AIRTSIOY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, matman είπε Αν το αγορασεις e sim unlocked δεν θα εχεις κανενα θεμα με το δικτυο. Προσοχη ομως ο παροχος σου να υποστηριζει e sim και σε περιπτωση προβληματος εντος εγγυησης απο που μπορεις να καλυφθεις. Σε ευχαριστω πολύ!
mizbrownstone Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, SabotazNic είπε κατι δεν ψαχνεις σωστα για βοήθησε με
SabotazNic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, mizbrownstone είπε για βοήθησε με Ευκολα πατας το λινκ που εχω βαλει, δεν ειναι απλα μπλε κειμενο
mizbrownstone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ευκολα πατας το λινκ που εχω βαλει, δεν ειναι απλα μπλε κειμενο δεν είπα ότι δεν υπάρχει έλλειψη είπα ότι δεν έχει λάβει τέτοια διάσταση και ότι αυτό το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το ότι δεν έχει γίνει τοπικ. Αυτό είναι επίσης ενδεικτικό του ποσό μικρό είναι το πρόβλημα έξω. Τα λινκσ μιλάνε για σορτατζ 6μιλλιον το οποίο σε παγκόσμια κλίμακα είναι τίποτα. Στην Ελλάδα κινητό έχουν πάρει οι περιούσιοι. Δεν έχει εξυπηρετηθεί σχεδόν καμία παραγγελία Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από mizbrownstone
Tasos19s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, AIRTSIOY είπε Γνωρίζει κάποιος για τo Iphone 14 pro max για αγορά από Αμερική αν δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα κι αν χρειάζεται κάτι να κάνω μετά την αγορά; Κι εγώ αυτή την στιγμή αμερικανικό μοντέλο έχω Φυσικα παλαιοτερο όχι σαν αυτό που θες να πάρεις Δεν χρειάζεται να κανείς τίποτα Είναι με μια sim και μια e sim? Είναι με 2 e sim? Υπάρχει περίπτωση άμα χρειαστείς την εγγύηση να μην σε καλύπτει στην Ελλάδα
jodact Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, mizbrownstone είπε για βοήθησε με Έχει βγάλει μέχρι και η apple επίσημη ανακοίνωση. Αυτό προσπαθούν να σου πουν. https://www.apple.com/newsroom/2022/11/update-on-supply-of-iphone-14-pro-and-iphone-14-pro-max/
mizbrownstone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, mizbrownstone είπε δεν είπα ότι δεν υπάρχει έλλειψη είπα ότι δεν έχει λάβει τέτοια διάσταση και ότι αυτό το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το ότι δεν έχει γίνει τοπικ. Αυτό είναι επίσης ενδεικτικό του ποσό μικρό είναι το πρόβλημα έξω. Τα λινκσ μιλάνε για σορτατζ 6μιλλιον το οποίο σε παγκόσμια κλίμακα είναι τίποτα. Στην Ελλάδα κινητό έχουν πάρει οι περιούσιοι. Δεν έχει εξυπηρετηθεί σχεδόν καμία παραγγελία νομίζω είμαι πολύ σαφής 7 ώρες πριν, jodact είπε Έχει βγάλει μέχρι και η apple επίσημη ανακοίνωση. Αυτό προσπαθούν να σου πουν.
BertaJourdan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, mizbrownstone είπε Στην Ελλάδα κινητό έχουν πάρει οι περιούσιοι. Δεν έχει εξυπηρετηθεί σχεδόν καμία παραγγελία Εσυ αν ησουν περιουσιος θα αφηνες την ευκαιρια να παρεις απο τους πρωτους ή θα θα ελεγες οτι ας παρουνε πρωτα οι αλλοι και μετα εγω. Μερικες φορες νομιζω οτι ζειτε σε αλλον πλανητη μερικοι.
mizbrownstone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε Εσυ αν ησουν περιουσιος θα αφηνες την ευκαιρια να παρεις απο τους πρωτους ή θα θα ελεγες οτι ας παρουνε πρωτα οι αλλοι και μετα εγω. Μερικες φορες νομιζω οτι ζειτε σε αλλον πλανητη μερικοι. μερικοί έχετε σοβαρά προβλήματα κατανόησης αυτού που διαβάζετε, και αρέσκεστε στο να τσακώνεστε 1
BertaJourdan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, mizbrownstone είπε μερικοί έχετε σοβαρά προβλήματα κατανόησης αυτού που διαβάζετε, και αρέσκεστε στο να τσακώνεστε Εγω προσωπικα δεν τσακωνομαι.
Fortybird Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Μετά από 2 μήνες και 10 μέρες αναμονής πήγα να ρωτήσω ξανά αυτή τη φορά στο κατάστημα. Απλά θα μοιραστώ τι μου είπαν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Πλαίσιο: Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής - 1 μήνα (δεν ξέρω αν λένε αλήθεια) Κωτσόβολος: Μπορεί να παραλάβεις τέλος Γενάρη (σύνολο 4 μήνες για παράδοση) - κρατάμε χρόνους αναμονής και @@. Τώρα τι να πω. Κάποια παιδιά από εδώ παρέλαβαν από Κωτσόβολο στο 2μηνο. Τύχη ή όχι δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Φταίει ο Κωτσόβολος? Η Ευρώπη που δίνει 4-6 έβδομάδες καλά τα λένε ή όχι? Προσωπικά ακύρωσα την παραγγελία χωρίς σκέψη. Δεν αξίζει η φάση. Αυτά από μένα φιλαράκια. Καλές αναμονές και καλά Χριστούγεννα! 4
mizbrownstone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Fortybird είπε Μετά από 2 μήνες και 10 μέρες αναμονής πήγα να ρωτήσω ξανά αυτή τη φορά στο κατάστημα. Απλά θα μοιραστώ τι μου είπαν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Πλαίσιο: Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής - 1 μήνα (δεν ξέρω αν λένε αλήθεια) Κωτσόβολος: Μπορεί να παραλάβεις τέλος Γενάρη (σύνολο 4 μήνες για παράδοση) - κρατάμε χρόνους αναμονής και @@. Τώρα τι να πω. Κάποια παιδιά από εδώ παρέλαβαν από Κωτσόβολο στο 2μηνο. Τύχη ή όχι δεν μπορεί να το ξέρει κανένας. Φταίει ο Κωτσόβολος? Η Ευρώπη που δίνει 4-6 έβδομάδες καλά τα λένε ή όχι? Προσωπικά ακύρωσα την παραγγελία χωρίς σκέψη. Δεν αξίζει η φάση. Αυτά από μένα φιλαράκια. Καλές αναμονές και καλά Χριστούγεννα! Τελικά παρηγγειλες από πλαισιο?
gkat2829 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Το ISTORM προς ενημέρωση σας (τουλάχιστον της Γλυφάδας) σήμερα εξυπηρετεί τις παραγγελίες που μπήκαν στις 25/09. Πριν λίγο πέρασα από εκεί διότι δουλεύει ένας φίλος μου και πέρασα να δω για ένα φορτιστή. Τον ρώτησα λοιπόν και μπήκε στο σύστημα και είδε.
mizbrownstone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Γιατί τόσο ανακόλουθος ο Κωτσόβολος? τι μου προτείνετε? να παραγγείλω και από άλλου ?
Fortybird Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, mizbrownstone είπε Τελικά παρηγγειλες από πλαισιο? Όχι ρε συ. Σίγα μην περιμένω 1400€ συσκευή άλλο 1 μήνα. Χόρτασα. Ακύρωσα παραγγελία απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα