Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και από μένα. Έχω παραγγείλει 14 pro max από 23/9 και εννοείται στην εξέλιξη παραγγελίας γράφει ακόμα ότι αναμένεται η παράδοση των προϊόντων από τον προμηθευτή τους. 
Βεβαια χθες που είχα ενημέρωση από υπάλληλο του Κωτσόβολου  μου είπε ότι  οι περισσότερες προηγούμενες παραγγελίες από μένα έχουν καλυφθεί όποτε ο επόμενος που θα παραλάβει θα είμαι εγω. Και μου έδωσε και εκτιμώμενο χρόνο για την επόμενη βδομάδα. 
Δεν το πολύ πιστεύω αλλά ιδωμέν…

Επεξ/σία από idnik
  • Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, idnik είπε

Γεια σας και από μένα. Έχω παραγγείλει 14 pro max από 23/9 και εννοείται στην εξέλιξη παραγγελίας γράφει ακόμα ότι αναμένεται η παράδοση των προϊόντων από τον προμηθευτή τους. 
Βεβαια χθες που είχα ενημέρωση από υπάλληλο του Κωτσόβολου  μου είπε ότι  οι περισσότερες προηγούμενες παραγγελίες από μένα έχουν καλυφθεί όποτε ο επόμενος που θα παραλάβει θα είμαι εγω. Και μου έδωσε και εκτιμώμενο χρόνο για την επόμενη βδομάδα. 
Δεν το πολύ πιστεύω αλλά ιδωμέν…

Μακάρι να ισχύει αν και ούτε εγώ το πολυπιστεύω. Απο αυτά που έχω διαβάσει σε διαφορά forums ακόμη περιμένουν άτομα με παραγγελία 16/9 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω κι εγω μια παραγγελια απο 23/10 (pro max deep purple 128).

Η πρωτη ενημερωση ηταν οτι θα εχουν stock αυτη την εβδομαδα (ποτε δεν το πιστεψα).

Προφανώς σε εβδομάδα με αργίες δεν περίμενα ενημέρωση και γνωρίζοντας οτι αρκετοί περιμένουν απο Σεπτέμβριο δεν περιμένω πρόοδο μεχρι τα μεσα Νοεμβρη.

Υπομονή λοιπόν! 

Επεξ/σία από mythoc
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mythoc είπε

Εχω κι εγω μια παραγγελια απο 23/10 (pro max deep purple 128).

Η πρωτη ενημερωση ηταν οτι θα εχουν stock αυτη την εβδομαδα (ποτε δεν το πιστεψα).

Προφανώς σε εβδομάδα με αργίες δεν περίμενα ενημέρωση και γνωρίζοντας οτι αρκετοί περιμένουν απο Σεπτέμβριο δεν περιμένω πρόοδο μεχρι τα μεσα Νοεμβρη.

Υπομονή λοιπόν! 

Πάντα όταν τους ρωτήσεις θα πουν ότι έχουν «παραλαβή αυτή την βδομάδα» και όταν περάσει η βδομάδα και ρωτήσεις για νεότερα θα σε πουν ότι είναι πολλές οι παραγγελίες που έχουν να εξυπηρετήσουν. Απορία το έχω, πως γίνεται όλα τα καταστήματα να λένε αυτό, λες και όλη η Ελλάδα έτρεξε να πάρει όλα τα iPhone από την πρώτη μέρα 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kargian είπε

Πάντα όταν τους ρωτήσεις θα πουν ότι έχουν «παραλαβή αυτή την βδομάδα» και όταν περάσει η βδομάδα και ρωτήσεις για νεότερα θα σε πουν ότι είναι πολλές οι παραγγελίες που έχουν να εξυπηρετήσουν. Απορία το έχω, πως γίνεται όλα τα καταστήματα να λένε αυτό, λες και όλη η Ελλάδα έτρεξε να πάρει όλα τα iPhone από την πρώτη μέρα 

Η αλήθεια είναι ότι στο σύστημα παραγγελιών τους δείχνει ότι θα έχουν παραλαβές αλλά όχι για ποιον είναι και πάντα υπάρχει πιθανότητα να έχουν delay μέχρι κι αυτά που βλέπουν οι υπάλληλοι. 

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Παραγγελία iphone 14 pro 128gb space black απο 28 σεπτεμβρη και έλαβα σήμερα ότι θα παραλάβει η courier στις 31/10.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ που μίλησα αυτή την εβδομάδα με κωτσο είπε ότι οι παραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι 22/9 και στην επόμενη φουρνιά εγώ παραγγελία 27/9 θα ειμαι μέσα τώρα πότε θα είναι και αν παραλαμβάνουν την άλλη εβδομάδα ειδωμεν αλλά μέχρι μέσα Νοέμβρη θα το έχω κατά την άποψη μου.

Δημοσ.
Στις 25/10/2022 στις 1:26 ΜΜ, Chinosox είπε

Δεν ξέρεις τι να περιμένεις, εγώ είχα κάνει προπαραγγελία στις 19 Σεπτεμβρίου 14 pro max 256 gold με τιμολόγιο από το Πλάισιο και παρέλαβα την Παρασκευή 21/10.

Στις 21/10/2022 στις 4:22 ΜΜ, Theodore777 είπε

Πάντως όχι το πλαίσιο. Είχα παραγγείλει ένα μηνα τωρα, δεν μου έλεγαν ουτε καν στο περιπου ποτε θα παραλάβω, μου είχαν δώσει απλα ένα κουπόνι που δεν αντιστοιχούσε πουθενα και σήμερα ακύρωσα την παραγγελία. 

Egw exw proparageilei to 14 pro max apo 16 semptemvriou kai akoma tipota apo plaisio akoma perimenw 

Δημοσ.

Εχω κάνει προ παραγγελία στον κοτσοβολο από τις 16/9. Μιλάω κάθε εβδομάδα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου λένε ότι την επομένη εβδομάδα θα το έχω. Εχουμε φτάσει σήμερα 31/10 και ακόμα δεν μου έχουν δώσει μια ημερομηνία παράδοσης. Παρεπιπτόντως είναι με πλάνο δόσεων και δεν είναι μια απλή προ παραγγελια. Απλά τραγικοί 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, manolisd77 είπε

Εχω κάνει προ παραγγελία στον κοτσοβολο από τις 16/9. Μιλάω κάθε εβδομάδα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου λένε ότι την επομένη εβδομάδα θα το έχω. Εχουμε φτάσει σήμερα 31/10 και ακόμα δεν μου έχουν δώσει μια ημερομηνία παράδοσης. Παρεπιπτόντως είναι με πλάνο δόσεων και δεν είναι μια απλή προ παραγγελια. Απλά τραγικοί 

Άρα αυτά που είπαν στον/στην φίλο/η ότι έχουν εξυπηρετηθεί παραγγελίες μέχρι 22/6 είναι μπαρούφες των υπαλλήλων για να μην τους πρήζουν μάλλον. Εγώ συνεχίζω να μην έχω ουσιαστική ενημέρωσα πέρα από το «Τουλάχιστον 30 εργάσιμες μετά την παραγγελία» 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, manolisd77 είπε

Ξεκίνησες να πληρώνεις δόσεις; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolisd77 είπε

Εγώ έκανα παραγγελία 28/09 και λογικα αύριο παραλαμβάνω μιας κ μου έστειλε voucher η εταιρεία courier. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Stelios_n είπε

Εγώ έκανα παραγγελία 28/09 και λογικα αύριο παραλαμβάνω μιας κ μου έστειλε voucher η εταιρεία courier. 

Ποιο μοντέλο έχεις παραγγείλει αν επιτρέπεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...