Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο καιρό έχει που έκανες τη παραγγελία; ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον κωτσοβολο και τα παρόμοια του. Παντού έχει ομαλοποίηθει η κατάσταση, στο εξωτερικό υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα. Το εργοστάσιο έχει επανελθει σε προ επεισόδιων επίπεδα. Εδώ σ εμάς γιατί επικρατεί αυτό το πανηγύρι; γιατί περί πανηγύρι πρόκειται. 

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά εγω έως εδώ ήταν. Ακύρωση και τέλος. Βαρέθηκα να περιμένω.  Ούτε να το δω δεν θέλω το 14. 
Ελπίζω να το πάρετε σύντομα! Bye

• Sad 1
Δημοσ.

Εγω παράγγειλα 15 Νοεμβρίου  εχει κοντα δυο μήνες  , αλλα απο την στιγμή που ακούω άτομα να εχουν παραγγείλει τέλη Σεπτεμβρίου , Οκτώβριο  και να μην τους εχει έρθει ακομα. Δηλαδή εγω ποτε θα το παρω ; Το πασχα ; Και αυτο που δεν  λένε καθόλου  σε ποια θέση βρισκόμαστε ;  Αν ειναι να έρθει σε ενα μια βδομάδα σε ενα μηνα , σε δυο μήνες

Δημοσ.

Και γω είμαι σε σκέψη να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω το fold 4 αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μια βιαστική κίνηση και στην περίπτωση μεταπώλησης θα χάσω πολλά λεφτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Art1234 είπε

Και γω είμαι σε σκέψη να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω το fold 4 αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι μια βιαστική κίνηση και στην περίπτωση μεταπώλησης θα χάσω πολλά λεφτά 

Ενώ τώρα που θα παραλάβεις ένα κινητό που έχει ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο και θα το πάρεις 5 μήνες μετά και μόλις σε περίπου μισό χρόνο θα ανακοινωθεί το επόμενο iphone δεν θεωρείς πως έχεις χάσει ήδη πριν παραλάβεις αρκετά χρήματα; 

Επεξ/σία από mistiri0
Δημοσ.

Σκέψου όμως και αυτούς που δωσανε προκαταβολή, έχουν πληρώσει και κάποιες δόσεις, τα οποία λεφτά δε θα τα βάλουν στη τσέπη τους αλλά σε κάποια δώρο επιταγή που πολύ πιθανόν να μη θέλουν να την εξαργυρωσουν κάπου αλλού. Θα είναι απλά τραγικό να έχει ομαλοποίηθει η κατάσταση και να παραλάβουν το Πάσχα!!! 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vasilis 14 είπε

Εχει ακυρώσει κάποιος με προκαταβολή και εχει πάρει λεφτα πίσω ; Τα δίνουν ή μονο επιταγή ;

Ναι φίλε την ακύρωσα σήμερα ότι λεφτά είχα δώσει μου τα έδωσαν κατευθείαν 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, vasilis 14 είπε

Σε Ευχαριστω αδερφέ ,  γιατι μου λέγαν για κουπόνι στον Κωτσόβολο 

Τα ίδια μου έλεγαν και μένα αλλά τους έκοψα τον αέρα και μου έκανα επιστροφή χρημάτων.

• Like 2
Δημοσ.

31/10 έκανα παραγγελία ακόμα αναμονή να μου λένε δεν ξεύρουμε ποτέ θα παραλάβουμε και υπάρχει γενικά θέμα στην Apple και τους στέλνω άρθρο ότι έχει αποκατασταθή η όλη κατάσταση και να είμαι ακόμα στην αναμονή για ένα τηλεφωνά μπορώ να πω ότι είναι τραγικό και είναι η πρώτη φορά που πάω στην Apple και άμα βλέπω ότι πάει έτσι η κατάσταση γενικά στην Apple μάλλον θα είναι και η τελευταία φορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vaggeliskp0 είπε

31/10 έκανα παραγγελία ακόμα αναμονή να μου λένε δεν ξεύρουμε ποτέ θα παραλάβουμε και υπάρχει γενικά θέμα στην Apple και τους στέλνω άρθρο ότι έχει αποκατασταθή η όλη κατάσταση και να είμαι ακόμα στην αναμονή για ένα τηλεφωνά μπορώ να πω ότι είναι τραγικό και είναι η πρώτη φορά που πάω στην Apple και άμα βλέπω ότι πάει έτσι η κατάσταση γενικά στην Apple μάλλον θα είναι και η τελευταία φορά

Καλά δεν φταίει η apple που ο Κωτσόβολος πετάει χαρταετό ! Μια χαρά εχει διαθεσημότητα σε όλο τον κόσμο πλέον ...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...