Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα με Κωτσόβολο ακόμα τίποτα δε ξέρουν, και μου λέει η παραγγελία σας έγινε 1/1 οπότε θα πάρει κάνα μήνα, δεν ημέρα ότι έπρεπε να παραγγείλω από Οκτώβριο Νοέμβριο για να παραλάβω τώρα. Επίσης αυτό που έδειχνε διαθέσιμο ο Κωτσόβολος τους ρώτησα ήταν κάποια εκθεσιακά κομμάτια.

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panoskiato7 είπε

Μίλησα με Κωτσόβολο ακόμα τίποτα δε ξέρουν, και μου λέει η παραγγελία σας έγινε 1/1 οπότε θα πάρει κάνα μήνα, δεν ημέρα ότι έπρεπε να παραγγείλω από Οκτώβριο Νοέμβριο για να παραλάβω τώρα. Επίσης αυτό που έδειχνε διαθέσιμο ο Κωτσόβολος τους ρώτησα ήταν κάποια εκθεσιακά κομμάτια.

01/01 και περιμένεις να παραλάβεις? Εδω ακόμα περιμένουν απο Σεπτέμβριο!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koutsis είπε

01/01 και περιμένεις να παραλάβεις? Εδω ακόμα περιμένουν απο Σεπτέμβριο!

Περιμένουν από Σεπτέμβριο ελάχιστα άτομα που έχουν παραγγείλει το μωβ εκεί υπήρχε πρόβλημα. Έχω παραγγείλει το χρυσό που δε το παίρνει κανένας και επίσης παντού έχει φτιάξει το στοκ μόνο εδώ έχουμε ακόμα θέμα…

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panoskiato7 είπε

Περιμένουν από Σεπτέμβριο ελάχιστα άτομα που έχουν παραγγείλει το μωβ εκεί υπήρχε πρόβλημα. Έχω παραγγείλει το χρυσό που δε το παίρνει κανένας και επίσης παντού έχει φτιάξει το στοκ μόνο εδώ έχουμε ακόμα θέμα…

Για Κωτσόβολο μιλάμε οχι για τον υπόλοιπο κόσμο 😉

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , από το iPhone πλέον ( μετά από 4 μήνες αναμονής 😂😂). Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ένα iPhone 14 pro max 128gb σε μαύρο χρώμα που περιμένει για παραλαβή από you.gr. Είναι ενός φίλου μου ο οποίος το παρέλαβε από istorm πιο γρήγορα , οποίος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα pm. 

Δημοσ.
3 hours ago, panoskiato7 said:

Αντε με το καλό να έρθει το κινητό για να πάρεις και τη δωροεπιταγη που έδινε το πρώτο διήμερο του χρόνου. 

Εκτός αν αποφασίσει ο Κωτσος ότι δεν αξίζει να δώσει και δωροεπιταγες 300-400-500 ευρώ για ένα προϊόν που θα έφευγε ούτως ή άλλως 🤑

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, baskon είπε

Αντε με το καλό να έρθει το κινητό για να πάρεις και τη δωροεπιταγη που έδινε το πρώτο διήμερο του χρόνου. 

Εκτός αν αποφασίσει ο Κωτσος ότι δεν αξίζει να δώσει και δωροεπιταγες 300-400-500 ευρώ για ένα προϊόν που θα έφευγε ούτως ή άλλως 🤑

Ναι κάτι έλεγε όταν το παρήγγειλα για δωροεπιταγές 

Δημοσ.

Παρήγγειλα 27/11 από plaisio και ακόμα τίποτα 😞 τους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ίσως τον άλλον μηνα........... .

• Confused 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Markr13 είπε

Παρήγγειλα 27/11 από plaisio και ακόμα τίποτα 😞 τους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ίσως τον άλλον μηνα........... .

Ποιό μοντέλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι περίεργος να δω Ελλαντα ποτέ θα στρώσει το πράγμα. Ήδη έχουν περάσει 3 βδομάδες που έστρωσε σε ΗΠΑ και UK.. Και δύο βδομάδες που έστρωσε στην πολιτισμένη Ευρώπη. 

Αφρική δε ξέρω, παίζει να έχει στρώσει και εκεί πάντως 🤪

Επεξ/σία από baskon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...