Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Jimka1212 είπε

Παραλαμβάνω Τετάρτη από 3 Οκτώβρη παραγγελία. Μάλλον σωστά σου είπαν …

θα μας πεις αριθμό παραγγελίας σε παρακαλώ? αφού παραλάβεις πες μας γιατί ειναικ τραγικό αυτό που συμβαίνει και αμφισβητούν ότι παραδίδουν κινητά

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, HypnZ είπε

Ναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι για εμάς. 

Δεν είπα ότι θα αλλάξει κάτι. Απλά αν κάποιος δεν έχει προπληρώσει όλο το ποσό, δε χρειάζεται να κρέμεται από τα @@ του Κωτσόβολου για το πότε θα παραλάβει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SteliosMathiou είπε

Πως γίνετε να κυκλοφορούν τόσες συσκευές σε μικρά μαγαζιά- σκαλπερς και οι επίσημοι αντιπρόσωποι να μην έχουν ούτε για δείγμα δεν μπορώ να καταλάβω! Μάλλον παίζουν κονε δίνουν μίζες δεν ξέρω …. 

Που κυκλοφορούν ...ΤΟΣΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ;  Στα μαγαζιά σκρουτζ που έχουν απλώς listed μερικές συσκευές με τιμές στο θεο; χαχαχα....

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, ούτε ποτέ κατάλαβα, άτομα που πάνε και πληρώνουν χρήματα στις ΠΡΟ , το τονίζω προπαραγγελίες και μετά κλαίνε...

Εγω δεν πλήρωσα ποτέ τίποτα, ούτε ασχολήθηκα αν και πότε θα έρθει κάτι. Κάποια στιγμή ήρθε, τότε και μόνο τότε το πλήρωσα και το πήρα. (απο πλαισιο δύο προ μαξ)

Επεξ/σία από gz205
  • Like 3
Δημοσ.

Ναι τα βλέπω στα σοσιαλ και εννοείτε με τιμές +200€ καπέλο . Προφανώς έχουν μυριστεί την δουλειά από πέρσι έτρεξαν φέτος προπαραγγελίες και τώρα πουλάνε με καπέλο ! Δεν γίνετε να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τα καταστήματα παραγγελίες Σεπτεμβρίου ! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gz205 είπε

Εγω δεν πλήρωσα ποτέ τίποτα, ούτε ασχολήθηκα αν και πότε θα έρθει κάτι. Κάποια στιγμή ήρθε, τότε και μόνο τότε το πλήρωσα και το πήρα. (απο πλαισιο δύο προ μαξ)

κάποιοι δεν έχουν καν κινητό!! όπως εγώ 

αλλά ακόμη και καπρίτσιο να ήταν ότι απλά θέλεις το πανάκριβο κινητό που έχεις παραγγείλει, είτε έχεις δώσει προκαταβολή, είτε έχεις δώσει όλο το ποσό είτε έχεις μπει σε δόσεις, είτε δεν έχεις δώσει ευρώ, είναι απόλυτο δικαίωμα σου σαν καταναλωτής να έχεις κάτι που παραγγέλνεις σε εύλογο χρονικό διάστημα ή αν μη τι άλλο να γνωρίζεις εξ αρχής ποσό και αν θα περιμένεις, και αν συναινείς. Το hype και την υπεραξία των προϊόντων της apple εκμεταλλευονται όλοι όσοι το πουλάνε, οπότε δεν θα δεχτώ το γιατι τρελαίνεστε. 

2 ώρες πριν, gz205 είπε

Για να μη σχολιάσω ότι πολλά καταστήματα δεν δέχονται παραγγελίες αν δεν δοθεί προκαταβολή, οπότε γίνεσαι τουλάχιστον εριστικός και irrelevant για το συγκεκριμένο thread.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SteliosMathiou είπε

Ναι τα βλέπω στα σοσιαλ και εννοείτε με τιμές +200€ καπέλο . Προφανώς έχουν μυριστεί την δουλειά από πέρσι έτρεξαν φέτος προπαραγγελίες και τώρα πουλάνε με καπέλο ! Δεν γίνετε να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τα καταστήματα παραγγελίες Σεπτεμβρίου ! 

+300 και βαλε μερικες φορες....  Ειμαστε ομως σιγουροι οτι πουλανε; Λεω εγω....  Επειδη βλεπουμε προ μαξ 256 σε διαφημιζομενο μαγαζι 2000 ευρω πιστευουμε οτι πουλανε; Δεν μπαινω σε ονοματα. Ξερουμε ποιο μαγαζι και σε ποια λιστα αναφερομαι. Η συγκεκριμενη εταιρια (που την λεω λιστα), εχει αρχισει πλεον και παιρνει χρηματα απο μαγαζια για να τα εχει πανω πανω...  Ξερουμε αληθεια οτι εχει στοκ αυτο το μαγαζι και πουλαει στα 2000ευρω; Πόσα εχει πουλησει; Ενα; Τρια; Αντε πεντε;   Όποιος συντονισμενος καταλαβε τι λεω.

Αναφορά σε κείμενο

Για να μη σχολιάσω ότι πολλά καταστήματα δεν δέχονται παραγγελίες αν δεν δοθεί προκαταβολή.

χεχε, availability = unknown και χρεωση πιστωτικης καρτας... αστειο και τραγικο μαζι, το επαθε περσι μη συντονισμενος φιλος μου με 13 προ, ασχολιαστο γενικως και ειδικως. Φταιει και ο καταναλωτης ομως ε, κακα τα ψεματα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gz205 είπε

+300 και βαλε μερικες φορες....  Ειμαστε ομως σιγουροι οτι πουλανε; Λεω εγω....  Επειδη βλεπουμε προ μαξ 256 σε διαφημιζομενο μαγαζι 2000 ευρω πιστευουμε οτι πουλανε; Δεν μπαινω σε ονοματα. Ξερουμε ποιο μαγαζι και σε ποια λιστα αναφερομαι. Η συγκεκριμενη εταιρια (που την λεω λιστα), εχει αρχισει πλεον και παιρνει χρηματα απο μαγαζια για να τα εχει πανω πανω...  Ξερουμε αληθεια οτι εχει στοκ αυτο το μαγαζι και πουλαει στα 2000ευρω; Πόσα εχει πουλησει; Ενα; Τρια; Αντε πεντε;   Όποιος συντονισμενος καταλαβε τι λεω.

χεχε, availability = unknown και χρεωση πιστωτικης καρτας... αστειο και τραγικο μαζι, το επαθε περσι μη συντονισμενος φιλος μου με 13 προ, ασχολιαστο γενικως και ειδικως. Φταιει και ο καταναλωτης ομως ε, κακα τα ψεματα.

Έχω πάει σε κατάστημα στο ηλιον και έιχε συσκευές ετοιμοπαράδοτες στα προ μοντέλα …

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SteliosMathiou είπε

Έχω πάει σε κατάστημα στο ηλιον και έιχε συσκευές ετοιμοπαράδοτες στα προ μοντέλα …

καλα. παρε κοσμε λοιπον. σταματαω σε αυτο το θρεντ για ευνοητους λογους. ευχαριστω και καλες γιορτες να εχετε.

Δημοσ.

Σε σημερινή επικοινωνία μου με τον κωτσοβολο μου είπαν ότι αναμένουν όσοι το παραγγειλαμε τον προηγούμενο μήνα να τα παραλάβουμε σε δύο μήνες από τώρα 

Δημοσ.

Είναι  γελοίοι!  παιδιά μην ακούτε τι σας λέει ο κάθε υπάλληλος δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται...

Ο καθένας λέει ότι έχει ακούσει από κάπου

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ChrisAntono είπε

Μάγκες παραλαμβάνω αύριο iPhone 14 pro max deep purple 256gb από iStorm από παραγγελία στις 28/9..

Εντάξει γρήγορα ήρθε. Μόνο 3 μήνες...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ChrisAntono είπε

Μάγκες παραλαμβάνω αύριο iPhone 14 pro max deep purple 256gb από iStorm από παραγγελία στις 28/9..

θέλω να κλάψω, αλήθεια σας ζηλεύω

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εντάξει γρήγορα ήρθε. Μόνο 3 μήνες...

Κ εγώ ήμουν οριακά στην ακύρωση κ να περιμενω για το 15αρι αλλά με πρόλαβαν πρωτού το αποφασίσω..!😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...