Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanos96 είπε

Και εγω το ίδιο ακριβώς.  Αύριο παραλαμβάνω χωρίς μήνυμα. Απλα να παω μεσημέρι απο εκει💪

Άντε επιτέλους !!!!! Για να δούμε άξιζε τόσους μήνες αναμονή !!! 💪💪

• Like 1
  • Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μίλησα με τον Κωτσόβολο τηλεφωνικά και μου είπαν ότι όσοι παρήγγειλαν τηλεφωνικά ή μέσω ίντερνετ θα παραλάβουν άμεσα (σήμερα-αύριο-Δευτέρα), αλλά όσοι προχώρησαν σε αγορά μέσω καταστήματος εκκρεμεί να γίνει η διαδικασία από το ίδιο το κατάστημα που θα πρέπει να δεσμεύσει μέρος από το στοκ για λογαριασμό των πελατών τους και είναι άγνωστο για το πότε θα γίνει η παραλαβή. Λογικά πάντως είπαν ότι θα γίνει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε μπας και δούμε και καμία άσπρη μέρα έχω κάνει παραγγελία κατάστημα στο Κερατσίνι 31/10 

Επεξ/σία από vaggeliskp0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mistiri0 είπε

Με πήραν τηλέφωνο από Κωτσόβολο ότι παραλαμβάνω το κινητό το Σάββατο. Παραγγελία 12/10 - iphone 14 pro max 128 GB Black.

Aπο που αδερφέ κατάστημα Περιοχή?

Επεξ/σία από vaggeliskp0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα! Μόλις μου ήρθε ενημέρωση από iStorm Κολωνακιου για παραλαβή 14 Pro max 128 GB, χρώματος deep purple. Εγώ έχω πάρει ήδη το κινητό από αλλου μια και δεν ήμουν διατεθημένος να περιμένω τόσο καιρό. Οποίος θέλει να πάει να το παρει ας μου στείλει pm

Επεξ/σία από Konstantinos_Kots
Δημοσ.
16 ώρες πριν, vaggeliskp0 είπε

Aπο που αδερφέ κατάστημα Περιοχή?

Και πάει λέει ο Βαγγέλης στον Κωτσόβολο εκεί της περιοχής, τους λέει ότι είναι ο "ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ" και του παίρνει το αιφον :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να θέλει να το πάρει δεν μπορεί. Με ξέρουν τόσες φορές που πήγα και μίλησα για την υπόθεση μου και όσα τους έσουρα που θα του πουν ότι δεν είναι εκείνος. Τελευταία φορά που μπήκα μέσα μου είπε το σεκιούριτι σε παρακαλώ μην φωνάζεις όπως την προηγούμενη φορά και του απάντησα αν όλοι που μπαίναμε εδώ μέσα απλά ζητούσαμε τα λεφτά μας πίσω και δεν αγοράζαμε τίποτε στο εξής λόγο της εξυπηρέτησης δεν θα υπήρχε κανείς να δουλεύει εκεί μέσα, οπότε να είναι και τυχεροί που αγοράζουμε ακόμα. Τέλος πρότεινα να μην κρύβονται και να βάλουν στο κάθε κατάστημα από ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να μην χρειάζεται για το οτιδήποτε να τρέχεις στο κατάστημα και να γίνεται η επικοινωνία τηλεφωνικά.

Επεξ/σία από mistiri0
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, HateMe είπε

Και πάει λέει ο Βαγγέλης στον Κωτσόβολο εκεί της περιοχής, τους λέει ότι είναι ο "ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ" και του παίρνει το αιφον :P

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ όχι απλά αδερφέ να ξέρω λίγο πως πάει η κατάσταση γιατί και εγώ δυστυχώς περιμένω καιρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...