Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελια από Κωτσο :02/01/23 IPhone 14 PΜ  256 DP

23/1 το πακετο φευγει απο αυτους. Ολα καλα κ χωρις ταλαιπωρια

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2023 στις 1:14 ΜΜ, nikosgnr είπε

Έχω δύο παραγγελίες απο 3/10 σε iStorm & Πλαίσιο. Ακόμα τα ψάχνουν.

Να πω και απο εδώ ένα ευχαριστώ στον @GioLever για τη χθεσινή ενημέρωση.

Μπήκα iSystem, το έβαλα στο καλάθι και με ειδοποίησαν μια ώρα μετά να πάω να παραλάβω.

Και άσε τους απο πάνω που έχουν χάσει (όπως κάθε χρόνο) τη μπάλα να βγάλουν άκρη.

Επεξ/σία από nikosgnr
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Να πω και απο εδώ ένα ευχαριστώ στον @GioLever για τη χθεσινή ενημέρωση.

Μπήκα iSystem, το έβαλα στο καλάθι και με ειδοποίησαν μια ώρα μετά να πάω να παραλάβω.

Και άσε τους απο πάνω που έχουν χάσει (όπως κάθε χρόνο) τη μπάλα να βγάλουν άκρη.

Να σαι καλά φίλε μου για τις διπλές ευχαριστίες (και στο γειτονικό φορούμ) να το χαρεί το έτερον σου ήμισυ!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και γω σήμερα.

Παραγγελία 31/12/22 από πλαίσιο 14 Pro Max 128 SB.

Επεξ/σία από Zuki
  • Like 1
Δημοσ.

Απόσο φαινόταν και αρχικά , το πρόβλημα είναι στο 14 Pro Max 128 Deep Purple .

Υπάρχει κάποιος που να το έχει παραλάβει με παραγγελία Νοεμβρίου ή έστω Οκτώβριο ?

Δημοσ.
31 minutes ago, vasilis 14 said:

Υπάρχει κάποιος που να το έχει παραλάβει με παραγγελία Νοεμβρίου ή έστω Οκτώβριο ?

Υπαρχει αναφορά για παραλαβή από Κωτσο.. Τρία μυνηματα παραπάνω.. από τον φίλο @mythoc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deep Purple ειδικά στα 128αρια είναι πρόβλημα γενικά και στα δυο μεγέθη!
Ακόμα και στο Amazon Γερμανιας στο Pro λέει 1-2 μήνες. (Το Pro Max το έχει άμεσα διαθέσιμο). Πάντως πιστεύω μέσα του άλλου μήνα θα έχει τελειώσει το πανηγύρι 

Επεξ/σία από GioLever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης επειδή καθημερινά σχεδόν ψάχνω για φίλους 14 Pro μήπως βρω κάπου διαθέσιμο και ποστάρω και εδώ για να σταματήσω το σπάμ στο φόρουμ μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το πρόβλημα που υπάρχει με την διαθεσιμότητα των μοντέλων θα ανεβάζω σε αυτό το κανάλι του telegram όταν βρίσκω διαθέσιμα κομμάτια σε επισήμους στην Ελλάδα!

όσοι πιστοί προσέλθετε! 
https://t.me/griphone14pro

Όταν η κατάσταση φτιάξει το κανάλι θα κλείσει! 

Επεξ/σία από GioLever
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 21/1/2023 στις 5:58 ΜΜ, vasilis 14 είπε

Καλησπέρα, εγώ με παραγγελία 14 PM 128 Deep Purple από istorm 28/12 είμαι και εγώ ακόμα σε αναμονή. Κοιτάξτε σοβαρά για isystem, φουλ επαγγελματίες. Εγώ παρέλαβα χτες από αυτούς.

Δημοσ.

Μόλις με κάλεσαν απο κωτσόβολο (παραγγελια 23/12 - iPhone 14 PM DP 128GB) και με ενημέρωσαν οτι περιμένουν τελος του μήνα παραλαβή (26/1-27/1) και οτι θα παραλάβω λογικά εκείνες τις μέρες!

Δημοσ.
Στις 20/1/2023 στις 11:00 ΜΜ, SteliosMathiou είπε

Πήρατε χαμπάρι πως διαμορφώθηκαν οι τιμές στα σκρουτζομαγαζα και σε μερικούς σκαλπερς; 

Ναι! Στο drele που το κοίταζα πριν μια βδομαδα ειχε ακριβως 2000€ και τώρα έχει 1680 κατι! Τρελή μαφία! 

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι σιγά σιγά φτιάχνει η διαθεσιμότητα και δεν τσουλάνε αυτές οι τιμές 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KojiMoji είπε

Μόλις με κάλεσαν απο κωτσόβολο (παραγγελια 23/12 - iPhone 14 PM DP 128GB) και με ενημέρωσαν οτι περιμένουν τελος του μήνα παραλαβή (26/1-27/1) και οτι θα παραλάβω λογικά εκείνες τις μέρες!

Έχω κάνει παραγγελία το ίδιο ακριβός και δεν μου έχουν πει τίποτα 31/10 παραγγελία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, KojiMoji είπε

Kαι εγώ  το ίδιο ακριβώς κινητό  18/11 , ακόμα τιποτα . Στην σελίδα τους που κοιτάω , μέχρι αυτήν την ώρα μου λέει "ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ" οπως πάντα 

Επεξ/σία από vasilis 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...