Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vks13 είπε

Περίμενα και εγώ σήμερα πως και πως κάποια ενημέρωση αλλά μάταια, τι να πω, από το κατάστημα είπαν μέσα Φεβρουαρίου λίγες μέρες πριν και μου φάνηκε περίεργο που ξαφνικά δεν έλεγε αναμονή διαθεσιμότητας.

Τελικα πηγα απο κει χθες και το ειχαν 5 μερες χωρις να με ενημερωσουν και οταν τους ρωτησα γιατι δεν με πηραν τηλεφωνο ή να μου στειλουν μηνυμα η απαντηση τους ηταν οτι τα μηνυματα πανε αυτοματα

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Art1234 είπε

Τελικα πηγα απο κει χθες και το ειχαν 5 μερες χωρις να με ενημερωσουν και οταν τους ρωτησα γιατι δεν με πηραν τηλεφωνο ή να μου στειλουν μηνυμα η απαντηση τους ηταν οτι τα μηνυματα πανε αυτοματα

Αα μάλιστα, άρα παρέλαβες εχθές φίλε μου, μεγια, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, θα πάω να ρωτήσω και εγώ αύριο τότε. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ckar46 είπε

Μεγειές φίλε μου!!
Εγώ ακόμα περιμένω το pro max.. από τέλος Οκτωβρίου. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!😡

Καλησπέρα, ποιο προ μαξ περιμένεις και από που;; ρωτάω γιατί και γω ακόμη περιμένω, από δεκέμβρη βέβαια, αλλα είχα την ενημέρωση οτι θα παραλάμβανα από κωτσόβολο το 14 PM DP 128GB τέλος Ιανουαρίου (προφανώς μου το γύρισαν τώρα και μου είπαν για εντός φεβρουαρίου...και αν.)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KojiMoji είπε

Καλησπέρα, ποιο προ μαξ περιμένεις και από που;; ρωτάω γιατί και γω ακόμη περιμένω, από δεκέμβρη βέβαια, αλλα είχα την ενημέρωση οτι θα παραλάμβανα από κωτσόβολο το 14 PM DP 128GB τέλος Ιανουαρίου (προφανώς μου το γύρισαν τώρα και μου είπαν για εντός φεβρουαρίου...και αν.)

Το iPhone 14 Pro Max 128Gb Space Black αλλά δεν βλέπω φώς! :P 

Δημοσ.

Έφυγε και από μένα η αναμονή διαθεσιμότητας επιτέλους! Τους πήρα τηλ και μου είπαν πως είναι διαθέσιμο και ότι θα μου το στείλουν την Δευτέρα. Δόξα σοι! (Παραγγελία online από Κωτσόβολο, 23/12 iPhone 14 PM DP 128GB)

Δημοσ.

καλησπερα,

και γω παραλαμβανω το 14 προ DP το 128 από Κωτσόβολο , ειχα κανει παραγγελια 20/12/22!! με πηραν τηλ την παρασκευη να παω την Τεταρτη, αλλα βλέπω μέσα ότι λέει διαθεσιμο οπότε αύριο λέω να πάω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...