Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ανέβασε και μια φωτογραφία τη λίστα με τα apps που έχεις εγκαταστήσει. εάν έχεις περάσει κάποια εφαρμογή από uknown source μπορεί να χτυπάει το καμπανάκι του playstore γι αυτό το λόγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

Κανονικά έπρεπε να περνάει πιστοποίηση, στο ένα χρόνο που το έχεις δούλευε κανονικά; Μήπως φταίει κάποια αναβάθμιση;

Τι να σου πω ; Ότι έχει το ψυγείο 😇

53 λεπτά πριν, greekfragma είπε

για ανέβασε και μια φωτογραφία τη λίστα με τα apps που έχεις εγκαταστήσει. εάν έχεις περάσει κάποια εφαρμογή από uknown source μπορεί να χτυπάει το καμπανάκι του playstore γι αυτό το λόγο.

Το GitHub θεωρείται uknown source ;

Αν ναι να την απεγκαταστήσω ;

Απεγκατάστησα  μια εφαρμογή που δεν ήταν από το Play Store , διέγραψα τις ρυθμίσεις από το store και το services και το πρόβλημα με την πιστοποίηση παραμένει

Επεξ/σία από Diver66
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργα πράγματα διότι εχεις την 13.0.5 και ενημέρωση ασφαλείας 2022/7/1

Εγώ έχω την 13.0.1 και περιμένουμε στην 0.3! Εισαι δύο εκδόσεις μπροστά! Ασφαλεια όπως και στην πρώτη εικόνα εχω 2022/2/1. Ίσως να είναι bug της ρομ, να μην είναι και τόσο σταθερή! 

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Εγώ έχω την 13.0.3 και ενημέρωση ασφαλείας 2022/7/1 και δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με το google pay.

Δημοσ.
Στις 13/10/2022 στις 8:47 ΠΜ, eko13 είπε

Περίεργα πράγματα διότι εχεις την 13.0.5 και ενημέρωση ασφαλείας 2022/7/1

Εγώ έχω την 13.0.1 και περιμένουμε στην 0.3! Εισαι δύο εκδόσεις μπροστά! Ασφαλεια όπως και στην πρώτη εικόνα εχω 2022/2/1. Ίσως να είναι bug της ρομ, να μην είναι και τόσο σταθερή! 

Καλά , πως γίνεται αυτό ; Μόνο εγώ έχω αυτή την έκδοση ; Μπορώ με κάποιο τρόπο να γυρίσω σε προηγούμενη ;

Δημοσ.

Το θέμα είναι τι φοράς, global ή eu, το γράφει μετά τα νούμερα της ρομ , το να πας πίσω δεν είναι τόσο απλό. Καλύτερα αν δεν βαριέσαι μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πιθανόν θα φτιάξει.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Diver66 είπε

MIUI Global 13.0.5 Σταθερή . Μάλλον τελικά αυτό θα κάνω . Ευχαριστώ

Χαίρω πολύ, αυτό δεν λέει κάτι, από τα γράμματα φαίνεται πια ρομ φοράς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...