε απόθεμα.. 1
gkat2829 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Η χθεσινη ανακοινωση της Apple για τις καθυστερησεις των Pro και Pro Max: https://www.apple.com/newsroom/2022/11/update-on-supply-of-iphone-14-pro-and-iphone-14-pro-max/
idnik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Με απλά λόγια τον ήπιαμε κανονικά! Όποιος πρόλαβε πρόλαβε 😅
Kargian Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Προϊστάμενος στον Κωτσόβολο που έχω κάνει τη παραγγελία με είπε ακόμα 15-20 μέρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να το έχω. Με την ανακοίνωση της Apple δεν το κόβω πριν την νέα χρόνια να πω την αλήθεια. Επίσης, έχει παραλάβει ποτε κανεις το μωβ;
Tasos19s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Προβλέπω οι τιμές των μεταχειρισμένων-σφραγισμένων να ανεβαίνουν κι άλλο
Gkats16819 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 26/9 παραγγελια απο plaisio.Μου τηλεφωνησαν σημερα οτι αυριο θα παραλαβω.
Fortybird Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Από 5 Οκτ, Κωτσόβολος ακόμα τίποτα. Καλά πάει αυτό.
amak268 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχθές μου είπαν ότι εξυπηρετεί σιγά σιγά παραγγελίες 25-26 ο Κωτσόβολος άντε μια μέρα μετά παραγγειλα στις 27 χαχαχα κάποια στιγμή θα ερθει Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από amak268
Kargian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, amak268 είπε Εχθές μου είπαν ότι εξυπηρετεί σιγά σιγά παραγγελίες 25-26 ο Κωτσόβολος άντε μια μέρα μετά παραγγειλα στις 27 χαχαχα κάποια στιγμή θα ερθει Μακάρι να ισχύει αλλά έχω πάψει να τους πιστεύω. Κάθε μέρα να ρωτάς διαφορετική απάντηση θα παίρνεις
dimits Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τις 26/09 τίποτα ακόμα... 14 pro 128 Silver Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από dimits
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα