Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HypnZ είπε

Σε διπλανό φόρουμ λένε από infoquest καλό Πάσχα 

Πάντως αυτή τη στιγμή που τσέκαρα διαθεσιμότητα σε αμερικανικό και αγγλικό apple.com, μου βγάζει για πρώτη φορά Dispatched 1-3 business days. Οπότε πιστεύω μέσα στο μήνα θα είναι σε όλων τα χέρια. Επίσης οι ρυθμοί παραγωγής αποκαταστάθηκαν πλήρως οπότε αποκλείεται να αργήσουν άλλους τρεις μήνες. 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vdeverak είπε

Ε τότε απορώ πως πολλοί δεν παραγγελνουν απο εκεί κ προτιμανε πχ κωτσοβολο πλαίσιο κτλ 

Γιατί 

1) δε γίνεται

2) γίνεται, αν χρησιμοποιήσεις forward address, αλλά:

2.1) κανείς δεν πρόκειται να το πάρει έτσι γιατί 

2.2) κανείς δεν έχει να δώσει cash 1,5Κ€ χωρίς δόσεις και χωρίς απαλλαγή ΦΠΑ... 😜 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, enlightened είπε

Γιατί 

1) δε γίνεται

2) γίνεται, αν χρησιμοποιήσεις forward address, αλλά:

2.1) κανείς δεν πρόκειται να το πάρει έτσι γιατί 

2.2) κανείς δεν έχει να δώσει cash 1,5Κ€ χωρίς δόσεις και χωρίς απαλλαγή ΦΠΑ... 😜 

Τι εννοείς ; μιλάω για το you.gr ελληνικό σαιτ 

Κ με δόσεις είχε και με απαλλαγή φπα το πήρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2023 στις 7:54 ΜΜ, YellowGr είπε

Παραγγελια 4/11 απο πλαισιο 14 προ μαξ σπασε μπλακ . βαρεθηκα να περιμενω εκανα παραγγελια απο αμαζον σπαιν λεει θα μου ερθει fastest delivery between 16 - 18 January . ελπιζω να μην τρολαρουν και εκει.

Επισεις ηταν 100 ε πιο φτηνο.

Παραγγελια 3/1 update σημερα 5/1. Δεν ξερω βεβαια αν απλα δημιουργήθηκε το λαβελ στην ups .

Your order is on its way 

Arrives on January 16

με express shipping.

Επεξ/σία από YellowGr
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Alexnestoroudis είπε

Έχω παραγγείλει από κωτσοβολο το 14 προ space black και περιμένω από 7/11. Ξέρει κανένας ποτέ περίπου θα λάβω την παραγγελία μου? 

Φαντάσου ότι περιμένουμε λαός με παραγγελίες τέλη Σεπτεμβρίου.. Εμενα με 30/09 μου ειπαν μεσα με τέλη Γενάρη.. Αν τους πιστέψουμε δηλαδή.. Γιατί προς το παρόν οτι και να λένε ολο και αλλάζει.. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dimiapapk είπε

Φαντάσου ότι περιμένουμε λαός με παραγγελίες τέλη Σεπτεμβρίου.. Εμενα με 30/09 μου ειπαν μεσα με τέλη Γενάρη.. Αν τους πιστέψουμε δηλαδή.. Γιατί προς το παρόν οτι και να λένε ολο και αλλάζει.. 

iStorm?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vdeverak είπε

Εγώ παράγγειλα απο you.gr και το είχα σε 40 μέρες.

Δε το περίμενα εντέλει "τόσο γρήγορα".

Όντως;Ποιο έχεις πάρει ;

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ από COSMOTE, μετά από 2,5 μήνες!!
Παραγγελία από τον πωλητή της COSMOTE (που είναι υπεύθυνος για εταιρικούς πελάτες) μέσα Οκτώβρη. Όλον αυτό τον καιρό, κάθε φορά που τον ρωτούσα σε τι φάση είμαστε, μόνιμα δεν ήξερε. Τελικά χθες που μιλήσαμε και του είπα ότι βλέπω διαθεσιμότητα στον Γερμανό και μου είπε ότι είναι λάθος του συστήματος καθώς δεν ισχύουν οι διαθεσιμότητες που εμφανίζει στη σελίδα. 1 ώρα μετά με πήρε τηλ. και μου είπε ότι υπήρχε διαθεσιμότητα σε μαύρο, χρυσό, μωβ (είχα παραγγείλει silver). Τελικά του έδωσα το οκ για deep purple 128gb γιατί 2,5 μήνες αναμονή και με άγνωστη ημερομηνία παραλαβής, για ένα κινητό πάει πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Και υποτίθεται ότι πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα απο κινα γιατί το εργοστάσιο έχει επιστρέψει στη κανονικότατα. 

Δημοσ.

Παίδες έχει παραλάβει κανείς από Κωτσόβολο αυτές της ήμερες γιατί εδώ μας κοροϊδεύουν παταγωδώς πριν 2 εβδομάδες συγκεκριμένα παραμονή Χριστουγέννων 24/10 παίρνω τηλεφωνώ να δω τι γίνετε με την παραγγελία μου  14 PM DP 128GB ημέρα παραγγελίας 31/10 
την ίδια ήμερα στο site είδα ότι υπήρχε το 14 PM SB 256GB και πείρα απευθείας για τροποποίηση της παραγγελίας

και μου λένε σε 2 εβδομάδες το πολύ θα έχετε ενημέρωση για αυτό που έχετε κάνει παραγγελία για παραλαβή 
σήμερα 6/1 και ακόμα στην αναμονή χωρίς καμιά ενημέρωση  και έχω δώσει και 3 δόσεις ειδή από της 8 
Πραγματικά ντροπή μόνο που τους παίρνω τηλέφωνο για να κάνω παράπονα και να μου λένε τώρα στέλνονται και τωρα παραδίδονται και μετά μου λένε δεν έχουμε ιδέα ποτέ θα μας φέρουν απόθεμα 

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...