Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vaggeliskp0 είπε

Παίδες έχει παραλάβει κανείς από Κωτσόβολο αυτές της ήμερες γιατί εδώ μας κοροϊδεύουν παταγωδώς πριν 2 εβδομάδες συγκεκριμένα παραμονή Χριστουγέννων 24/10 παίρνω τηλεφωνώ να δω τι γίνετε με την παραγγελία μου  14 PM DP 128GB ημέρα παραγγελίας 31/10 
την ίδια ήμερα στο site είδα ότι υπήρχε το 14 PM SB 256GB και πείρα απευθείας για τροποποίηση της παραγγελίας

και μου λένε σε 2 εβδομάδες το πολύ θα έχετε ενημέρωση για αυτό που έχετε κάνει παραγγελία για παραλαβή 
σήμερα 6/1 και ακόμα στην αναμονή χωρίς καμιά ενημέρωση  και έχω δώσει και 3 δόσεις ειδή από της 8 
Πραγματικά ντροπή μόνο που τους παίρνω τηλέφωνο για να κάνω παράπονα και να μου λένε τώρα στέλνονται και τωρα παραδίδονται και μετά μου λένε δεν έχουμε ιδέα ποτέ θα μας φέρουν απόθεμα 

Τα ίδια και σε μένα.. Αλλα τη μία φορά άλλα την επόμενη.. 

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimiapapk είπε

Τα ίδια και σε μένα.. Αλλα τη μία φορά άλλα την επόμενη.. 

ναι δεν ξέρω πλέον τι μπορώ να κάνω γιατί έχει καταντήση κουραστικό όλο αυτό και πραγματικά η υπομονή έχει και τα όρια της  και βλέπω κόσμο και κοσμάκι να κρατεί στα χέρια του το τηλέφωνο και να είναι και μετά την δικιά μου παρραγγελία 

Επεξ/σία από vaggeliskp0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, YellowGr είπε

Παραγγελια 3/1 update σημερα 5/1. Δεν ξερω βεβαια αν απλα δημιουργήθηκε το λαβελ στην ups .

Your order is on its way 

Arrives on January 16

με express shipping.

update 2 , οντως το εστειλαν οι σκυλοι . Απιστευτη η αμαζον .
Εκτιμώμενη παράδοση

Δευτέρα, Ιανουάριος 09 μέχρι το τέλος της ημέρας

Επεξ/σία από YellowGr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Alexnestoroudis είπε

Κωτσοβολος μακράν ο χειρότερος σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία και να πάρω το 14pm από γερμανικό amazon

εγω το πηρα απο Ισπανικο.

3/1 παραγγελια

5/1 στειλαν

Τωρα 6/1 ειναι Αθηνα απλα λογο ημερων (ειμαι σε νησι) θα το εχω Δευτερα 9/1.

Επεξ/σία από YellowGr
  • Like 1
Δημοσ.

Εδω ποτε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση ; Να ακυρώσουμε και να πάρουμε απο εξωτερικό ;; Αυριο παω κοτσοβολο να μάθω περισσότερα . Εχει κουράσει απίστευτα η οκη κατάσταση , έλεος δλδ 

Δημοσ.

Μάγκες εγώ μάλλον θα ακυρώσω από κωτσοβολο που περιμένω 2 μήνες και κάτι και θα πάω να το αγοράσω από την αππλε του αμβουργου μιας και βρίσκομαι Γερμανία. Θα έχω κάποια διαφορά? 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Alexnestoroudis είπε

Μάγκες εγώ μάλλον θα ακυρώσω από κωτσοβολο που περιμένω 2 μήνες και κάτι και θα πάω να το αγοράσω από την αππλε του αμβουργου μιας και βρίσκομαι Γερμανία. Θα έχω κάποια διαφορά? 

Στην εγγύηση μόνο, αν πάθει κάτι στον δεύτερο χρόνο θα πρέπει να πας εκεί που το πήρες για να λάβεις αξιώσεις. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexnestoroudis είπε

Αν τυχόν όμως είσαι Ελ επαγγελματίας απο εκεί δε μπορείς να έχεις την αποφορολογηση του ελληνικού καταστήματος ή του Amazon.

Αλλιώς ναι προφανώς συμφέρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα εγω περιμενω απο κοτσοβολο την προ παραγγελια μου ακομα,το εκανα day 1 preorder,ειπαμε καλη χρονια και ακομα δεν ξερουν ποτε θα ερθει.

Το ακυρωσα και πηρα το 13 pro max 256gb που το βρηκα καινουργιο σε τοπικο μαγαζι στα 1000€

Εδω στην ελλαδα υπαρχει θεμα γενικα με την διαθεσιμοτητα σε apple προιοντα.

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.
18 ώρες πριν, vdeverak είπε

Αν τυχόν όμως είσαι Ελ επαγγελματίας απο εκεί δε μπορείς να έχεις την αποφορολογηση του ελληνικού καταστήματος ή του Amazon.

Μια χαρά μπορεί. Αρκεί να είναι γραμμένος στο VIES. Θα πληρώσει μόνο, καθαρή αξία.

Το κάνω εδώ και 2 χρόνια.

Δημοσ.

Πιγα κοτσοβολο να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας και κλασικά μου είπαν δεν γνωρίζουν τπτ ουτε σε ποια θέση βρίσκομαι ουτε εχουν την παραμικρή ιδέα ποτε θα έρθει . Τους ρώτησα για ακύρωση παραγγελίας και που είπαν τα 400€ προκαταβολής (😂) να μου τα δώσουν σε επιταγή για αγορές απο το κατάστημα . Τους ειπα αυτο δεν γίνεται και εχω  μιλήσει με τον συνήγορο του καταναλωτή . Κοιταζόντουσαν και μου είπαν δεν ξέρουμε κατι τέτοιο και οτι εχουν άλλη εντολή να λένε . Πιστεύεται μπορούν να μην δώσουν χρήματα πίσω ; Ποσο νόμιμο ειναι αυτο απο την στιγμή που δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vasilis 14 είπε

Πιγα κοτσοβολο να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας και κλασικά μου είπαν δεν γνωρίζουν τπτ ουτε σε ποια θέση βρίσκομαι ουτε εχουν την παραμικρή ιδέα ποτε θα έρθει . Τους ρώτησα για ακύρωση παραγγελίας και που είπαν τα 400€ προκαταβολής (😂) να μου τα δώσουν σε επιταγή για αγορές απο το κατάστημα . Τους ειπα αυτο δεν γίνεται και εχω  μιλήσει με τον συνήγορο του καταναλωτή . Κοιταζόντουσαν και μου είπαν δεν ξέρουμε κατι τέτοιο και οτι εχουν άλλη εντολή να λένε . Πιστεύεται μπορούν να μην δώσουν χρήματα πίσω ; Ποσο νόμιμο ειναι αυτο απο την στιγμή που δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ;

Εννοείται ότι πρέπει να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...