Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ChrisAntono είπε

Μάγκες παραλαμβάνω αύριο iPhone 14 pro max deep purple 256gb από iStorm από παραγγελία στις 28/9..

Χριστουγεννιάτικο Δωράκι! Μια χαρά σου έκατσε

10 ώρες πριν, ChrisAntono είπε

Κ εγώ ήμουν οριακά στην ακύρωση κ να περιμενω για το 15αρι αλλά με πρόλαβαν πρωτού το αποφασίσω..!😅

Αυτό που γράφεις όντως έχει νόημα και λέει πολλά.. Στην  ουσία με τις καθυστερήσεις στην παραγωγή της η Apple  έχει ήδη αρχίσει να καίει το 14 σαν μοντέλο.. Αν είναι να παραλάβεις Ιανουάριο Φεβρουάριο στην ...καλύτερη γιατί να μην περιμένεις να πάρεις το 15 και πιο γρήγορα; (θεωρητικά...)

• Like 1
  • Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμερική έπεσε και αλλο η διαθεσιμοτητα στις 2 εβδομαδες και ευρωπη στισ 2-3 εβδομαδες!

εδω στο ελλαδισταν 3 μηνες αναμονη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sugabebis είπε

Αμερική έπεσε και αλλο η διαθεσιμοτητα στις 2 εβδομαδες και ευρωπη στισ 2-3 εβδομαδες!

εδω στο ελλαδισταν 3 μηνες αναμονη.

Λογικό είναι να προωθήσουν τις δικές τους αγορές πιο γρήγορα από εδώ ! Άλλωστε εδώ πιο πολλές συσκευές έχουν μικρομάγαζα παρα οι επίσημοι αντιπρόσωποι !

Δημοσ.

Και στα Ευρωπαϊκά Amazon έπεσε η Διαθεσιμότητα. Φαίνεται (τουλάχιστον εχθές) το Ιταλικό και το Ισπανικό να έχουν ετοιμοπαράδοτα Pro και Pro Max τουλάχιστον 128αρια.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Και στα Ευρωπαϊκά Amazon έπεσε η Διαθεσιμότητα. Φαίνεται (τουλάχιστον εχθές) το Ιταλικό και το Ισπανικό να έχουν ετοιμοπαράδοτα Pro και Pro Max τουλάχιστον 128αρια.

Πιστεύω θα αρχίσουν και εδώ να δίνουν αρκετά στον κόσμο.  Για εμένα είναι καθαρό λάθος της Apple με αυτό που συμβαίνει. Έπρεπε να είναι πιο έτοιμη 

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πόσες παραγγελίες έχουν και πόσες παραλαβές έχουν και τα δίνουν με το σταγονόμετρο ειδικά με τόσες ακυρώσεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HypnZ είπε

Αναρωτιέμαι πόσες παραγγελίες έχουν και πόσες παραλαβές έχουν και τα δίνουν με το σταγονόμετρο ειδικά με τόσες ακυρώσεις. 

Ποιός ακυρώνει, όταν δεν υπάρχει πουθενά το προϊόν; Ίσα ίσα πληθαίνουν οι παραγγελίες και τώρα μπαίνουν μπροστά και τα βύσματα (μεγαλοστελέχη της εκάστοτε εταιρείας, γνωστοί γνωστών κλπ) λόγω Χριστουγέννων. Δεν πρόκειται να τα δούμε σε λιγότερο από μήνα. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gorgmas είπε

Έχει παραγγείλει κανείς από you.gr? Έχουμε εικόνα για την κατάσταση εκεί?

Εγώ είχα παρηγγειλει 26/10 pro max 128gb space black και παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AIRTSIOY είπε

Εγώ είχα παρηγγειλει 26/10 pro max 128gb space black και παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ενθαρρυντικό αυτό, thanks!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gorgmas είπε

Ενθαρρυντικό αυτό, thanks!

Πολύ λογικός χρόνος παράδοσης αν σκεφτεί κανείς ότι το εν λόγο e-shop ανήκει στην Infoquest.

• Like 1
Δημοσ.

Και ο Κωτσόβολος από Infoquest δεν παραλαμβάνει ?? 

Eπικοινώνησα ξανά σήμερα μαζί τους μήπως και μάθω σειρά προτεραιότητας ή κάτι νεότερο αλλά πάλι τίποτα. Το κλασσικό θα σας έρθει μήνυμα sms όταν παραλάβουμε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gorgmas είπε

Έχει παραγγείλει κανείς από you.gr? Έχουμε εικόνα για την κατάσταση εκεί?

24/10 14 Pro max 128 DP και μου ειπαν παμε Γεναρη μαλλον

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vkp είπε

24/10 14 Pro max 128 DP και μου ειπαν παμε Γεναρη μαλλον

Μάλλον λόγω χρώματος? Εγώ παρήγγειλα 10/11 space black 256 από you. Έχω μια ελπίδα για Δεκέμβρη αλλά με αυτά που διαβάζω και Γενάρη να έρθει ευχαριστημένος θα μαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...