sugabebis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο Κωτσόβολο Iphone 14 PM 128 Black απο τισ 10/11 και ακομα τιποτα! Εντωμεταξυ αμερικη και ευρωπη εχει πεσει στις 3 εβδομαδες ο χρονος αναμονης! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από sugabebis
mizbrownstone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 ρε παιδιά εγώ πατάω iPhone availability shortage / problems sto google - youtube και δνε μου βγαζει τοσες αναφορες καν. Eιναι νιωθω σαν ειναι προβλημα εσωτερικησ καταναλωσης για την ελλαδα. εχω σκεφτει να το παρω απο αμερικη , υπαρχουν διαθεσιμα κινητα για τα δικα μασ δικτυα? ξερει καποιοσ?
gkat2829 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, mizbrownstone είπε ρε παιδιά εγώ πατάω iPhone availability shortage / problems sto google - youtube και δνε μου βγαζει τοσες αναφορες καν. Eιναι νιωθω σαν ειναι προβλημα εσωτερικησ καταναλωσης για την ελλαδα. εχω σκεφτει να το παρω απο αμερικη , υπαρχουν διαθεσιμα κινητα για τα δικα μασ δικτυα? ξερει καποιοσ? Αν εχεις καποια γνωριμια να στο φερει φυσικα. Τα χωρις συμβολαιο και χωρις ESIM δουλευουν κανονικα στην Ελλαδα. Φυσικα θα εχεις 1 χρονο εγγυηση και ισως να μην στο αναλαμβανουν εδω σε περιπτωση βλαβης παρα μονο σε ευρωπαικα APPLE STORE. Σε αντιθετη περιπτωση (αποστολης ή ως gift) δεν περνάει απο το τελωνειο. Οντως σημερα τα αμερικανικα APPLE STORE δείχνουν 3 εβδομάδες για τα 14αρια PRO και PRO MAX απο 4-6 την προηγουμενη εβδομαδα.
mizbrownstone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, gkat2829 είπε 1 χρονο εγγυηση και στην Ελλάδα τόσο είναι ουτωσ η άλλως. ο ένας plus χρονος δεν εχει καποιο αντικρισμα εφοσον αφορα faulty iPhone απο κατασκευησ, και αν ειναι να στο βγαλει το προβλημα το κινητο, θα στο βγαλει την πρωτη μερα οχι το 2ο χρονο. αγορά χωρίς esim δε γινεται απ οτι ειδα, αγορα χωρις carrier μπορει να γινει μονο. γι αυτο ρωταω αν γνωριζει καποιος τι ισχυει με αυτη, αν υποστηριζεται απο τα ελληνικα δικτυα.
gkat2829 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mizbrownstone είπε και στην Ελλάδα τόσο είναι ουτωσ η άλλως. ο ένας plus χρονος δεν εχει καποιο αντικρισμα εφοσον αφορα faulty iPhone απο κατασκευησ, και αν ειναι να στο βγαλει το προβλημα το κινητο, θα στο βγαλει την πρωτη μερα οχι το 2ο χρονο. αγορά χωρίς esim δε γινεται απ οτι ειδα, αγορα χωρις carrier μπορει να γινει μονο. γι αυτο ρωταω αν γνωριζει καποιος τι ισχυει με αυτη, αν υποστηριζεται απο τα ελληνικα δικτυα. Πάντως εγώ αρκετές φορές έχω χρησιμοποιήσει το Δεύτερο χρόνο εγγύησης στην Ελλάδα σε IPhone (στο 6αρι και στο 8αρι) IPad (Στο Pro δεύτερης γενιας ξαφνικά στο δευτερο χρονο δεν έβλεπε την κάρτα sim) και MacBook. Φυσικά για τα AirPods ούτε λόγος από τα πρώτα μέχρι και τα AirPods Pro έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα ο Δεύτερος χρόνος. Για το θέμα της ESIM στην Αμερική προφανώς δεν σε καλύπτει διότι τα αμερικανικά δίκτυα είναι διαφορετικής τεχνολογίας από τα Ελληνικά. Ο βασικός λόγος όμως είναι ότι και να δουλεύει τι θα κανείς εάν πάθει βλάβη στον πρώτο χρόνο? Εδώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να στο δεχτούν. Η πρώτη τους απάντηση στα εδώ εξουσιοδοτημένα θα είναι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ. Σε ενημερώνω διότι ειμαι παθών με Αμερικανικό Apple Watch που μια ωραία πρωία στον πρώτο χρόνο ξαφνικά έσβησε και δεν μπόρεσε να ενεργοποιηθεί ποτέ ξανά. Πήγα σε όλους και η απάντηση τους ήταν η παραπάνω. Έχεις 1 επιλογή και μόνο αν θα στο δεχτούν σε Ευρωπαϊκό Apple Store. Το ίδιο συμβαίνει και με τα Αμερικανικά IPhone-IPad.
SaFiS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Προσοχη! Ολα τα Αμερικανικα μοντελα φετος δεν παιρνουν καθολου φυσικη SIM αλλα μονο eSIM (2 ταυτοχρονα ενεργες, αποθηκευση 8+) οποτε σε περιπτωση προβληματος δεν μπορουν να καλυφθουν απο κανενα Ευρωπαϊκο Service. Απο θεμα δικτυων υποστηριζουν τα παντα (εφοσον αγοραστει SIM free συσκευη) και εχουν και περισσοτερες Bands λογω διαφορετικου 5G στην Αμερικη… 1
idnik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gkat2829 είπε Πάντως εγώ αρκετές φορές έχω χρησιμοποιήσει το Δεύτερο χρόνο εγγύησης στην Ελλάδα σε IPhone (στο 6αρι και στο 8αρι) IPad (Στο Pro δεύτερης γενιας ξαφνικά στο δευτερο χρονο δεν έβλεπε την κάρτα sim) και MacBook. Φυσικά για τα AirPods ούτε λόγος από τα πρώτα μέχρι και τα AirPods Pro έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα ο Δεύτερος χρόνος. Για το θέμα της ESIM στην Αμερική προφανώς δεν σε καλύπτει διότι τα αμερικανικά δίκτυα είναι διαφορετικής τεχνολογίας από τα Ελληνικά. Ο βασικός λόγος όμως είναι ότι και να δουλεύει τι θα κανείς εάν πάθει βλάβη στον πρώτο χρόνο? Εδώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να στο δεχτούν. Η πρώτη τους απάντηση στα εδώ εξουσιοδοτημένα θα είναι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ. Σε ενημερώνω διότι ειμαι παθών με Αμερικανικό Apple Watch που μια ωραία πρωία στον πρώτο χρόνο ξαφνικά έσβησε και δεν μπόρεσε να ενεργοποιηθεί ποτέ ξανά. Πήγα σε όλους και η απάντηση τους ήταν η παραπάνω. Έχεις 1 επιλογή και μόνο αν θα στο δεχτούν σε Ευρωπαϊκό Apple Store. Το ίδιο συμβαίνει και με τα Αμερικανικά IPhone-IPad. Είμαι χρήστης apple παρά πολλά χρόνια και πραγματικά πολλές συσκευές. Έχω χρησιμοποιήσει την εγγύηση ΜΟΝΟ μια φορά με το iPhone X και αυτή στην κανονική εγγύηση του πρώτου χρόνου. Πρόβλημα μπαταρίας όταν υπήρχε πολύ υγρασία στο χώρο. πραγματικά πρέπει να έχουν τύχει όλα πάνω σου 😅 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από idnik
gkat2829 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, idnik είπε Είμαι χρήστης apple παρά πολλά χρόνια και πραγματικά πολλές συσκευές. Έχω χρησιμοποιήσει την εγγύηση ΜΟΝΟ μια φορά με το iPhone X και αυτή στην κανονική εγγύηση του πρώτου χρόνου. Πρόβλημα μπαταρίας όταν υπήρχε πολύ υγρασία στο χώρο. πραγματικά πρέπει να έχουν τύχει όλα πάνω σου 😅 Δεν κανω πλακα. Σοβαρολογω για τα παραπανω. Τα airpods (καποια) θα μπορουσαν να μην ειχαν παει. Τα iphone (6s και 8 Plus) δεν αναβαν ξαφνικα ενα πρωι. Το Ipad Pro δεν εβλεπε την SIM και η ενημερωση που ειχα απο την DOCUMENT ηταν οτι εφταιγε το SIM TRAY. Για το Macbook θυμαμαι οτι εκανε καποιον θορυβο. Δεν θυμαμαι τι εκαναν απο το Service. Δουλευω στον ΟΤΕ παρα πολλα χρονια και οπως καταλαβαινεις επειδη το νουμερο μου ειναι εταιρικο δεν μπορει ποτε να ειναι κλειστο το κινητο μου. Ολοκληρο το 24ωρο. 1
mizbrownstone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, gkat2829 είπε Εδώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να στο δεχτούν. Η πρώτη τους απάντηση στα εδώ εξουσιοδοτημένα θα είναι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ. κανεις λάθος σε αυτό! το iPhone XR που είχα αγοράσει από Αμερική και για το οποίο απασχόλησα το insomnia προσφατα γιατι μου το εκλεψαν) ηταν φουλ στο glitch η καμερα πρασινιζε, η οθονη μαυριζε, και 5 μερες πριν ληξει η εγγυηση του χρονου το πηγα istorm και μου το αντικατεστησαν ! στην υποστηριξη αππλε τηλεφωνικα μου ειχαν πει δεν ξερω αν καλυπτει η εγγυση σερβισ σε ευρωπαικες χωρες κλπ και εγινα εξαλλη. δεν στεκει αυτη η πολιτικη για μια διεθνη εταιρεια που εχει αποφασισει να διαθεσει τα προιοντα της σε ολο τον κοσμο. Στις 29/11/2022 στις 4:12 ΜΜ, Kargian είπε Πριν λίγες ώρες παρέλαβα, iPhone 14 pro 128gb Deep Purple με παραγγελία 30/9 από Κωτσόβολο. Εύχομαι σύντομα να το έχετε όλοι θες να μας πεις όντως αριθμό παραγγελίας; σε παρακαλώ αν θες στείλε dm
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Στις 5/12/2022 στις 8:30 ΜΜ, mizbrownstone είπε ρε παιδιά εγώ πατάω iPhone availability shortage / problems sto google - youtube και δνε μου βγαζει τοσες αναφορες καν. Eιναι νιωθω σαν ειναι προβλημα εσωτερικησ καταναλωσης για την ελλαδα. εχω σκεφτει να το παρω απο αμερικη , υπαρχουν διαθεσιμα κινητα για τα δικα μασ δικτυα? ξερει καποιοσ? κατι δεν ψαχνεις σωστα
Fortybird Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις έκλεισα τηλ με κωτσόβολο. Παραγγελία 5/10. Μου είπε αν είσαι τυχερός τέλος επόμενης εβδομάδας. Αυτή μάλλον με τίποτα. Δεν ήξερε για το πως πάει η σειρά γιατί δεν τους λένε για προφανής λόγους. Του είπα για παραγγελίες που εξυπηρετούνται στο 2μηνο και για διαθεσιμότητα Apple σε παραγγελίες Ευρώπης και Αμερικής και μου λέει ναι το καταλαβαίνω μπλα μπλα. Μπάλες παίδες. Αυτό.. Μπάλες...........
Tasos19s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Fortybird είπε Μόλις έκλεισα τηλ με κωτσόβολο. Παραγγελία 5/10. Μου είπε αν είσαι τυχερός τέλος επόμενης εβδομάδας. Αυτή μάλλον με τίποτα. Δεν ήξερε για το πως πάει η σειρά γιατί δεν τους λένε για προφανής λόγους. Του είπα για παραγγελίες που εξυπηρετούνται στο 2μηνο και για διαθεσιμότητα Apple σε παραγγελίες Ευρώπης και Αμερικής και μου λέει ναι το καταλαβαίνω μπλα μπλα. Μπάλες παίδες. Αυτό.. Μπάλες........... Μου αρέσει που πάνω στην απελπισία σας μιλάτε με τους υπαλλήλους σε αυτά τα καταστήματα που δεν ξέρουν πως βγαίνει η sim μέσα από την συσκευή Και περιμένετε και να σας δώσουν και μια ελπίδα ότι θα παραλάβετε συσκευή την τάδε μέρα 1
AIRTSIOY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Γνωρίζει κάποιος για τo Iphone 14 pro max για αγορά από Αμερική αν δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα κι αν χρειάζεται κάτι να κάνω μετά την αγορά;
Pallacios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Fortybird είπε Μόλις έκλεισα τηλ με κωτσόβολο. Παραγγελία 5/10. Μου είπε αν είσαι τυχερός τέλος επόμενης εβδομάδας. Αυτή μάλλον με τίποτα. Δεν ήξερε για το πως πάει η σειρά γιατί δεν τους λένε για προφανής λόγους. Του είπα για παραγγελίες που εξυπηρετούνται στο 2μηνο και για διαθεσιμότητα Apple σε παραγγελίες Ευρώπης και Αμερικής και μου λέει ναι το καταλαβαίνω μπλα μπλα. Μπάλες παίδες. Αυτό.. Μπάλες........... Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω δε θα παραλάβεις ούτε την άλλη βδομάδα !!! Ακριβώς το ίδιο μου λένε εδώ και 1.5 μήνα !! Παραγγελία από 24/9 iphone 14 pro max deep purple 128 . Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραλάβουμε μέσα στο 2022. Κάθε μέρα τσακώνομαι στα τηλέφωνα μαζί τους. Δε φταίνε βέβαια και τα παιδιά στη εξυπηρέτηση ....αλλά ....με το νέο έτος ας ελπίσουμε μέσα προς τέλη Ιανουαρίου αν είμαστε τυχεροί .....
matman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AIRTSIOY είπε Γνωρίζει κάποιος για τo Iphone 14 pro max για αγορά από Αμερική αν δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα κι αν χρειάζεται κάτι να κάνω μετά την αγορά; Αν το αγορασεις e sim unlocked δεν θα εχεις κανενα θεμα με το δικτυο. Προσοχη ομως ο παροχος σου να υποστηριζει e sim και σε περιπτωση προβληματος εντος εγγυησης απο που μπορεις να καλυφθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα