Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, enlightened είπε

Γιατί το αγενέστατο και άσχετο προσωπικό του iStorm είναι καλύτερο. Ένας glorified μεταπωλητής είναι σαν όλους τους άλλους... Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Eπίσης, δεν πληρούν όλοι τα τραπεζικά κριτήρια για να βγάλουν πιστωτική. Πάντως όσον αφορά το πρόγραμμα άτοκων δόσεων χωρίς πιστωτική το κάνει και το iStorm. 

https://www.istorm.gr/doseis-kai-to-xeis

Νομίζω πως και το δάνειο για το άτοκο πρόγραμμα χωρίς κάρτα χρειάζεται κάποιο εισόδημα όπως αυτό της πιστωτικής . Η τράπεζα δεν θα εγκρίνει και τα δυο εάν δεν πληρεις τα κριτήρια της .    

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα. Εγω καθε χρονο απο το 11αρι και μετα συνηθως το αγοραζω απο το Γερμανικο Amazon. Ετσι και το 14αρι pro max. Το εκανα παραγγελια με τιμολογιο στα μεσα του Σεπτεμβρη και το παρελαβα 15/10.

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Έκανα Online Παραγγελιά στις 10-11-22 και παρέλαβα εχθές Pro 256 DP. Κωτσόβολος Θεσσαλονίκη.

123.jpg

• Like 4
Δημοσ.
On 26/12/2022 at 22:12, enlightened said:

Γιατί το αγενέστατο και άσχετο προσωπικό του iStorm είναι καλύτερο. Ένας glorified μεταπωλητής είναι σαν όλους τους άλλους... Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Eπίσης, δεν πληρούν όλοι τα τραπεζικά κριτήρια για να βγάλουν πιστωτική. Πάντως όσον αφορά το πρόγραμμα άτοκων δόσεων χωρίς πιστωτική το κάνει και το iStorm. 

https://www.istorm.gr/doseis-kai-to-xeis

στο site φαινεται ειναι εντοκο παντως κ μαλιστα με 14,9% 

Δημοσ.

Με τόκο είναι οι δόσεις παιδιά σε όλα τα μαγαζιά..

Απλά ο Κωτσόβολος έβγαλε προσφορά για το iphone 14 τις άτοκες δόσεις.. Γι αυτό έπεσαν όλοι πάνω του. Και τελικά οι ακυρώσεις πάνε σύννεφο.. Ακόμα και έτσι δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά.. Ειδικά για 128άρια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, idnik είπε

Με τόκο είναι οι δόσεις παιδιά σε όλα τα μαγαζιά..

Απλά ο Κωτσόβολος έβγαλε προσφορά για το iphone 14 τις άτοκες δόσεις.. Γι αυτό έπεσαν όλοι πάνω του. Και τελικά οι ακυρώσεις πάνε σύννεφο.. Ακόμα και έτσι δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά.. Ειδικά για 128άρια.

Ρίξτε μια μάτια σε istorm έχει διαθεσιμα κάποια μοντέλα κυρίως σε μαύρο χρωμα 128&512 και 6.1 &6,7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως Μετά από σημερινή ενημέρωση από Κωτσόβολο φαίνεται ότι κάτι αρχίζει να έρχεται Ελλάδα. Λογικά όσοι περιμένουν από τέλη Σεπτέμβρη από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν. 
Μου έλεγαν ότι για μήνες στο συγκεκριμένο κατάστημα (κάτι που ισχύει γενικά) δεν είχε μπει στο κατάστημα ούτε ένα κομμάτι ενώ τώρα όλο και σκάνε λίγα και τα παίρνουν κατευθείαν …υποτίθεται με σειρά προτεραιότητας….

Επεξ/σία από idnik
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, idnik είπε

Πάντως Μετά από σημερινή ενημέρωση από Κωτσόβολο φαίνεται ότι κάτι αρχίζει να έρχεται Ελλάδα. Λογικά όσοι περιμένουν από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν. 
Μου έλεγαν ότι για μήνες δεν είχε μπει στο κατάστημα ούτε ένα κομμάτι ενώ τώρα όλο και σκάνε και τα παίρνουν …υποτίθεται με σειρά προτεραιότητας….

Μακάρι, έβαλα και εγώ παραγγελία από πλαίσιο iphone 14 pro 256 SB. Είμαι ωστόσο σίγουρος ότι το τρίμηνο θα το φάω. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Amaliasp είπε

Αύριο παραλαμβάνω από Κωτσόβολο 14 pro max deep purple 128 από 24/9 !

Καλησπέρα αν γίνετε από πιο κατάστημα? έχω κάνει  παραγγελία το ίδιο ακριβός στο κατάστημα Κερατσινίου 31/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Amaliasp είπε

Αύριο παραλαμβάνω από Κωτσόβολο 14 pro max deep purple 128 από 24/9 !

Αν ισχύει αυτό τότε δεν κρατάνε παιδιά καμία σειρά προτεραιότητας. 
το ίδιο ακριβώς κινητό παραγγελία από 23/9 εγω. 
ετσι για να ξέρουμε τι μας γινεται. 

μπορεις να μας πεις όντως κατάστημα;

Επεξ/σία από idnik
Δημοσ.

Μιλούσα προχθές με έναν δικηγόρο και του έλεγα για το ότι στο κατάστημα Κωτσόβολου που πήγα για να παραγγείλω το κινητό με ανάγκασαν να πληρώσω το ποσό για να γίνει η παραγγελία και έκτοτε έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη. Μου είπε ότι θα δει τον νόμο περί προστασίας του καταναλωτή αλλά από όσο θυμάται μπορείς ακόμα και να ισχυρισθείς με την παραλαβή του προϊόντος ακόμα και αποζημίωση αφού υπήρξε όρος προκαταβολής των χρημάτων για να γίνει η παραγγελία καθώς το προϊόν έχει απώλεια αξίας μετά από 3 μήνες από την κυκλοφορία και δεν ήρθε στα χέρια του αγοραστή με ευθύνη του καταστήματος που ζήτησε να λάβει χρήματα για μία υπηρεσία που δεν έχει ληφθεί, κάτι που αναφέρεται σαφώς ως νόμος του κράτους ότι δεν υποχρεούται κανείς να πληρώσει κάτι που δεν έχει λάβει. Του είπα ότι είναι ηθικό το ζήτημα καθώς δεν με πίεσε κανείς να δώσω τα λεφτά και μου απάντησε ότι νομικά η λέξη υποχρέωσε είναι διαφορετική, καθώς αν υπήρχε γραπτώς η προειδοποίηση ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις άνω των 2 μηνών το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα θα ήταν άνευ ευθύνης, όμως από την στιγμή που έθεσε ως προαπαιτούμενο να υπάρξει πληρωμή του προϊόντος τότε έχει την πλήρη ευθύνη.  Θα επικοινωνήσει με την προστασία καταναλωτή και θα επανέλθει με το όποιο σκεπτικό προκύπτει.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...