HateMe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vaggeliskp0 είπε ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ όχι απλά αδερφέ να ξέρω λίγο πως πάει η κατάσταση γιατί και εγώ δυστυχώς περιμένω καιρό Κούρασαν απίστευτα. Σκέψου παρακολουθούσα από μέσα Οκτώβρη το thread και σε άλλα forum επίσης, μέχρι που τρελάθηκα μ αυτά που γράφανε με τις καθυστερήσεις κλπ και πήγα και το πήρα από σκρουτζομάγαζο (καλά δώρο μου το έκαναν ουσιαστικά αλλά νταξει) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από HateMe 1
vkp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 14 pro max 128 DP παρέλαβα σήμερα από you παραγγελία 24/10.
idnik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά προς ενημέρωση και εμένα με πήραν για παραλαβή από Κωτσόβολο iPhone 14 pro max dp 128. απο 23/9 παραγγελία. Εχω ακυρώσει βεβαια αλλά μέχρι να γίνει αυτοι το βλέπαμε ανοιχτό και με πήρανε.
panoskiato7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Εγώ έχω παραγγείλει 1/1/23 από Κωτσόβολο με πλάνο δόσεων ηλεκτρονικά το iPhone 14 pro max 128 το gold, κάποιος που έχει εμπειρία με το gold? Από ότι μου είχαν πει το μεγαλύτερο θέμα το έχουν με το μωβ και έχει καθυστερήσει υπερβολικά εμένα μου είπαν πως θα πάρει κάνα μήνα αλλά από ότι βλέπω παντού εννοώ στο εξωτερικό έχει στρώσει η κατάσταση εκτός από Ελλάδα.
enlightened Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, panoskiato7 είπε Εγώ έχω παραγγείλει 1/1/23 από Κωτσόβολο με πλάνο δόσεων ηλεκτρονικά το iPhone 14 pro max 128 το gold, κάποιος που έχει εμπειρία με το gold? Από ότι μου είχαν πει το μεγαλύτερο θέμα το έχουν με το μωβ και έχει καθυστερήσει υπερβολικά εμένα μου είπαν πως θα πάρει κάνα μήνα αλλά από ότι βλέπω παντού εννοώ στο εξωτερικό έχει στρώσει η κατάσταση εκτός από Ελλάδα. και στην Ελλάδα είναι γεμάτα πια τα ράφια των καταστημάτων απλά δεν τα βγάζουν διαθέσιμα γιατί πρέπει να δουν τι παραγγελίες έχουν… αλλά από οργάνωση τίποτα οπότε τα ζώα μου αργά. Πιστεύω μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν παραλάβει όλοι. 1
panoskiato7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, enlightened είπε και στην Ελλάδα είναι γεμάτα πια τα ράφια των καταστημάτων απλά δεν τα βγάζουν διαθέσιμα γιατί πρέπει να δουν τι παραγγελίες έχουν… αλλά από οργάνωση τίποτα οπότε τα ζώα μου αργά. Πιστεύω μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν παραλάβει όλοι. Μακάρι φίλε μου για να δούμε!
gianniz_k Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, enlightened είπε και στην Ελλάδα είναι γεμάτα πια τα ράφια των καταστημάτων Ούτε καν
mistiri0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Παρέλαβα σήμερα το πρωί από Κωτσόβολο με αγορά 12/10. Δίπλα μου ήταν άτομο που είχε παραγγελία ένα μήνα μετά από εμένα. Η κατάσταση έφτιαξε σίγουρα. Στο κέντρο του Ηρακλείου είχε μια ουρά μικρή που παραλάμβανε συσκευές από το Istorm. Τέλος για την ταλαιπωρία που έλαβα μου έκαναν δώρο έναν φορτιστή γνήσιο της Apple και ένα τζαμάκι. Φυσικά μόνο τις φορές που πήγα στο κατάστημα αυτούς τους 3 μήνες είναι σαν να τα έχω πληρώσει οπότε δεν ένιωσα ούτε καν ότι είναι εξυπηρέτηση. Για να προλάβω άτομα που ίσως δοκιμάσουν να κάνουν το ίδιο, το τηλέφωνο το έκοψα τιμολόγιο σε επιχείρηση που έχει κάνει μόνο την χρονιά που πέρασε πάνω από 20.000 ευρώ τζίρο στο εν λόγο κατάστημα, οπότε μπορεί να μην έγινε από τον υπεύθυνο του καταστήματος τυχαία. 1
mistiri0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δεν μου επιτρέπει κατά την μεταφορά των δεδομένων από συσκευή iphone 14 pro max σε iphone 13 pro max την μεταφορά της E-SIM Card. Συγκεκριμένα μου αναφέρει ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου (Cosmote), και πως δεν είναι δυνατή η μεταφορά της κάρτας.
Cpt Michalis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Πάνω που είχα αρχίσει να σκέφτομαι την ακύρωση, ενημέρωση σήμερα απο Πλαίσιο για παραλαβή την Τρίτη iphone 14 pro 256gb μαύρο με παραγγελία 03/11 . 2
mistiri0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Όσοι έχετε πάρει iphone 14 pro max και έχετε e-sim σε άλλη συσκευή και θέλετε να μεταφέρετε την κάρτα από το ένα κινητό στο άλλο δεν θα μπορείτε απλά, γιατί αποφάσισαν όλοι οι πάροχοι να μπλοκάρουν την δυνατότητα αυτή και ζητάν να πληρώσετε καινούργια e-sim card με κόστος 9.90 Ευρώ. Μίλησα τώρα με το τεχνικό τμήμα της Cosmote. Νταβατζιλίκια! 3
GioLever Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Όσοι έχετε πάρει iphone 14 pro max και έχετε e-sim σε άλλη συσκευή και θέλετε να μεταφέρετε την κάρτα από το ένα κινητό στο άλλο δεν θα μπορείτε απλά, γιατί αποφάσισαν όλοι οι πάροχοι να μπλοκάρουν την δυνατότητα αυτή και ζητάν να πληρώσετε καινούργια e-sim card με κόστος 9.90 Ευρώ. Μίλησα τώρα με το τεχνικό τμήμα της Cosmote. Νταβατζιλίκια! Δυστυχώς γνωστό αυτό το ζήτημα και έχει συζητηθεί γενικότερα στο forum γι αυτό ακόμα χρησιμοποιώ φυσική sim! 1
vaggeliskp0 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eχει παράλαβει κάνεις από παραγγελία από τέλη Οκτωβρίου σε Κωτσόβολο 14 Μαξ 128 μωβ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2023 από vaggeliskp0
Drake27 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 7:19 ΜΜ, mistiri0 είπε Όσοι έχετε πάρει iphone 14 pro max και έχετε e-sim σε άλλη συσκευή και θέλετε να μεταφέρετε την κάρτα από το ένα κινητό στο άλλο δεν θα μπορείτε απλά, γιατί αποφάσισαν όλοι οι πάροχοι να μπλοκάρουν την δυνατότητα αυτή και ζητάν να πληρώσετε καινούργια e-sim card με κόστος 9.90 Ευρώ. Μίλησα τώρα με το τεχνικό τμήμα της Cosmote. Νταβατζιλίκια! Το ιδιο και με μενα οταν πηγα απο το XS Max σε 12 Pro max,μου ζητησαν να πληρωσω παλι 10€ για επανεκδοση καρτας σιμ, την εκανα φυσικη γιατι δεν γινεται με καθε αλλαγη τηλεφωνου και 10€ νταβατζιλικη.
panoskiato7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 https://pcsolution316.com/διαθεσιμότητα-iphone-14-pro-14-pro-max-στην-ελλάδα/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα