sugabebis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Ο κωτσοβολοσ παραλαμβάνει μόνο 512 και 1 τέρα από ότι φαίνεται τον τελευταίο μήνα!πάλι διαθέσιμα πολλά 512 pro max στο σάιτ του! 128 κ 256 ούτε λόγος! Αμερική έπεσε κ άλλο η αναμονή 1-2 εβδομαδεσ από 2 εβδομαδεσ!
mMary Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Όντως Κωτσόβολος έφερε όλα τα χρώματα 512 και 1Τ … αυτά τα 300€ ( 256GB - 512 GB) διαφορα με σταματάνε καθώς το μεγαλύτερο ποσό θα μπει και σε δώσεις …
Dimiapapk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Έχει παραλάβει κανείς με παραγγελία μετά από 25/09 τώρα τελευταία από Κωτσόβολο?
idnik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μπορείτε αυτοί που παράλαμβάνετε να μας λέτε και χωρητικότητα και χρώμα;
Dimiapapk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 @amak268 thanks για την ενημέρωση.. Οπότε εμείς που είμαστε με παραγγελία 30/09 έχουμε πολλή αναμονή μπροστά μας 🤣
SteliosMathiou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις παρέλαβα από istorm παραγγελία από 10/10 iphone 14 pro max 256 deep purple !
taraxiascia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Προπαραγγελια από Πλαίσιο 17/09 iPhone 14 pro max 128gb deep purple ακόμα περιμένω 🥲
heisenberg93 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας! Ας ρωτήσω και εγώ αν έχει παραλάβει κάνεις από Vodafone,όχι τίποτα άλλο να βρω παρηγοριά θέλω, η απόγνωση έχει χτυπήσει κόκκινο. Μετανιώνω που δεν πήρα το 13 προ Μαξ να το έχω ευχαριστηθεί τόσο καιρό, αλλά λέω τόσοι μήνες έχουν περάσει, δεν μπορεί θα έρθει τόσο υπομονή έχω κάνει.
mistiri0 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετά από πολύ φασαρία σε κατάστημα Κωτσόβολου με τον υπεύθυνο του καταστήματος μου έδειξε ένα e-mail που έχουν λάβει και τους έχει κοινοποιηθεί από την infoquest ότι το σύνολο των παραγγελιών θα έχουν εξυπηρετηθεί αν όχι έως το τέλος του Δεκέμβρη εντός του Ιανουαρίου και θα αποκατασταθεί παράλληλα η διαθεσιμότητα με όριο αναμονής από 1 εως 2 εβδομάδες για καινούργιες παραγγελίες. Φυσικά επειδή φοβήθηκε το μάτι του υπαλλήλου, μου τόνισε ότι δεν είναι η επίσημη θέση του καταστήματος αλλά η γραπτή ενημέρωση του προμηθευτή για να βγάλει την ουρά του απέξω. Επίσης παραδέχτηκε ότι εκτός των καταστημάτων Γερμανός - Cosmote ''όλοι οι υπόλοιποι παραλαμβάνουν με ρυθμούς χελώνας τα τεμάχια στα 128 GB. Φυσικά μου τόνισε ότι αν υπάρχουν άτομα που περιμένουν κάποιο κινητό και έρθει και κατόπιν ακυρώσουν την παραγγελία - αγορά, είναι καθαρά στο χέρι του εκάστοτε υπευθύνου σε ποιο άτομο από την λίστα αναμονής θα ενημερώσει την τηλεφωνήτρια να καλέσουν για να παραλάβει. Το τελευταίο ισχύει για παραγγελίες που έγιναν και πληρώθηκαν σε φυσικό κατάστημα και όχι τηλεφωνικά. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από mistiri0 2
KojiMoji Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Με το που άνοιξα τα μάτια μου σήμερα (23/12) το πρωί, τσέκαρα τη διαθεσιμότητα σε Κωτσόβολο και έβγαζε το iPhone 14 Pro Max DP 128 GB διαθέσιμο! Τρέχω που λέτε να κάνω αγορά και με το που μπαίνω το έβγαζε παλι "αναμένεται σύντομα". Παρόλα αυτά επειδή το τρέναρα όσο μπορώ μέχρι να διαλευκανθεί πότε περίπου θα μπορούσα να το παραλάβω πριν κάνω την αγορά..λέω ασ το παραγγείλω και ό,τι γίνει. Νιώθω ότι σιγά σιγά ανανεώνεται πιο συχνά η διαθεσιμότητα και θα το παραλάβω...μέσα στον Ιανουάριο. Εσείς τι λέτε; έχω ελπίδες; Όσο για το iStorm όταν τους πήρα τηλέφωνο (20/12) να ενημερωθώ για την διαθεσιμότητα μου είπαν ότι αν το παραγγείλω μπορεί να μου έρθει και προς τέλος Μαρτίου.
Dimiapapk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Kαλημέρα σε όλους, μίλησα πριν λίγο τηλεφωνικά με το τμήμα πωλήσεων του Κωτσόβολου για να μάθω τη σειρά προτεραιότητας. Προφανώς δεν μου έδωσαν αριθμό αλλά αυτό που μου είπαν είναι ότι η επόμενη ημερομηνία που είναι να παραλάβει είναι η 24/09 (για Pro Max Deep Purple 128). Με την τελευταία παραλαβή εξυπηρέτησαν 20/09 με 23/09. Επίσης το Deep Purple ,σαν χρώμα στο 128 Pro Max, είναι αυτό με τις περισσότερες παραγγελίες, οπότε έχει και τη μεγαλύτερη αναμονή. Αλλαγή σε χρώμα δεν γίνεται γιατί χάνεται η προτεραιότητα, οπότε έχουμε δρόμο εμείς με 30/09 παραγγελία.
dimdark13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 128αρι μαύρο και παραγγελία 9/11 με βλέπω για Φεβρουάριο. Τραγικό.
HypnZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Τραγικό όντως. Σκέψου στο εξωτερικό έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα