Polytechnic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Nέα προϊόντα τεχνολογίας στο Eshop του Germanos φαίνονται άμεσα διαθέσιμα αλλά στην ουσία απλά σου δεσμεύουν τα χρήματα και περιμένεις. Συγκεκριμένα νέο προϊόν στο site φαινόταν άμεσα διαθέσιμο, για το οποίο για να σιγουρευτώ ότι όντως είναι, επικοινώνησα τηλεφωνικά με το Eshop αλλά και διά ζώσης με το φυσικό κατάστημα της περιοχής μου, αλλά δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο!!! Το αποτέλεσμα, να είμαι στο περίμενε 15 ημέρες με δέσμευση χρημάτων (>1000€) και συνεχής δικαιολογίες και στη συνέχεια να ζητάω επιστροφή χρημάτων και να είμαι υποχρεωμένος να περιμένω άλλες 14 ημέρες για αυτό. Η παράνοια στο μεγαλείο της. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από Polytechnic
verylife78 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 εχεις λαβει email με την επιβαιβεωση της παραγγελιας? στος ορους δεν βρηκα κατι αλλο περα απο αυτο "Τροποποίηση στην παραγγελία μέσω του e-shop δεν είναι εφικτή μετά την υποβολή της, ωστόσο η ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει την δυνατότητα τροποποίησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών e-shop εντός τριών (3) ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή της"
Polytechnic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ´Εχω κάνει τα πάντα. Πραγματικά είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά τους.
dpolal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Polytechnic είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ´Εχω κάνει τα πάντα. Πραγματικά είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Θα σε συμβούλευα να αφαιρέσεις την λέξη απάτη από τον τίτλο καθώς μπορεί να γίνει αιτία για καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση και στο τέλος να τρέχεις εσύ για άλλα. Φιλικά. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Polytechnic είπε Nέα προϊόντα τεχνολογίας στο Eshop του Germanos φαίνονται άμεσα διαθέσιμα αλλά στην ουσία απλά σου δεσμεύουν τα χρήματα και περιμένεις. Συγκεκριμένα νέο προϊόν στο site φαινόταν άμεσα διαθέσιμο, για το οποίο για να σιγουρευτώ ότι όντως είναι, επικοινώνησα τηλεφωνικά με το Eshop αλλά και διά ζώσης με το φυσικό κατάστημα της περιοχής μου, αλλά δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο!!! Το αποτέλεσμα, να είμαι στο περίμενε 15 ημέρες με δέσμευση χρημάτων (>1000€) και συνεχής δικαιολογίες και στη συνέχεια να ζητάω επιστροφή χρημάτων και να είμαι υποχρεωμένος να περιμένω άλλες 14 ημέρες για αυτό. Η παράνοια στο μεγαλείο της. Δηλαδή έψαξες τηλεφωνικά αλλά και στο τοπικό σου κατάστημα και δεν ήταν διαθέσιμο αλλά το παράγγειλες ............. Γιατί αν στο τοπικό σου ήταν διαθέσιμο θα το αγόραζες επιτόπου.
lector Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dpolal είπε Θα σε συμβούλευα να αφαιρέσεις την λέξη απάτη από τον τίτλο καθώς μπορεί να γίνει αιτία για καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση και στο τέλος να τρέχεις εσύ για άλλα. Φιλικά. Σαφης και κατανοητος ο λογος που το λες, αλλα με βαση αυτα που λεει ο op, προϊον αμεσα διαθεσιμο, πληρωμη 1000 ευρω, ξαφνικα προϊον μη διαθεσιμο για 2 βδομαδες, και παρακρατηση χρηματων για αλλες 2 βδομαδες, αν δεν ειναι απατη τοτε τι ειναι...; Αληθεια, ποσο ευκολο ειναι να παρει καποιος ενα ατοκο δανειο 1000 ευρω; Τα οποια μπορει να μην ειναι 1000 αλλα 10-15-20-50-100 χιλιαδες αν το ιδιο σκηνικο εχει επαναληφθει και με αλλους πελατες... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από lector 6
filipprin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή έψαξες τηλεφωνικά αλλά και στο τοπικό σου κατάστημα και δεν ήταν διαθέσιμο αλλά το παράγγειλες ............. Γιατί αν στο τοπικό σου ήταν διαθέσιμο θα το αγόραζες επιτόπου. Προφανώς λοιπον δεν ηταν διαθεσιμο στο τοπικο αλλα μονο στο σιτε και το τοπικο του απαντησε και αυτο οτι έβλεπε στο σιτε ,οτι δηλαδη ηταν διαθεσιμο .Οποτε και ο νηματοθετης εκανε ηλεκτρονικη παραγγελεια μιας και απο εκει του ειπαν τα ιδια.Πως λεμε διπλοτσεκαρισμενο.Στην πραξη ομως δεν υπηρχε πουθενα και ποτε.ΠΧ ιφονε 14 ας πουμε.Το πιασες τωρα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από filipprin
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, filipprin είπε Προφανώς λοιπον δεν ηταν διαθεσιμο στο τοπικο αλλα μονο στο σιτε και το τοπικο του απαντησε και αυτο οτι έβλεπε στο σιτε ,οτι δηλαδη ηταν διαθεσιμο .Οποτε και ο νηματοθετης εκανε ηλεκτρονικη παραγγελεια.Στην πραξη ομως δεν υπηρχε πουθενα και ποτε.ΠΧ ιφονε 14 ας πουμε.Το πιασες τωρα. Ωπα ρε μάγκα!!!! 1 1
Polytechnic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή έψαξες τηλεφωνικά αλλά και στο τοπικό σου κατάστημα και δεν ήταν διαθέσιμο αλλά το παράγγειλες ............. Γιατί αν στο τοπικό σου ήταν διαθέσιμο θα το αγόραζες επιτόπου. Ήταν άμεσα διαθέσιμο στο site, τηλεφώνησα στο τηλέφωνο του eshop και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι διαθέσιμο. Την ίδια ημέρα πήγα στο τοπικό κατάστημα να ρωτήσω αν όντως ισχύει και μου επιβεβαίωσαν και αυτοί ότι είναι διαθέσιμο. Αμέσως πηγαίνω στο pc και το παραγγέλνω και μου έρχεται email επιβεβαίωσης ότι καταχωρήθηκε η παραγγελία κατόπιν παραγγελίας...και από εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι κρυφτού πίσω από τις λέξεις. 30 λεπτά πριν, lector είπε Σαφης και κατανοητος ο λογος που το λες, αλλα με βαση αυτα που λεει ο op, προϊον αμεσα διαθεσιμο, πληρωμη 1000 ευρω, ξαφνικα προϊον μη διαθεσιμο για 2 βδομαδες, και παρακρατηση χρηματων για αλλες 2 βδομαδες, αν δεν ειναι απατη τοτε τι ειναι...; Αληθεια, ποσο ευκολο ειναι να παρει καποιος ενα ατοκο δανειο 1000 ευρω; Τα οποια μπορει να μην ειναι 1000 αλλα 10-15-20-50-100 χιλιαδες αν το ιδιο σκηνικο εχει επαναληφθει και με αλλους πελατες... Αν αυτό δεν είναι απάτη τότε πως ονομάζεται??? 1 ώρα πριν, dpolal είπε Θα σε συμβούλευα να αφαιρέσεις την λέξη απάτη από τον τίτλο καθώς μπορεί να γίνει αιτία για καταγγελία για συκοφαντική δυσφήμιση και στο τέλος να τρέχεις εσύ για άλλα. Φιλικά. Ονόμασε αυτό το φαινόμενο εσύ με άλλα λόγια... Ευχαριστώ για τη συμβουλή.
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν κατάλαβα την δέσμευση των χρημάτων. Αφού υπήρχε τοπικό κατάστημα Γερμανός και η παραγγελία έγινε από το site γιατί κάνατε την πληρωμή και δεν ζητήσατε παραλαβή από το κατάστημα με αντικαταβολή; Εγώ έτσι θα έκανα και αν δε μου το έφερναν άμεσα θα το έπαιρνα από άλλο κατάστημα και μετά από 15 μέρες ας το έβαζαν εκεί που δεν θα το βλέπει ο ήλιος. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από micos000 1
Polytechnic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ δεν κατάλαβα την δέσμευση των χρημάτων. Αφού υπήρχε τοπικό κατάστημα Γερμανός και η παραγγελία έγινε από το site γιατί κάνατε την πληρωμή και δεν ζητήσατε παραλαβή από το κατάστημα με αντικαταβολή; Εγώ έτσι θα έκανα και αν δε μου το έφερναν άμεσα θα το έπαιρνα από άλλο κατάστημα και μετά από 15 μέρες ας το έβαζαν εκεί που δεν θα το βλέπει ο ήλιος. Γιατί δεν μπορείς να παραγγείλεις πάντα το προϊόν χωρίς να το εξοφλήσεις.
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Polytechnic είπε Γιατί δεν μπορείς να παραγγείλεις πάντα το προϊόν χωρίς να το εξοφλήσεις. Έχει τέτοιες μαγκιές ο G; Δεν το ήξερα. Όσες φορές χρειάστηκε να παραγγείλω από το site τους το έβαζα πάντα αντικαταβολή.
Kag1ante Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, micos000 είπε Έχει τέτοιες μαγκιές ο G; Δεν το ήξερα. Όσες φορές χρειάστηκε να παραγγείλω από το site τους το έβαζα πάντα αντικαταβολή. Maybe it was a certain.. pricey apple product
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Maybe it was a certain.. pricey apple product Yes, maybe!!!
Polytechnic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, micos000 είπε Έχει τέτοιες μαγκιές ο G; Δεν το ήξερα. Όσες φορές χρειάστηκε να παραγγείλω από το site τους το έβαζα πάντα αντικαταβολή. Ναι το κάνει στα Apple προϊόντα καθώς και σε νέα προϊόντα της Samsung. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από Polytechnic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα