Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Το ιδιο και με μενα οταν πηγα απο το XS Max σε 12 Pro max,μου ζητησαν να πληρωσω παλι 10€ για επανεκδοση καρτας σιμ, την εκανα φυσικη γιατι δεν γινεται με καθε αλλαγη τηλεφωνου και 10€ νταβατζιλικη.

Θα το έκανα και εγώ το ίδιο αν δεν είχα 2 κάρτες sim, μία της δουλειάς και μία προσωπική, αλλά βλέπεις το τηλέφωνο αυτό δεν έχει dual sim δυνατότητα. Νομίζω ότι αν η Apple αποφασίσει να έρθει με προ εγκατεστημένη κάρτα sim δική της και όχι φορέα κινητής θα το προτιμήσω για να τελειώσουμε με το παραμύθι.

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με πλαισιο με ενημέρωσαν ότι τους ήρθε μεγάλη παρτίδα και πως αρκετός κόσμος θα παραλλάβει αυτές τις ημέρες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου είπαν ειναι στο pro max μωβ 128. 

Εγώ παρήγγειλα pro 256 SB, στις 23/12 ανέφεραν ότι σε αυτό το μοντέλο το πρόβλημα δνε είναι τόσο μεγάλο. 

Για να δουμε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μόλις μίλησα με κωτσόβολο (23/12 online παραγγελία iPhone 14 pm dp 128gb) και μου είπαν οτι στην φουρνιά που παραλάβανε τώρα καλύπτουν παραγγελίες οκτωβρίου και νοεμβρίου. Ο ίδιος θα παραλάβω λογικά με την επόμενη φουρνιά η οποία ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα είναι. Δεδομένου όμως οτι έχει φτιάξει το πράγμα πιστεύω ότι και εμείς του Δεκεμβρίου μέχρι τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου θα το έχουμε. Άντεεε...όλη η χαρά έχει εξατμιστεί με αυτή την ταλαιπωρία.

Επεξ/σία από KojiMoji
Δημοσ.

Παραγγελία 9/11 Κωτσόβολος αύριο εξόφληση και δρομολογούν από το ταμείο τη παράδοση μου είπαν. Σήμερα έφυγε η αναμονή από τη παραγγελία και τους πήρα τηλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimdark13 είπε

Παραγγελία 9/11 Κωτσόβολος αύριο εξόφληση και δρομολογούν από το ταμείο τη παράδοση μου είπαν. Σήμερα έφυγε η αναμονή από τη παραγγελία και τους πήρα τηλ

Ποιο μοντέλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα με ειδοποίησαν από Κωτσοβολο ότι 19/01 φεύγει με courier η παραγγελία μου που είχα κάνει από 06/10, μοντέλο 14 pro max 128 dp.  Επίσης στο site αυτή τη στιγμή έχει διαθεσιμότητα σε 128 sb

https://www.kotsovolos.gr/products/apple-iphone-14/filters/m/Apple/f/f54001/iPhone-14-Pro-Max

Επεξ/σία από Sarakinos77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...