Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το 14 pro Space Black με προπαραγγελία 16/09/2022 και ώρα 08:16, χωρίς προκαταβολή και με πλάνο δόσεων. Εύχομαι να παραλάβετε κι οι υπόλοιποι σύντομα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prototypegr είπε

Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το 14 pro Space Black με προπαραγγελία 16/09/2022 και ώρα 08:16, χωρίς προκαταβολή και με πλάνο δόσεων. Εύχομαι να παραλάβετε κι οι υπόλοιποι σύντομα!

Μεγεια σου! Με το καλό και εμείς οι υπόλοιποι

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για αγορά χωρίς ΦΠΑ, ποια αλυσίδα θα προτείνατε με την ελπίδα να υπάρχει μια αξιοπρεπής συνενόηση για τη πορεία της παραγγελίας;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mantzop είπε

Καλησπέρα,

Για αγορά χωρίς ΦΠΑ, ποια αλυσίδα θα προτείνατε με την ελπίδα να υπάρχει μια αξιοπρεπής συνενόηση για τη πορεία της παραγγελίας;

Πάντως όχι το πλαίσιο. Είχα παραγγείλει ένα μηνα τωρα, δεν μου έλεγαν ουτε καν στο περιπου ποτε θα παραλάβω, μου είχαν δώσει απλα ένα κουπόνι που δεν αντιστοιχούσε πουθενα και σήμερα ακύρωσα την παραγγελία. 

Δημοσ.

Και απο amazon πάντως υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση. Έχω παραγγελία απο 16/09 στο Πλαίσιο και όταν είδα οτι άρχισαν πάλι τις ιστορίες με καθυστερήσεις κλπ, έβαλα και στο amazon μια παραγγελία στις 23/09. Όποιο έρθει πρώτο θα παραλάβω. Απο Πλαίσιο ακόμα δεν ξέρουν πότε θα έρθει απόθεμα, απο amazon μου είπαν στη χειρότερη πρερίπτωση θα το έχω στα χέρια μου στις 16/11.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mantzop είπε

Καλησπέρα,

Κι εγώ θα πω από την εμπειρία μου μακριά από Κωτσόβολο 

Δημοσ.

Είδα πριν λίγο το μοντέλο που έχω παραγγείλει (και έχω δώσει προκαταβολή) να αλλάζει σε «Τελευταία Τεμάχια» στο σάιτ του καταστήματος για λίγα λεπτά και μετά να είναι πάλι εξαντλημένο. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος του σάιτ αλλά αν ίσχυε και δίνουν συσκευές διαθέσιμες για παραγγελία (που μπορεί να «ελευθερώθηκαν» από κάποια ακύρωση) ενώ υπάρχουν ακόμη παραγγελίες που περιμένουν έναν μήνα να εξυπηρετηθούν, είναι απαράδεκτοι 

Δημοσ.

Μην πέφτεις απ'τα σύννεφα. Να είσαι σίγουρος/η ότι δεν ήταν λάθος και σας έχουν γραμμένους, ειδικά αν προπληρώσατε κιόλας. Καμμία σειρά προτεραιότητας δεν κρατάει το μπακάλικο που λέγεται Κωτσόβολος. Τα ίδια έκανε και με τα PS5 που περίμενε κόσμος επί μήνες και τα ίδια συνεχίζει και θα συνεχίσει να κάνει όσο αγοράζετε από αυτούς...

Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 4:22 ΜΜ, Theodore777 είπε

Πάντως όχι το πλαίσιο. Είχα παραγγείλει ένα μηνα τωρα, δεν μου έλεγαν ουτε καν στο περιπου ποτε θα παραλάβω, μου είχαν δώσει απλα ένα κουπόνι που δεν αντιστοιχούσε πουθενα και σήμερα ακύρωσα την παραγγελία. 

Δεν ξέρεις τι να περιμένεις, εγώ είχα κάνει προπαραγγελία στις 19 Σεπτεμβρίου 14 pro max 256 gold με τιμολόγιο από το Πλάισιο και παρέλαβα την Παρασκευή 21/10.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SaFiS είπε

Μην πέφτεις απ'τα σύννεφα. Να είσαι σίγουρος/η ότι δεν ήταν λάθος και σας έχουν γραμμένους, ειδικά αν προπληρώσατε κιόλας. Καμμία σειρά προτεραιότητας δεν κρατάει το μπακάλικο που λέγεται Κωτσόβολος. Τα ίδια έκανε και με τα PS5 που περίμενε κόσμος επί μήνες και τα ίδια συνεχίζει και θα συνεχίσει να κάνει όσο αγοράζετε από αυτούς...

Κρίμα γιατί τόσα χρόνια πελάτης δεν είχα κανένα θέμα και έχω κάνει μεγάλες αγορές από αυτούς. Όπως όλα φαίνονται δεν θα ξαναγίνει αγορά από εκει

Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 8:23 ΜΜ, Kargian είπε

Είδα πριν λίγο το μοντέλο που έχω παραγγείλει (και έχω δώσει προκαταβολή) να αλλάζει σε «Τελευταία Τεμάχια» στο σάιτ του καταστήματος για λίγα λεπτά και μετά να είναι πάλι εξαντλημένο. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος του σάιτ αλλά αν ίσχυε και δίνουν συσκευές διαθέσιμες για παραγγελία (που μπορεί να «ελευθερώθηκαν» από κάποια ακύρωση) ενώ υπάρχουν ακόμη παραγγελίες που περιμένουν έναν μήνα να εξυπηρετηθούν, είναι απαράδεκτοι 

έστειλα μήνυμα σχετικά με αυτό και με ενημέρωσαν ότι είναι εκθεσιακά κομμάτια και όχι σφραγισμένα τα οποία φαίνονται στο site λόγω συστημικού λάθους.

τρέχα γύρευε δηλαδή

Δημοσ.
11 ώρες πριν, thanasis tr είπε

έστειλα μήνυμα σχετικά με αυτό και με ενημέρωσαν ότι είναι εκθεσιακά κομμάτια και όχι σφραγισμένα τα οποία φαίνονται στο site λόγω συστημικού λάθους.

τρέχα γύρευε δηλαδή

Πάντως και να κάνουν αυτό που είπα δεν νομίζω να το παραδέχονταν. Όπως και να έχει πολύ λάθος διαχείριση της όλης κατάστασης 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα κλείσαμε ένα μήνα από παραγγελία και καμία ενημέρωση για το ποτε θα παραλάβουμε ελπίζω να μην αλλάξω χρόνια με το 8plus που έχω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, boull7 είπε

Σήμερα κλείσαμε ένα μήνα από παραγγελία και καμία ενημέρωση για το ποτε θα παραλάβουμε ελπίζω να μην αλλάξω χρόνια με το 8plus που έχω 

Άσε φίλε, σε αυτόν τον έναν μήνα που περιμένω τα «έπαιξε» εντελώς το SE 1st gen που είχα και τώρα χρησιμοποιώ ενα πολύ παλιό Android μέχρι να ξυπνήσουν και να στείλουν την παραγγελία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...