Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κανείς να ξέρει ποτε θα υπάρξουν νέες παραλαβές και πιο συγκεκριμένα στον Κωτσόβολο; Παραγγελία iPhone 14 pro 128gb deep purple στις 30/9 με προκαταβολή και ακόμη κανένα απολύτως νέο. Ο υπάλληλος με είχε πει ότι πιθανότατα να κάνει λιγότερο μήνα 

• Απαντ. 488
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/10/2022 στις 9:22 ΜΜ, Kargian είπε

Καλησπέρα, υπάρχει κανείς να ξέρει ποτε θα υπάρξουν νέες παραλαβές και πιο συγκεκριμένα στον Κωτσόβολο; Παραγγελία iPhone 14 pro 128gb deep purple στις 30/9 με προκαταβολή και ακόμη κανένα απολύτως νέο. Ο υπάλληλος με είχε πει ότι πιθανότατα να κάνει λιγότερο μήνα 

Eκανα παραγγελια το 14 το απλο 28/9, μου εδωσε περιπου χρονικο πλαισιο 2-15 μερες, απο δικο μου γνωστο εμαθα πως παραλαβη εχουν 18/10 αλλα αφησε περιθωριο 5 μερες πανω 5 μερες κατω γιατι καμια φορα μπορει να μην ειναι ακριβες το ποτε θα εχουν. Εννοειται πως στο τηλεφωνο δεν δινουν καμια πληροφορια περα απ το κλασσικο θα ενημερωθειτε με μηνυμα κλπ. Στην εξελιξη παραγγελιας μου αλλαξε απο αναμονη γοα αποθεμα σε συλλογη-προετοιμασια, στο τσατ που μιλησα ο υπαλληλος ειπε πως αν φτασει σε αυτο το σημειο το αποθεμα υπαρχει αρα ειναι θεμα ημερων. Γενικα πολυ κακη εξυπηρετηση και δεν θα ξανα προτιμησω κωτσοβολο μετα απο αυτο. Σε περιπτωση που παιζει ρολο εχω πληρωσει ολοκληρο το ποσό και απλα περιμενω.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, skatharozoumis7 είπε

Eκανα παραγγελια το 14 το απλο 28/9, μου εδωσε περιπου χρονικο πλαισιο 2-15 μερες, απο δικο μου γνωστο εμαθα πως παραλαβη εχουν 18/10 αλλα αφησε περιθωριο 5 μερες πανω 5 μερες κατω γιατι καμια φορα μπορει να μην ειναι ακριβες το ποτε θα εχουν. Εννοειται πως στο τηλεφωνο δεν δινουν καμια πληροφορια περα απ το κλασσικο θα ενημερωθειτε με μηνυμα κλπ. Στην εξελιξη παραγγελιας μου αλλαξε απο αναμονη γοα αποθεμα σε συλλογη-προετοιμασια, στο τσατ που μιλησα ο υπαλληλος ειπε πως αν φτασει σε αυτο το σημειο το αποθεμα υπαρχει αρα ειναι θεμα ημερων. Γενικα πολυ κακη εξυπηρετηση και δεν θα ξανα προτιμησω κωτσοβολο μετα απο αυτο. Σε περιπτωση που παιζει ρολο εχω πληρωσει ολοκληρο το ποσό και απλα περιμενω.

Μακάρι να ισχύει αυτό που άκουσες για παραλαβή 18/10 και να το έχουμε εντός μήνα. Κι εγώ δεν θα ξαναπροτιμήσω το συγκεκριμένο κατάστημα στο μέλλον

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Kargian είπε

Μακάρι να ισχύει αυτό που άκουσες για παραλαβή 18/10 και να το έχουμε εντός μήνα. Κι εγώ δεν θα ξαναπροτιμήσω το συγκεκριμένο κατάστημα στο μέλλον

Παρελαβα σημερα, δεν ξερω πως και γιατι αλλα μου ηρθε μηνυμα να παω να παραλαβω. Στοιχεια που ισως βοηθησουν
1: Το ειχα προπληρωσει, πιστευω πως παιζει ρολο και μαλιστα μεγαλο
2: Τους ζαλιζα καθε μερα ειτε μεσω τσατ ειτε μεσω τηλεφωνου, δεν πιστευω πως παιζει ρολο.
3: Το επομενο βημα μου θα ηταν να παω σε quickpoint που τα εχουν αμεσα διαθεσιμα για να παραλαβω, θα ηταν παραλογο να αρνηθουν να με εξυπηρετησουν απ τη στιγμη που υπαρχει διαθεσιμο εστω και σε 1 καταστημα.
4: Αν στο εξελιξη παραγγελιας φτασει απο αναμονη για αποθεμα σε συλλογη-προετοιμασια τοτε ειναι οντως θεμα ημερων. 
Ελπιζω να βοηθησα και αν δεις τα σκουρα ακολουθα το 3, πραγματικα θεωρω απιθανο να μην εξυπηρετηθεις ετσι ειδικα εαν μενεις αθηνα η θεσσαλονικη ειναι πολυ ευκολο.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, skatharozoumis7 είπε

Παρελαβα σημερα, δεν ξερω πως και γιατι αλλα μου ηρθε μηνυμα να παω να παραλαβω. Στοιχεια που ισως βοηθησουν
1: Το ειχα προπληρωσει, πιστευω πως παιζει ρολο και μαλιστα μεγαλο
2: Τους ζαλιζα καθε μερα ειτε μεσω τσατ ειτε μεσω τηλεφωνου, δεν πιστευω πως παιζει ρολο.
3: Το επομενο βημα μου θα ηταν να παω σε quickpoint που τα εχουν αμεσα διαθεσιμα για να παραλαβω, θα ηταν παραλογο να αρνηθουν να με εξυπηρετησουν απ τη στιγμη που υπαρχει διαθεσιμο εστω και σε 1 καταστημα.
4: Αν στο εξελιξη παραγγελιας φτασει απο αναμονη για αποθεμα σε συλλογη-προετοιμασια τοτε ειναι οντως θεμα ημερων. 
Ελπιζω να βοηθησα και αν δεις τα σκουρα ακολουθα το 3, πραγματικα θεωρω απιθανο να μην εξυπηρετηθεις ετσι ειδικα εαν μενεις αθηνα η θεσσαλονικη ειναι πολυ ευκολο.

Μεγεια σου φίλε, να το χαρείς! Αν δω ότι βγάζουν διαθέσιμο στο σάιτ αυτό που έχω κάνει παραγγελία εννοείται πως θα πάω να δω τι γίνεται. Προς το παρόν μπαίνω καθημερινά στο σάιτ και περιμένω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η προκαταβολή και το ότι θα κοπεί τιμολόγιο 

Δημοσ.

Πριν λίγο που έτυχε να περνάω έξω από το κατάστημα που έκανα την παραγγελία πήγα να ρωτήσω και ο υπάλληλος με είπε σίγουρα έναν μήνα σε εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για μέσα Νοέμβρη, σχεδόν δυο μήνες μετά την παραγγελία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/10/2022 στις 10:55 ΠΜ, prototypegr είπε

Καλημέρα. Join the club! Εγώ όμως χωρίς προκαταβολή και παραγγελία 16/9/2022 μέσω πλάνου δόσεων. Αναμονή για τις νέες παραλαβές!

Update 18/10/2022:

1546351989_Screenshot2022-10-18at19-05-46.png.947a08be016083b486db2b76dceddf0a.png

Μάλλον παραλαμβάνω 20/10/2022. 🤞

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prototypegr είπε

Update 18/10/2022:

1546351989_Screenshot2022-10-18at19-05-46.png.947a08be016083b486db2b76dceddf0a.png

Μάλλον παραλαμβάνω 20/10/2022. 🤞

Με το καλό φίλε! Εγώ ακόμα καμία ενημέρωση 

• Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε Kargian έχω παραγγείλει το ίδιο μοντέλο με σένα ακριβώς αλλά στης 29/9.Και εγώ είμαι αναμονή ακόμα.Περιμενω να δω πότε θα έχει διαθεσιμότητα και είμαι περίεργος ποιος θα παραλάβει πρώτος😄

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μας πει τουλάχιστον από πλαίσιο αν έχει παραλάβει κάποιο από τα προ μοντέλα και αν ναι πότε έκανε προπαραγγελια; Γιατί νομίζω μας δουλεύουν και αυτοί και η απλ και κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μια μαζική ακύρωση μήπως και συνέλθουν. Άκου εκεί 1 μήνα ήδη παραγγελία τηλεφώνου και ακόμη δεν έχουν εικόνα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xristos1978 είπε

Φίλε Kargian έχω παραγγείλει το ίδιο μοντέλο με σένα ακριβώς αλλά στης 29/9.Και εγώ είμαι αναμονή ακόμα.Περιμενω να δω πότε θα έχει διαθεσιμότητα και είμαι περίεργος ποιος θα παραλάβει πρώτος😄

Καλή αναμονή φίλε! Θέλω να πιστεύω ότι τηρείται η σειρά προτεραιότητας και θα το έχεις πρώτος. Αν έχεις νεότερα σύντομα πριν από μένα ενημέρωσε μας αν δεν σου είναι κόπος 

Δημοσ.

Καλημέρα.Σημερινη ενημέρωση από Κωτσόβολο με sms ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο .Θα ενημερωθώ όταν θα υπάρχει διαθεσιμοτητα.

Τρέχα γυρεύει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xristos1978 είπε

Καλημέρα.Σημερινη ενημέρωση από Κωτσόβολο με sms ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο .Θα ενημερωθώ όταν θα υπάρχει διαθεσιμοτητα.

Τρέχα γυρεύει.

Για Νοέμβρη και αν μας κόβω. Ακόμη παραλαμβάνουν άτομα που παρήγγειλαν 16.9 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...