Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από πλαίσιο παραγγελία 5/11 και όλος παραδόξως παρέλαβα 26/11! Μην ρωτήσετε πως και γιατί ούτε εγώ κατάλαβα! Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι στις παραγγελίες με πλάνο δόσεων δίνουν κάποια προτεραιότητα γιατί για να ολοκληρωθεί το πλάνο δόσεων πρέπει να έρθει και να τιμολογηθεί το προϊόν! Ίσως περιμένουν να εξυπηρετήσουν πρώτα όλες τις παραγγελίες με τις δόσεις για να παρουν σειρά οι υπόλοιποι!

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

9 ώρες πριν, Georgram είπε

Από πλαίσιο παραγγελία 5/11 και όλος παραδόξως παρέλαβα 26/11! Μην ρωτήσετε πως και γιατί ούτε εγώ κατάλαβα! Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι στις παραγγελίες με πλάνο δόσεων δίνουν κάποια προτεραιότητα γιατί για να ολοκληρωθεί το πλάνο δόσεων πρέπει να έρθει και να τιμολογηθεί το προϊόν! Ίσως περιμένουν να εξυπηρετήσουν πρώτα όλες τις παραγγελίες με τις δόσεις για να παρουν σειρά οι υπόλοιποι!

Σωστος! Παιζει και να ισχυει αυτο που λες! Φιλος με πλανο δοσεων που ειχε παραγγειλει πολυ μετα απο εμενα, το πηρε πριν απο εμενα που δεν ειχα πλανο δοσεων! ;)

14 ώρες πριν, mizbrownstone είπε

Στο εξωτερικό το κινητό έχει διατεθεί κανονικά. Το πρόβλημα είναι του Κωτσόβολου που το διέθεσε προς πώληση, με κυνηγούσε να προπληρώσω και με κοροϊδεύει για κάτι που δεν έχει να μου παραδώσει.

Συγγνωμη που θα κανω τον ενοχλητικο τωρα αλλα και εσυ ρε γαμ... δεν επρεπε να κανεις προπληρωμες για κατι που δεν υπαρχει σε..... τετοιου τυπου Ελληνικο καταστημα. Εχει συμβειι σε πολλους και περσυ με 13αρια προ και το ξερω. Εχεις απολυτο δικιο φυσικα, στα λεω ολα φιλικά προφανως και δεν θελω να στην σπασω αλλα επρεπε να το προσεξεις λιγο αυτο... Μην τα πληρωνετε απο πριν σε τετοια καταστηματα, κριμα ειναι η τσαντιλα και το σπασιμο μετά.

Δημοσ.

Παιδιά έχει βγάλει επίσημο δελτίου τύπου η Apple ότι θα αργήσουν οι συσκευές, μη γίνεστε Κάρεν λες και δεν έχετε να πιείτε νερό. Έλεος. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Στην Ψαροκωσταινα Ελλαδα οι παραλαβες πανε για το 2023.

είναι σίγουρο αυτό;

11 ώρες πριν, gz205 είπε

Εχει συμβειι σε πολλους και περσυ με 13αρια προ και το ξερω

εγώ που να το ξέρω αυτό;

20 ώρες πριν, Georgram είπε

Από πλαίσιο παραγγελία 5/11 και όλος παραδόξως παρέλαβα 26/11!

νεύρα!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mizbrownstone είπε

είναι σίγουρο αυτό;

εγώ που να το ξέρω αυτό;

νεύρα!

Ειμαι σίγουρος ναι για την Cosmote που πίσω της είναι η DT και η T-MOBILE. Όταν τα καταστήματα Γερμανός και Cosmote δεν παίρνουν παραγγελίες κάτι θα ξέρω για να στο λέω. Εγώ το πήρα από το Amazon προς ενημέρωση σου. Τώρα από ότι μας ενημέρωσαν έστρωσαν τα πράγματα στην Κίνα. Υπολόγισε λοιπόν 5-6 εβδομάδες από σήμερα.

Δημοσ.
Στις 29/11/2022 στις 4:12 ΜΜ, Kargian είπε

Πριν λίγες ώρες παρέλαβα, iPhone 14 pro 128gb Deep Purple με παραγγελία 30/9 από Κωτσόβολο. Εύχομαι σύντομα να το έχετε όλοι

μπορείς να μου πεις αριθμό παραγγελίας για να το μεταφέρω στον Κωτσόβολο ; σε παρακαλώ αλήθεια τους λέω ότι άλλοι έχουν παραλάβει και μου λένε ότι είμαι τρελή

Δημοσ.

Το εχω ξαναγραψει, δεν κραταει κανεις τους σειρα προτεραιοτητας. Σας εχουν γραμμενους και κανουν οτι τους κατεβει. Αν δεν κανετε καταγγελιες, ειδικα εσεις που εχετε προπληρωσει, πληρωνετε ηδη δοσεις, κτλ. θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια…

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mizbrownstone είπε

μπορείς να μου πεις αριθμό παραγγελίας για να το μεταφέρω στον Κωτσόβολο ; σε παρακαλώ αλήθεια τους λέω ότι άλλοι έχουν παραλάβει και μου λένε ότι είμαι τρελή

Μαζί σου αν κάνεις κάτι. Αν και παραγγελία 5/11. Έχω μιλήσει μαζί τους πολλές φορές με διαφορετικό τρόπο. Είναι τρόμπες. Μπορούμε να τους κάνουμε καταγγελία?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2022 στις 12:02 ΠΜ, mizbrownstone είπε

23/09 παραγγελία παιδιά. Τί να λέμε τώρα!!!
128 pro max deep purple. 
Μαζί σας κάτι πρέπει να κάνουμε!!

Επεξ/σία από idnik
Δημοσ.
15 ώρες πριν, SaFiS είπε

Αν δεν κανετε καταγγελιες, ειδικα εσεις που εχετε προπληρωσει, πληρωνετε ηδη δοσεις, κτλ. θα συνεχισουν να κανουν τα ιδια…

ναι αλλά πως θα το αποδείξουμε ότι γίνεται προτεραιοποίηση κατά βούληση; και επίσης ρε παιδιά, επειδή κάποιος είπε ότι είμαστε καρεν που κλαιμε, δεν είναι υπόλογοι που πουλάνε αέρα; Οκ δεκτό φταίει και η αππλε (η οποία βέβαια έχει διαθέσει το κινητό σε άλλες χώρες όποτε δεν κατλαβαινω τι γίνεται), αλλά αυτοί πούλησαν αέρα! Αν μας είχαν ενημερώσει εξ αρχής γι' αυτο με σαφή ημερομηνία ή διάστημα παράδοσης, θα ήταν πολύ διαφορετικό επειδή θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τις επιλογές μας και να επιλέξουμε αν θα αγοράσουμε το κινητό από εκεί. Τώρα μας έχουν εγκλωβίσει 2 μήνες και σε αναμονή και δεν ξέρουμε αν θα παραλάβουμε μέχρι το Μάρτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους αποφάσισα να ξανά πάω σε apple βλέπω ότι το iphone 14 pro max δεν είναι διαθέσιμο ποτέ θα ξανά αρχίσει να είναι; 

Επεξ/σία από giannakis95
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannakis95 είπε

Καλησπέρα σε όλους αποφάσισα να ξανά πάω σε apple βλέπω ότι το iphone 14 pro max δεν είναι διαθέσιμο ποτέ θα ξανά αρχίσει να είναι; 

Έλα ντε;  κανείς δεν ξέρει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το χω πάρει απόφαση ότι δεν θα βρω διαθέσιμο σε Κωτσόβολο έστω και Πλαίσιο (Θεσσαλονίκη )το 14 Pro Max Deep Purple 256Gb πριν το 2023 !! Υπομονή λοιπόν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...