YellowGr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 10/12/2022 στις 3:24 ΜΜ, Fortybird είπε Μετά από 2 μήνες και 10 μέρες αναμονής πήγα να ρωτήσω ξανά αυτή τη φορά στο κατάστημα. Απλά θα μοιραστώ τι μου είπαν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Πλαίσιο: Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής - 1 μήνα (δεν ξέρω αν λένε αλήθεια) Κωτσόβολος: Μπορεί να παραλάβεις τέλος Γενάρη (σύνολο 4 μήνες για παράδοση) - κρατάμε χρόνους αναμονής και @@. Τώρα τι να πω. Κάποια παιδιά από εδώ παρέλαβαν από Κωτσόβολο στο 2μηνο. Τύχη ή όχι δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Φταίει ο Κωτσόβολος? Η Ευρώπη που δίνει 4-6 έβδομάδες καλά τα λένε ή όχι? Προσωπικά ακύρωσα την παραγγελία χωρίς σκέψη. Δεν αξίζει η φάση. Αυτά από μένα φιλαράκια. Καλές αναμονές και καλά Χριστούγεννα! Παραγγελια στο πλαισιο για προ μαχ 128 σπασε γκρει 4/11 και ακομα περιμενω . Γιατι να ακυρωσεις αφου δεν ειναι δεσμευτικο . Εκτος και αν εχεις κονε ο απλος υπαλληλος δεν εχει ιδεα να σου πει ποτε θα παραλαβουν κτλπ οποτε μην τους πιστευεις . Ετσι οπως το βλεπω εγω θα παραλαβω Γεναρη-Φλεβαρη.
jodact Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως αν δεν ενδιαφέρουν πλάνα δόσεων (ίσως και τιμολόγια, δε γνωρίζω), υπάρχουν διαθέσιμες συσκευές σε διάφορα μικρότερα μαγαζιά, με αρκετό ψάξιμο ομολογουμένως. (Eννοώ από την επίσημη τιμή και κάτω, όχι 1800 για 128άρι πχ) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από jodact
manolisd77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 10/12/2022 στις 3:24 ΜΜ, Fortybird είπε Μετά από 2 μήνες και 10 μέρες αναμονής πήγα να ρωτήσω ξανά αυτή τη φορά στο κατάστημα. Απλά θα μοιραστώ τι μου είπαν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Πλαίσιο: Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής - 1 μήνα (δεν ξέρω αν λένε αλήθεια) Κωτσόβολος: Μπορεί να παραλάβεις τέλος Γενάρη (σύνολο 4 μήνες για παράδοση) - κρατάμε χρόνους αναμονής και @@. Τώρα τι να πω. Κάποια παιδιά από εδώ παρέλαβαν από Κωτσόβολο στο 2μηνο. Τύχη ή όχι δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Φταίει ο Κωτσόβολος? Η Ευρώπη που δίνει 4-6 έβδομάδες καλά τα λένε ή όχι? Προσωπικά ακύρωσα την παραγγελία χωρίς σκέψη. Δεν αξίζει η φάση. Αυτά από μένα φιλαράκια. Καλές αναμονές και καλά Χριστούγεννα! Και εγώ ακύρωσα σήμερα από Κωτσόβολο, τέλος της βδομάδας κλείνω 3 μήνες παραγγελίας. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για την εξέλιξη της και μου είπαν πάλι ότι και καλά εξυπηρετούν αυτές τις μέρες παραγγελίες τέλος Σεπτεμβρίου οπότε είναι η σειρά μου κλασική κοροϊδία δηλαδή. 1
HypnZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Καλά πόσα κομμάτια φέρνουν και πόσες παραγγελίες έχουν το μήνα;
Jimka1212 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, manolisd77 είπε Και εγώ ακύρωσα σήμερα από Κωτσόβολο, τέλος της βδομάδας κλείνω 3 μήνες παραγγελίας. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για την εξέλιξη της και μου είπαν πάλι ότι και καλά εξυπηρετούν αυτές τις μέρες παραγγελίες τέλος Σεπτεμβρίου οπότε είναι η σειρά μου κλασική κοροϊδία δηλαδή. Παραλαμβάνω Τετάρτη από 3 Οκτώβρη παραγγελία. Μάλλον σωστά σου είπαν …
SteliosMathiou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Πως γίνετε να κυκλοφορούν τόσες συσκευές σε μικρά μαγαζιά- σκαλπερς και οι επίσημοι αντιπρόσωποι να μην έχουν ούτε για δείγμα δεν μπορώ να καταλάβω! Μάλλον παίζουν κονε δίνουν μίζες δεν ξέρω ….
Pallacios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Jimka1212 είπε Παραλαμβάνω Τετάρτη από 3 Οκτώβρη παραγγελία. Μάλλον σωστά σου είπαν … Ποιο μοντέλο ??? Γιατί εγώ από 24/9 iphone 14 pro max 128 DP και ακόμα δεν έχουν ιδέα για το πότε θα παραλάβουμε !!
idnik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Jimka1212 είπε Παραλαμβάνω Τετάρτη από 3 Οκτώβρη παραγγελία. Μάλλον σωστά σου είπαν … Παραγγελία από 23/9 και ακόμα περιμένω.. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά...
Jimka1212 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Pallacios είπε Ποιο μοντέλο ??? Γιατί εγώ από 24/9 iphone 14 pro max 128 DP και ακόμα δεν έχουν ιδέα για το πότε θα παραλάβουμε !! Μάλλον πάει και με το χρώμα έχω 14 pro 128 black Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από Jimka1212
HypnZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω, πως με τόσες ακυρώσεις ακόμα η ημερομηνίες ειναι ίδιες. Πόσες παραγγελίες έχουν πια και πόσες παραλαβές;
Pallacios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Jimka1212 είπε Μάλλον πάει και με το χρώμα έχω 14 pro 128 black Ισχύει !!! Γενικά τα pro κινούνται περισσότερο από τα pro max απ' ότι βλέπω !! Εμείς ούτε Γενάρη μας βλέπω .....τραγικό απλά ! Καλορίζικο πάντως φίλε !!! 1
sugabebis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ακυρωσα απο κωτσοβολο 14 pm 128 black απο 6 νοεμβριου!πιο τραγικοι πεθαινεισ φετος!στο εξωτερικο ειναι 3 εβδομαδεσ η αναμονη πια! 1
jodact Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Γερμανικό Αμαζον δίνει 29 Δεκεμβρίου παράδοση για μερικά μοντέλα Pro Max. Άρα ίσως ψιλό-φτιάχνουν οι διαθεσιμότητες.
HypnZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι για εμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα