Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και Χρονια πολλα σε όλους. Αυτην την στιγμη παντως ολα τα Ευρωπαικα Amazon για 14 Pro Max 128αρι δινουν παραδοση 13-15 Ιανουαριου σχεδον σε ολα τα χρωματα. Οποτε την Ψαροκωσταινα Ελλαδα ξεχαστε την.

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Στην Ελλαδα δεν θα εχουν παραλαβει ουτε μεχρι τοτε αυτοι που προπαρηγγειλαν απο Σεπτεμβρη 😂😂😂😂

Δημοσ.
Στις 21/12/2022 στις 11:07 ΜΜ, mistiri0 είπε

Φυσικά μου τόνισε ότι αν υπάρχουν άτομα που περιμένουν κάποιο κινητό και έρθει και κατόπιν ακυρώσουν την παραγγελία - αγορά, είναι καθαρά στο χέρι του εκάστοτε υπευθύνου σε ποιο άτομο από την λίστα αναμονής θα ενημερώσει την τηλεφωνήτρια να καλέσουν για να παραλάβει. Το τελευταίο ισχύει για παραγγελίες που έγιναν και πληρώθηκαν σε φυσικό κατάστημα και όχι τηλεφωνικά.

Να φανταστώ απείλησες και την οικογένεια του αν δεν είσαι εσύ ο πρώτος που θα καλέσουν ; 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Να φανταστώ απείλησες και την οικογένεια του αν δεν είσαι εσύ ο πρώτος που θα καλέσουν ; 😂

Όχι απλά πως θα ακυρώσω κάτι άλλες αγορές κοντά στα 7.000 ευρώ που επίσης είναι σε αναμονή για την δουλειά μου αν δεν παραλάβω σύντομα. Αυτός άλλωστε δεν φταίει σε κάτι αλλά αν χάσουν λεφτά τότε αυτή την γλώσσα την καταλαβαίνουν καλύτερα, από προσωπικές απειλές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2022 στις 1:32 ΜΜ, Dimiapapk είπε

Kαλημέρα σε όλους, μίλησα πριν λίγο τηλεφωνικά με το τμήμα πωλήσεων του Κωτσόβολου για να μάθω τη σειρά προτεραιότητας. Προφανώς δεν μου έδωσαν αριθμό αλλά αυτό που μου είπαν είναι ότι η επόμενη ημερομηνία που είναι να παραλάβει είναι η 24/09 (για Pro Max Deep Purple 128). Με την τελευταία παραλαβή εξυπηρέτησαν 20/09 με 23/09. 

Δεν ισχύει φίλε μου γιατί έχω κάνει παραγγελία 23/09 και δεν έχω πάρει τίποτα στα χέρια μου δυστυχώς. iPhone pro max 128 DP. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν έχουν ιδέα. Παρακολουθώντας αυτό το θέμα από την αρχή αυτό έχω καταλάβει. 

Επεξ/σία από idnik
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, idnik είπε

Δεν ισχύει φίλε μου γιατί έχω κάνει παραγγελία 23/09 και δεν έχω πάρει τίποτα στα χέρια μου δυστυχώς. iPhone 128 DP. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν έχουν ιδέα. Παρακολουθώντας αυτό το θέμα από την αρχή αυτό έχω καταλάβει. 

Κατάλαβα.. Απλά λένε τη μαλακια τους για να σε "ηρεμήσουν" λίγο.. Κρίμα.. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ με τον κωτσοβολο είναι οτι είναι τόσο μεγάλο κατάστημα αλλά δεν παρέχει σωστη ενημέρωση. 

Βασικά καθόλου ενημέρωση.. Το τελευταίο μήνυμα που μου ήρθε σαν ενημέρωση ήταν τέλη Οκτωβρίου. Από τότε μόνο ότι ρωτάω τηλεφωνικά. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dimiapapk είπε

Κατάλαβα.. Απλά λένε τη μαλακια τους για να σε "ηρεμήσουν" λίγο.. Κρίμα.. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ με τον κωτσοβολο είναι οτι είναι τόσο μεγάλο κατάστημα αλλά δεν παρέχει σωστη ενημέρωση. 

Βασικά καθόλου ενημέρωση.. Το τελευταίο μήνυμα που μου ήρθε σαν ενημέρωση ήταν τέλη Οκτωβρίου. Από τότε μόνο ότι ρωτάω τηλεφωνικά. 

Για πιο λόγο να αγοράσει κανεις από Κωτσόβολο εφόσον υπάρχουν (για εμένα) καλύτερα καταστήματα στο πχ istorm το οποίο είναι αποκλειστικό για Apple συσκευές .

Δημοσ.

Βασικά όλοι την ίδια αναμονή δεν έχουν ακόμα;

ητε istorm, ητε isystem, plaisio, κτλ…

Επίσης  μπορείς κάποιος να θέλει να μπει στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων του Κωτσόβολου χωρίς πιστωτικές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Παντως σημερα το πρωι ο Κωτσοβολος εδειχνε να υπαρχουν διαθεσιμα 256αρια Gold 14 PM. Εγω εβαλα 1 με τραπεζικη καταθεση. Για να δουμε αυριο θα με παρει κανεις τηλεφωνο να με ενημερωσει να βαλω τα χρηματα ή θα την ακυρωσουν ως λαθος αποθεμα.

Επεξ/σία από gkat2829
Δημοσ.

Τώρα που κοίταξα λέει πάλι αναμένεται σύντομα. Πόσο σύντομα είναι αυτό το σύντομα ένας θεός ξέρει. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SteliosMathiou είπε

Για πιο λόγο να αγοράσει κανεις από Κωτσόβολο εφόσον υπάρχουν (για εμένα) καλύτερα καταστήματα στο πχ istorm το οποίο είναι αποκλειστικό για Apple συσκευές .

Καθαρα για το άτοκο πρόγραμμα δόσεων που είχε χωρίς πιστωτική. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dimiapapk είπε

Καθαρα για το άτοκο πρόγραμμα δόσεων που είχε χωρίς πιστωτική. 

Με τέτοια εξυπηρέτηση από εκεί δεν θα προτιμούσα να το αγοράσω με τέτοιο πρόγραμμα ! Θα εβγαζα πιστωτική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SteliosMathiou είπε

Με τέτοια εξυπηρέτηση από εκεί δεν θα προτιμούσα να το αγοράσω με τέτοιο πρόγραμμα ! Θα εβγαζα πιστωτική 

Γιατί το αγενέστατο και άσχετο προσωπικό του iStorm είναι καλύτερο. Ένας glorified μεταπωλητής είναι σαν όλους τους άλλους... Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Eπίσης, δεν πληρούν όλοι τα τραπεζικά κριτήρια για να βγάλουν πιστωτική. Πάντως όσον αφορά το πρόγραμμα άτοκων δόσεων χωρίς πιστωτική το κάνει και το iStorm. 

https://www.istorm.gr/doseis-kai-to-xeis

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...