Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποτι βλέπω παίζει πρόβλημα με κάποια χρώματα... με μεγέθη....;; Δηλαδή όποιος έχει παραγγείλει το Μαύρο παραλαμβάνει πιο γρήγορα....;;

Ο αδερφός μου το παρήγγειλε (πλάνο δόσεων) μαζί με μένα τέλη Σεπτέμβρη και το πήρε την επομενη μέρα! από το κατάστημα της Αναβύσσου.. Αυτό και αν μου έκανε εντύπωση..  14 pro black (128gb)

Επεξ/σία από idnik
  • Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, idnik είπε

Αποτι βλέπω παίζει πρόβλημα με κάποια χρώματα... με μεγέθη....;; Δηλαδή όποιος έχει παραγγείλει το Μαύρο παραλαμβάνει πιο γρήγορα....;;

Ο αδερφός μου το παρήγγειλε (πλάνο δόσεων) μαζί με μένα τέλη Σεπτέμβρη και το πήρε την επομενη μέρα! από το κατάστημα της Αναβύσσου.. Αυτό και αν μου έκανε εντύπωση..  14 pro black (128gb)

Μάλλον παίζει ρόλο ναι, το μαύρο σαν να έρχεται πιο συχνά για κάποιον λόγο. Εγώ που περιμένω απο τέλη Σεπτέμβρη για το μωβ  δεν είχα ούτε μιση ενημέρωση 

• Sad 1
Δημοσ.

Διάβαζα εχθές ότι υπάρχει πρόβλημα στα εργοστάσια στην Κίνα που παράγουν το iPhone λόγο κορονοϊού και έχουν κατεβάσει την παραγωγή 

Μερικοι προβλέπω να δείτε την νέα συσκευή στα χέρια σας μετά από τις πρώτες 6 δόσεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

Διάβαζα εχθές ότι υπάρχει πρόβλημα στα εργοστάσια στην Κίνα που παράγουν το iPhone λόγο κορονοϊού και έχουν κατεβάσει την παραγωγή 

Μερικοι προβλέπω να δείτε την νέα συσκευή στα χέρια σας μετά από τις πρώτες 6 δόσεις 

Πριν κάποιες μέρες είχα διαβάσει ότι φέτος έχει αυξημένη παραγωγή σε σχέση με πέρσι το pro μοντέλο και μειώνει το απλό/πλας

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kargian είπε

Πριν κάποιες μέρες είχα διαβάσει ότι φέτος έχει αυξημένη παραγωγή σε σχέση με πέρσι το pro μοντέλο και μειώνει το απλό/πλας

Άι αυτό από τον πρώτο καιρό που παρουσιάστηκε είδαν ότι δεν έχει ζήτηση πολύ το απλό μοντέλο και κατέβασαν ρυθμούς 

Δημοσ.
Στις 31/10/2022 στις 7:13 ΜΜ, Kargian είπε

Άρα αυτά που είπαν στον/στην φίλο/η ότι έχουν εξυπηρετηθεί παραγγελίες μέχρι 22/6 είναι μπαρούφες των υπαλλήλων για να μην τους πρήζουν μάλλον. Εγώ συνεχίζω να μην έχω ουσιαστική ενημέρωσα πέρα από το «Τουλάχιστον 30 εργάσιμες μετά την παραγγελία» 

Ναι φίλε παραμύθια είναι όλα αυτά και εμένα μου ειχαν πει κάτι παρόμοιο πριν τρεις εβδομάδες

Στις 31/10/2022 στις 7:36 ΜΜ, Tasos19s είπε

Ξεκίνησες να πληρώνεις δόσεις; 

Όχι οι δώσεις ξεκινάνε 01/01. Λες να μην το έχω ούτε τότε? χαχα

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manolisd77 είπε

Ναι φίλε παραμύθια είναι όλα αυτά και εμένα μου ειχαν πει κάτι παρόμοιο πριν τρεις εβδομάδες

Ε πάλι καλά 

Δεν νομίζω πρέπει να έχουν έρθει παρτίδες απλά μέχρι να φτάσουν στα χέρια του καταναλωτή υπάρχει καθυστέρηση 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, manolisd77 είπε

Εγώ πάντως με αυτά που διαβάζω πιστεύω πως αν δεν τα έχουμε μέσα στον Νοέμβριο παει για την νέα χρονιά δυστυχώς

• Sad 1
Δημοσ.

Όντως αν δεν έχουμε παραλάβει μέσα στο Νοέμβριο και μπλέξουμε και με την black friday ζήτω που καήκαμε!!!🤮

Δημοσ.

Παραγγελία και από εμένα 26/9 pro 128 Silver άγνωστο το πότε θα έρθει μου είπαν εχθές. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με το Black Friday προς το χειρότερο με τις διαθεσιμότητες. Ποτέ δεν έχουν μπει σε προσφορές αυτές οι συσκευές. 

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει το 14 pro Max 128 gb black απο 30 Σεπτεμβριου απο τον Κωτσοβολο .. και η μονιμη απαντηση τους ειναι οτι βρισκεται σε αναμονη απο τον προμηθευτη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanasis tr είπε

το μωβ το έχει παραλάβει ποτέ κανείς? Λένε ότι ίσως προκύψει θέμα με την παράδοση του

Που το άκουσες αυτό για το θέμα; Κι εγώ το μωβ περιμένω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Kargian είπε

Που το άκουσες αυτό για το θέμα; Κι εγώ το μωβ περιμένω 

από πωλητή ότι στο παρελθόν χρώματα τα οποία δεν εισήγαγαν συχνά λόγω έλλειψης τους πρότειναν να τα αλλάξουν σε άλλο χρώμα καθώς παίζει να μην παραλάμβαναν ποτέ και παίζει να συμβεί τώρα και με το μωβ

Επεξ/σία από thanasis tr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...