Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι μπορούν να δουλέψουν για διάφορους ιδιωτικούς και δημοσίους οργανισμούς (π.χ. εταιρείες διερμηνείας, σχολεία, νοσοκομεία, δικαστήρια, κ.λ.) αλλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dominic_inquisitive είπε

Έχω ακούσει ότι μπορούν να δουλέψουν για διάφορους ιδιωτικούς και δημοσίους οργανισμούς (π.χ. εταιρείες διερμηνείας, σχολεία, νοσοκομεία, δικαστήρια, κ.λ.) αλλά θα ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πως πιο συγκεκριμένα;Να σου πουν ότι η Χ εταιρία θέλει μεταφραστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν ρωτώ για εταιρείες συγκεκριμένες, αλλά για τι επαγγέλματα υπάρχουν (όπως π.χ. η λογοθεραπεία είναι ένα επάγγελμα, άσχετο ίσως με το θέμα μου)

Επεξ/σία από Dominic_inquisitive
Δημοσ.

το απόφοιτος τμήματος ξένων γλωσσών είναι λίγο αόριστο....δηλαδή τελειώνεις και παίρνεις πτυχίο ανάλογα με της Αγγλικής η Γαλλικής φιλολογίας???

η απλά λίγο από όλα (εγκυκλοπαιδικά)???  έχεις κάποιες γλώσσες υπ όψιν ??

Δημοσ.
12 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

ξεναγος μετα απο εξετασεις

εχει ενδιαφερον αλλα  2 γλωσσες τουλαχιστον για να ξεχωρισεις...καποτε αγγλικα γαλλικα ηταν ενα καλο διδυμο.....τωρα γαλλικα αγγλικα γερμανικα  καλο τριδυμο...κινεζικα γιαπωνεζικα και εισαι περιζητητος......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Επειδή η ερώτηση έγινε ώστε να μάθω όλα όσα αφορούν τις επαγγελματικές προοπτικές του τμήματος, θα μπορούσατε να αναφέρετε περισσότερα επαγγέλματα;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Dominic_inquisitive είπε

Τι άλλα επαγγέλματα υπάρχουν;

συνήθως καταλήγουν να κανουν δουλειες σε τηλεφωνικο κεντρο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν όμως έχουν την ευκαιρία να γίνουν και κάτι άλλο επειδή, παραδείγματος χάρη, βρίσκονται σε μια περιοχή όπου το αντικείμενο του τμήματος αυτού ευνοείται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...