Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vaggeliskp0 είπε

Έχω κάνει παραγγελία το ίδιο ακριβός και δεν μου έχουν πει τίποτα 31/10 παραγγελία

9 λεπτά πριν, vasilis 14 είπε

Kαι εγώ  το ίδιο ακριβώς κινητό  18/11 , ακόμα τιποτα . Στην σελίδα τους που κοιτάω , μέχρι αυτήν την ώρα μου λέει "ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ" οπως πάντα 

Στη σελίδα και σε μενα το ίδιο! Αναμονή διαθεσιμότητας μου βγάζει. Απλά τις τελευταίες μέρες δεν μου είχε απομείνει ιδιαίτερα υπομονή και τους καλούσα σχεδόν καθημερινά. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει αυτό.. Αλλα πιστευω οτι θα καλεσουν και για τις υπολοιπες παραγγελίες μεσα στις επόμενες μερες εφοσον περιμενουν παραλαβή. 

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ μίλησα στο τσατ με κωτσόβολο και μου είπαν ακόμη δεν βλέπουν τπτ (18-11) 

δεν υπάρχει άλλη υπομονή , προτιμάω να ακυρώσω και να το πάρω από σκρουτζομάγαζο 

Δημοσ.
Στις 10/10/2022 στις 9:22 ΜΜ, Kargian είπε

Εγώ μίλησα με υπεύθυνο στο κατάστημα Χαλκίδος του κωτσοβολου, είπαν όταν τώρα τελειώνουν τις παραγγελίες του σεπτεμωρη6, εγώ που είμαι 1/12,μέσα με τέλη Φεβρουαρίου το αργότερο. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Rock sugar είπε

Παραγγελία 26/10 παραλαμβάνω αύριο από Κωτσόβολο Παγκράτι! 😀

Deep purple 128

άντε να δούμε εγώ είμαι 5 ήμερες μετά στο Κερατσίνι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vaggeliskp0 είπε

άντε να δούμε εγώ είμαι 5 ήμερες μετά στο Κερατσίνι

5 ώρες πριν, Rock sugar είπε

Παραγγελία 26/10 παραλαμβάνω αύριο από Κωτσόβολο Παγκράτι! 😀

Deep purple 128

Απο οτι φαίνεται, όσοι είναι απο κωτσο, 3 μήνες αναμονή και μετά παραλαμβάνουν, τώρα που έφτιαξαν κιόλας τα πράγματα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vks13 είπε

Απο οτι φαίνεται, όσοι είναι απο κωτσο, 3 μήνες αναμονή και μετά παραλαμβάνουν, τώρα που έφτιαξαν κιόλας τα πράγματα 

ναι αλλά δεν με ενημέρωσαν για κάτι και η ήμερε κοντεύουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και το πρόβλημα υπάρχει σίγουρα στα DP, εγώ θα αναφέρω μία πρόσφατη περίπτωση γνωστού. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η αποκατάσταση του προβλήματος με τις παραλαβές από αρχές του έτους αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη (ο καθένας με ό,τι γνωρίζει).

- Παραγγελία 14PM Gold 128GB που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα το παρέλαβε σήμερα από κατάστημα. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα δηλαδή ήρθε. Αν κάποιος εδώ είναι σε αναμονή για 14PM Gold 128GB από Κωτσόβολο (και με παραγγελία προγενέστερη της 16/1) ας το γράψει.
- Αντίστοιχη παραγγελία σε 14PM Silver 128GB από αρχές του έτους είναι ακόμα σε αναμονή διαθεσιμότητας.

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει διαθέσιμο iPh 14 Pro 128GB SB στην iStorm στο River West.

Όποιος ενδιαφέρεται, μου στέλνει μήνυμα να πάει να παραλάβει.

Επεξ/σία από nikosgnr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, vaggeliskp0 είπε
20 ώρες πριν, vaggeliskp0 είπε

ναι αλλά δεν με ενημέρωσαν για κάτι και η ήμερε κοντεύουν

Επιτέλους σήμερα με ενημέρωσαν και μου είπαν παρασκευή 27/1 παραλαμβάνω παραγγελία 31/10 PM 128 DP

Επεξ/σία από vaggeliskp0
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθεκα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, μέχρι στιγμής η παραγγελία μου ήταν σε 3 κομμάτια, και τα 3 έλεγαν συλλογή προετοιμασία, στο κινητό απο κάτω έλεγε αναμονή διαθεσιμότητας, σήμερα που κοίταξα, τα χώρισαν σε 2 μέρη και στο κινητό πλέον δεν λέει αναμονή διαθεσιμότητας, σημαίνει ότι είναι σχεδόν έτοιμη για παραλαβή; 

Δημοσ.
Στις 27/1/2023 στις 12:46 ΜΜ, Vks13 είπε

Καλησπέρα, θα ηθεκα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, μέχρι στιγμής η παραγγελία μου ήταν σε 3 κομμάτια, και τα 3 έλεγαν συλλογή προετοιμασία, στο κινητό απο κάτω έλεγε αναμονή διαθεσιμότητας, σήμερα που κοίταξα, τα χώρισαν σε 2 μέρη και στο κινητό πλέον δεν λέει αναμονή διαθεσιμότητας, σημαίνει ότι είναι σχεδόν έτοιμη για παραλαβή; 

Ναι φίλε και εμένα το ίδιο έγινε και μετά από 2 μέρες παρέλαβα !! 

Δημοσ.

Εμενα παλι εδω και 4-5 μερες εξαφανιστηκε η αναμονη διαθεσημετητας αλλα δεν με εχουν παρει καποιο τηλεφωνο ή να μου στειλουν μηνυμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Art1234 είπε

Εμενα παλι εδω και 4-5 μερες εξαφανιστηκε η αναμονη διαθεσημετητας αλλα δεν με εχουν παρει καποιο τηλεφωνο ή να μου στειλουν 

Περίμενα και εγώ σήμερα πως και πως κάποια ενημέρωση αλλά μάταια, τι να πω, από το κατάστημα είπαν μέσα Φεβρουαρίου λίγες μέρες πριν και μου φάνηκε περίεργο που ξαφνικά δεν έλεγε αναμονή διαθεσιμότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...