Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , υπάρχει κάποιος που έχει παραλάβει με παραγγελία  Οκτώβριο-Νοέμβριο από κωτσόβολο και τα υπόλοιπα σχετικά κ@λομάγαζα???

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilis 14 είπε

Καλημέρα , υπάρχει κάποιος που έχει παραλάβει με παραγγελία  Οκτώβριο-Νοέμβριο από κωτσόβολο και τα υπόλοιπα σχετικά κ@λομάγαζα???

Καλημέρα !!! Ποιον Οκτώβρη - Νοέμβρη ......περιμένω από 24/9 iphone 14 pro max deep purple 128 και ακόμα δεν έχουν ιδέα ....φταίει η apple συνέχεια που έχει τεράστιο πρόβλημα .....επίσης να ξέρετε ότι δεν τηρείται καμιά προτεραιότητα....το παλικάρι στο μαγαζί άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να έχει έρθει η δικιά μου παραγγελία και να την έχει πάρει άλλος που πήγε και τους έκανε φασαρία .....και απ' ότι κατάλαβα δεν το έχουν κάνει μόνο μια φορά το κάνουν συνέχεια ......

• Like 3
Δημοσ.

Ειδικά για κωτσόβολο, όταν υπάρχει αναμονή για παραγγελίες Σεπτεμβρίου, δύσκολο το κόβω να χει παραλάβει άνθρωπος από Οκτώβριο και μετά. Εκτός αν είναι βυσματική παραλαβή που σίγουρα δεν θα το πει..

Σήμερα που έστειλα πάλι τα ίδια, δεν έχουν πληροφορίες για παραλαβή από προμηθευτή. 

Προσωπικά τέλος Γενάρη είναι η διορία για εμένα, αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε θα το ακυρώσω.

Καλή καρδιά και το πάθημα να γίνει μάθημα, καθώς οι άτοκες δόσεις βγαίνουν ξινές εν τέλη.. Όσοι πήραν από εξωτερικό ήταν οι καλύτεροι...

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dimiapapk είπε

Ειδικά για κωτσόβολο, όταν υπάρχει αναμονή για παραγγελίες Σεπτεμβρίου, δύσκολο το κόβω να χει παραλάβει άνθρωπος από Οκτώβριο και μετά. Εκτός αν είναι βυσματική παραλαβή που σίγουρα δεν θα το πει..

Σήμερα που έστειλα πάλι τα ίδια, δεν έχουν πληροφορίες για παραλαβή από προμηθευτή. 

Προσωπικά τέλος Γενάρη είναι η διορία για εμένα, αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε θα το ακυρώσω.

Καλή καρδιά και το πάθημα να γίνει μάθημα, καθώς οι άτοκες δόσεις βγαίνουν ξινές εν τέλη.. Όσοι πήραν από εξωτερικό ήταν οι καλύτεροι...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε !!! Καλές οι άτοκες αλλά είναι κοροϊδία όλο αυτό !!! Τελευταία τους φορά !!! 4 μήνες αναμονή.....ξεφτίλα!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικά τώρα που έχει και το εργοστάσιο Ινδία δε θα ξαναγίνει αυτό το μπάχαλο. Νομίζω του χρόνου με USB C θα είναι το καλύτερο launch μετά το iPhone X. Αυτή τη χρονιά κανείς δεν έπρεπε να αγοράσει εξ αρχής όταν θα υπάρχει εξ ορισμού τέτοια τεράστια αλλαγή του χρόνου. 

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, enlightened είπε

Ειδικά τώρα που έχει και το εργοστάσιο Ινδία δε θα ξαναγίνει αυτό το μπάχαλο. Νομίζω του χρόνου με USB C θα είναι το καλύτερο launch μετά το iPhone X. Αυτή τη χρονιά κανείς δεν έπρεπε να αγοράσει εξ αρχής όταν θα υπάρχει εξ ορισμού τέτοια τεράστια αλλαγή του χρόνου. 

Ποιά τεράστια αλλαγή ?? Το usb - c που το πιο πιθανό ειναι να μην γινει φέτος μιας και η ΕΕ ειπε μέχρι το 2024 πρέπει να γινει η αλλαγή. Αλλά και να γίνει, ποά ειναι η τεράστια αλλαγή με το usb-c ?🤔

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά βρίζουμε Κωτσόβολο που και εγώ είμαι στο τσακ να ακυρώσω αλλά μη ξεχνάμε ότι έχει τη μισή πίτα στην αγορά, αρα μεγαλύτερες καθυστερήσεις. Εμείς φταίμε που πάμε με κλειστά μάτια. Με αυτά που διαβάζω εγώ με παραγγελία 9/11 ,δε βλέπω φως.

Επεξ/σία από dimdark13
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, dimdark13 είπε

Παιδιά βρίζουμε Κωτσόβολο που και εγώ είμαι στο Τσακ να ακυρώσω αλλά μη ξεχνάμε ότι έχει τη μισή πίτα στις αγορές παραγγελίες αλλά αναμενόμενες καθυστερήσεις. Εμείς φταίμε που πάμε με κλειστά μάτια. Με αυτά που διαβάζω εγώ με παραγγελία 9/11 δε βλέπω φως 

Βρίζουμε τον Κωτσόβολο ,θα μιλήσω για τον εαυτό μου, γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση και κάνουν τους "κινέζους". Όταν δεν έχεις ενημέρωση από προμηθευτή κτλπ δεν μπορείς να κοροιδευεις τον κόσμο. 

Όσοι πήγαμε μέσα με τέλη Σεπτέμβρη ακούσαμε το μαγικό "αρχές με μέσα Νοεμβρίου στη χειρότερη".

Αν είχαν πει εξ αρχής ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις οι περισσότεροι δεν θα έλεγαν τίποτα και άλλοι τόσοι ,μαζί και γω, δεν θα είχαν πάρει από εκεί.

Στα οχήματα ας πούμε που ο υποψήφιος αγοραστής ξέρει ότι θα περιμένει μήνες πράττει ανάλογα και με πλήρη γνώση των συνθηκών.

Αυτό λοιπόν που χαλάει όλους είναι ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και είμαστε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Και γω συμφωνώ αλλά από τη στιγμή που πλέον τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους οφείλεις να ενημερώσεις τους πελάτες σου. Αν όχι με ακρίβεια ρολογιού αλλά τουλάχιστον μια βδομάδα παράδοσης. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια, λενε « κανε λιγο ακομα υπομονή» το δέχομαι , αλλο όμως να περιμένουμε 10 μερες και αλλο να έρθει σε 2 μήνες .ο καιρός περνάει και ακούμε τα ίδια και τα ίδια . Υποτίθεται η κατάσταση εχει στρωσει και ακομα υπάρχουν άτομα που περιμένουν απο τον Σεπτέμβριο , δηλαδή εμείς απο Νοέμβριο ποτε θα το πάρουμε…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Καλό πάσχα" είναι κατάσταση πλέον.

Επίσης για όσους ρώτανε στα καταστήματα πότε θα παραλάβουν, να ξέρετε πως (αναμενόμενα και λογικά) ΔΕΝ έχουν ιδέα. Ότι και αν απαντάνε είναι απλά μια κασέτα για να πάνε παρακάτω.

Για να μη γίνουν τα νεύρα σας κουρέλια, πηγαίνετε απο Amazon και τέλος. Αν και αυτό φέτος στις αρχές, σκατ@ τα 'χε κάνει.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε Παιδιά 5 παραγγελίες τον μήνα παραδίδουν; με όλα να λειτουργούν κανονικά; καλά θα μου πεις το εργοστάσιο αρχές Ιανουαρίου θα επανερχόταν στη κανονικότητα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Ποιά τεράστια αλλαγή ?? Το usb - c που το πιο πιθανό ειναι να μην γινει φέτος μιας και η ΕΕ ειπε μέχρι το 2024 πρέπει να γινει η αλλαγή. Αλλά και να γίνει, ποά ειναι η τεράστια αλλαγή με το usb-c ?🤔

Τεράστια είναι μόνο για το κόσμο που η πλειοψηφία των συσκευών του είναι με USB-C και έχει ένα iPh να είναι το "μαύρο πρόβατο" για να γεμίζει έξτρα καλώδια..

Αν πάλι χρησιμοποιείς το τηλ. για μεταφορά μεγάλων αρχείων στο Mac/PC, τότε επίσης χρειάζεσαι και τις μεγαλύτερες ταχύτητες του USB-C.

Για τους υπόλοιπους δεν είναι τίποτα σαν αλλαγή. Και ναι, θα έρθει τον Σεπτέμβριο με το iPh 15.

Spoiler

"We think you 're gonna love it"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...