Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Τεράστια είναι μόνο για το κόσμο που η πλειοψηφία των συσκευών του είναι με USB-C και έχει ένα iPh να είναι το "μαύρο πρόβατο" για να γεμίζει έξτρα καλώδια..

Αν πάλι χρησιμοποιείς το τηλ. για μεταφορά μεγάλων αρχείων στο Mac/PC, τότε επίσης χρειάζεσαι και τις μεγαλύτερες ταχύτητες του USB-C.

Για τους υπόλοιπους δεν είναι τίποτα σαν αλλαγή. Και ναι, θα έρθει τον Σεπτέμβριο με το iPh 15.

Απόκρυψη περιεχομένων

"We think you 're gonna love it"

Αυτό λέω. Για το 90 των χρηστών δεν θα κάνει καμία διαφορά.

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που έκανα την κίνηση να ακυρώσω την παραγγελία και με ενημέρωσε ο Κωτσόβολος ότι θα επιστραφεί το ποσό στις δόσεις που το αγόρασα (πιστωτική); Είναι να τρελαίνεσαι. Σταμάτησα την ακύρωση και τώρα αναμονή. Μου φαίνεται τρελό όλο αυτό που γίνεται. Είναι η τελευταία φορά που παίρνω κάτι από Κωτσόβολο. Ούτε μπαταρίες στο μέλλον.

Επεξ/σία από KojiMoji
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω στα τόσα χρόνια, ανθρώπους που πληρώνουν εξαρχής για κάτι που δεν έχουν στα χέρια τους.

Και το ακόμα χειρότερο, να βάζουν και δόσεις να τρέχουν. Μετά δε μας φταίνε τα καταστήματα.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikosgnr είπε

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω στα τόσα χρόνια, ανθρώπους που πληρώνουν εξαρχής για κάτι που δεν έχουν στα χέρια τους.

Και το ακόμα χειρότερο, να βάζουν και δόσεις να τρέχουν. Μετά δε μας φταίνε τα καταστήματα.

Γενικά σε καταστήματα σαν το Πλαίσιο και τον Κωτσόβολο, προσωπικά,  για οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο δεν είχα ποτέ θέμα στη παράδοση. Είτε αυτό ήταν κινητό (δεν είχα πάρει iphone από εκεί οπότε εδώ έχω ένα κενό άποψης) , είτε Playstation, τηλεόραση, λάπτοπ ( έχω πάρει και Mac και HP ) και τα σχετικά.

Όπως όταν παραγγέλνεις από εξωτερικό προπληρώνεις , έτσι και εδώ γιατί να έχει διαφορά? Δηλαδή αν πληρώσεις στο amazon ή το ebay είσαι κομπλέ ενώ στο Κωτσόβολο/Πλαίσιο είσαι κορόιδο ?

Τώρα για κάποιον που είχε ξαναπάρει iphone συγκεκριμένα και περίμενε μήνες να το δεχτώ. Αλλά γενικά σε τόσο μεγάλες αλυσίδες που κατά 90% δεν θα υπάρξει θέμα παράδοσης αλλά και αξιοπιστίας γιατί να μην προπληρώσεις αφού άμεσα θα το έχεις στα χέρια σου? 

Για διάφορα σκρουτζομάγαζα που δεν είναι γνωστά/αξιόπιστα ,εννοείται ότι συμφωνώ ότι δεν προπληρώνεις αν δεν παραλάβεις.

Το τραγικό θέμα στην όλη ιστορία είναι η ενημέρωση για το συγκεκριμένο προιόν και εκεί μας φταίνε τα καταστήματα.

Επεξ/σία από Dimiapapk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτέ προσωπικά δεν έχω προπληρώσει για κάτι όταν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Ποτέ.

iPh και γενικά iDevices απο Ελλάδα βάζω iStorm που έχουν επιλογή για πληρωμή στο κατάστημα όταν είναι έτοιμη να παραλάβεις.

Και επειδή αναφέρεις το Amazon,  το Amazon θα σου τραβήξει τα χρήματα ΜΟΝΟ όταν το δέμα σου είναι έτοιμο για αποστολή. Το ebay επίσης είναι για συσκευές/προιόντα που είναι εκείνη τη στιγμή διαθέσιμα. Δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά εδώ.

Εγώ δεν είπα να μη περιμένει κανείς το εκάστοτε ελληνικό κατάστημα που τον βολεύει. Αυτό που γράφω είναι  να μη ξεκινάς να πληρώνεις αέρα κοπανιστό. Τότε συγγνώμη, αλλά μετά δε θα πρέπει να κλαίγεται κανείς.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Dimiapapk είπε

Γενικά σε καταστήματα σαν το Πλαίσιο και τον Κωτσόβολο, προσωπικά,  για οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο δεν είχα ποτέ θέμα στη παράδοση. Είτε αυτό ήταν κινητό (δεν είχα πάρει iphone από εκεί οπότε εδώ έχω ένα κενό άποψης) , είτε Playstation, τηλεόραση, λάπτοπ ( έχω πάρει και Mac και HP ) και τα σχετικά.

Όπως όταν παραγγέλνεις από εξωτερικό προπληρώνεις , έτσι και εδώ γιατί να έχει διαφορά? Δηλαδή αν πληρώσεις στο amazon ή το ebay είσαι κομπλέ ενώ στο Κωτσόβολο/Πλαίσιο είσαι κορόιδο ?

Τώρα για κάποιον που είχε ξαναπάρει iphone συγκεκριμένα και περίμενε μήνες να το δεχτώ. Αλλά γενικά σε τόσο μεγάλες αλυσίδες που κατά 90% δεν θα υπάρξει θέμα παράδοσης αλλά και αξιοπιστίας γιατί να μην προπληρώσεις αφού άμεσα θα το έχεις στα χέρια σου? 

Για διάφορα σκρουτζομάγαζα που δεν είναι γνωστά/αξιόπιστα ,εννοείται ότι συμφωνώ ότι δεν προπληρώνεις αν δεν παραλάβεις.

Το τραγικό θέμα στην όλη ιστορία είναι η ενημέρωση για το συγκεκριμένο προιόν και εκεί μας φταίνε τα καταστήματα.

Προς ενημερωση σου και μετα πο 4 Iphone που εχω αγορασει απο τα Ευρωπαικα Amazon καθως και αρκετα αλλα προιοντα ΠΟΤΕ δεν εχω προπληρωσει. Σου τραβανε τα χρηματα 1-2 ημερες πριν γινει η αποστολη του Προιοντος. Προπληρωμη στο εξωτερικο για προιον που δεν υπαρχει τουλαχιστον σε ΜΑΓΑΖΙΑ δεν υφισταται. Αν πας στην Αγγλια για ρωτα το DIXON που ειναι και ο ιδιοκτητης του Κωτσοβολου αν δεχεται προπαραγγελια με χρηματα σε προιον που δεν υπαρχει.

Παρεπιμπτοντως αυτην την στιγμη ο Κωτσοβολος δειχνει 14αρια PRO και PRO MAX ετοιμοπαραδοτα. Οταν εχει προπαραγγελιες απο τον Σεπτεμβριο. Αυτα ειναι τα χαλια του.

Επεξ/σία από gkat2829
  • Like 5
Δημοσ.

Μόλις εξαφανίσθηκε από την παραγγελία μου το αναμονή διαθεσιμότητας !!!! Λέτε να έφεραν όντως κομμάτια και να παραλάβουμε μετά από 4 μήνες ??? 😂😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pallacios είπε

Μόλις εξαφανίσθηκε από την παραγγελία μου το αναμονή διαθεσιμότητας !!!! Λέτε να έφεραν όντως κομμάτια και να παραλάβουμε μετά από 4 μήνες ??? 😂😂😂

Κατάστημα Περιοχή Χρώμα χωρητικότητα και ποτέ έκανες παραγγελία

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vaggeliskp0 είπε

Κατάστημα Περιοχή Χρώμα χωρητικότητα και ποτέ έκανες παραγγελία

Κωτσόβολος The Mall 14 pro max deep purple 128 24/9

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pallacios είπε

Κωτσόβολος The Mall 14 pro max deep purple 128 24/9

Το ίδιο και σε μένα. Από χτες δεν υπάρχει πλέον η αναμονή για διαθεσιμότητα. Αγορά 12/10. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Pallacios είπε

Παρτους ενα τηλέφωνο.  Λογικά αυτές τις μέρες θα έρθει 

Αλλα παρε γιατί ειναι τρομπες

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thanos96 είπε

Παρτους ενα τηλέφωνο.  Λογικά αυτές τις μέρες θα έρθει 

Αλλα παρε γιατί ειναι τρομπες

Μίλησα στο live chat που έχει και μου είπαν ότι παραλαμβάνω αύριο 13/1. θα μου έρθει ειδοποίηση με μήνυμα ! Άντε να δούμε !!!!😂😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.vodafone.gr/eshop/smartphones/apple-mblphapple-ip-14-pro5g128gbblack/p-149470/?isStandalone=true&skuId=000001141112112001

Vodafone διαθεσιμότητα σε 128αρι Pro Μαύρο (και όχι μόνο σε αυτό αν ψάξετε λίγο)  αν και από κάτω γράφει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει 

Στα πραγματικά μη διαθεσιμα γράφει το μήνυμα πάνω από το χρώμα :

Tο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για άμεση παράδοση. Παράγγειλέ το και εντός 2 εργάσιμων ημερών θα ενημερωθείς για την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής από τον κατασκευαστή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ενώ σε αυτό δεν γράφει κάτι 

Επεξ/σία από GioLever
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pallacios είπε

Μίλησα στο live chat που έχει και μου είπαν ότι παραλαμβάνω αύριο 13/1. θα μου έρθει ειδοποίηση με μήνυμα ! Άντε να δούμε !!!!😂😂

Και εγω το ίδιο ακριβώς.  Αύριο παραλαμβάνω χωρίς μήνυμα. Απλα να παω μεσημέρι απο εκει💪

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...