Diver66 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Έχω αγοράσει από Ελλάδα το Poco X3 Pro πριν από ένα περίπου χρόνο. Αποφάσισα να περάσω τις κάρτες μου στο Google Pay , αλλά αφού συμπληρώσω τα στοιχεία μου πετάει το επισυναπτόμενο μήνυμα. Δεν έχω κάνει τίποτα περίεργο στο τηλέφωνο εκτός από μερικά προγράμματα που έχω κατεβάσει από το Google Play . Ξέρει κανένας κάτι ; Μήπως κάποια ρύθμιση ;
chios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 μήπως έχεις ξεκλείδωτο bootloader; κωδικό κλειδώματος έχεις βάλει ;
Diver66 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Κάθε φορά που ξεκινάει ή σβήνει η οθόνη ζητάει μοτίβο ή αποτύπωμα . Αν αυτό εννοείς 1
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Diver66 είπε Κάθε φορά που ξεκινάει ή σβήνει η οθόνη ζητάει μοτίβο ή αποτύπωμα . Αν αυτό εννοείς https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freeandroidtools.safetynettest&hl=en_US&gl=US Τρέξε αυτήν την εφαρμογή να δούμε που βγάζει σφάλμα.
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δες στις ρυθμίσεις του play store σχετικά με αν η συσκευή είναι πιστοποιημένη.
Diver66 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Πιστοποίηση Play Store Η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Το αγόρασες καινούργιο; Αν δεν έχεις πειράξει καθόλου το τηλέφωνο με ξεκλείδωμα και τέτοια, κάνε μία εκκαθάριση δεδομένων σε play store και υπηρεσίες Google services, επανεκκίνηση και δες αν πιστοποιήθηκε.
Diver66 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Ναι , δεν το σκαλίζω , καινούργιο ήταν . Τουλάχιστον έτσι έδειχνε . Μισό να δω αν καταφέρω να κάνω ότι μου λες 😁 Στο play store μόνο cache ή όλων των δεδομένων ; 1
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Όλων των δεδομένων Δε θα χάσεις κάτι μη φοβάσαι 1
Diver66 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα . Τα ίδια λεει
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Κανονικά έπρεπε να περνάει πιστοποίηση, στο ένα χρόνο που το έχεις δούλευε κανονικά; Μήπως φταίει κάποια αναβάθμιση;
greekfragma Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 πιθανόν το κινητό σου να χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού αν δεν έχεις κάνει από τότε που το πήρες. έχεις μήπως τα στοιχεία να μας τα ανεβάσεις σε φωτογραφία το αντίστοιχο αυτό στη δική σου συσκευή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα