Προς το περιεχόμενο

iOS 16 iPhone 13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα δεν ξέρω πως να αδειάσω τις φωτό κ τα βίντεο απ' το iPhone 13 ... Συνδέω το κινητό με ένα καλώδιο usb.. το βλέπει λέω οκ αξιόπιστος υπολογιστής (στο κινητό) μετά από λίγο μου βγαίνει εικονίδιο του κινητού με έναν φάκελο dcim.  Που έχει μέσα όλες τις φωτό κ βιντεο κάνω copy paste στον υπολογιστή.. ξεκινάει περνάει μερικά κ μετά ... Σταματάει κ μου λέει δεν γίνεται δεν λειτουργεί η συσκευή κλπ.. βάζω βγαζω το καλώδιο το βλέπει αλλα δεν αντιγράφονται.. τι γίνεται γιατι παιδευομαι για κάτι τόσο απλό;;; (Το καλώδιο δεν είναι επώνυμο)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kisto είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα δεν ξέρω πως να αδειάσω τις φωτό κ τα βίντεο απ' το iPhone 13 ... Συνδέω το κινητό με ένα καλώδιο usb.. το βλέπει λέω οκ αξιόπιστος υπολογιστής (στο κινητό) μετά από λίγο μου βγαίνει εικονίδιο του κινητού με έναν φάκελο dcim.  Που έχει μέσα όλες τις φωτό κ βιντεο κάνω copy paste στον υπολογιστή.. ξεκινάει περνάει μερικά κ μετά ... Σταματάει κ μου λέει δεν γίνεται δεν λειτουργεί η συσκευή κλπ.. βάζω βγαζω το καλώδιο το βλέπει αλλα δεν αντιγράφονται.. τι γίνεται γιατι παιδευομαι για κάτι τόσο απλό;;; (Το καλώδιο δεν είναι επώνυμο)

Δοκίμασε με άλλο καλώδιο για αρχή.

Δημοσ.

Συγνώμη επειδή έχω πάρει ένα καλώδιο κινεζικό το οποίο αν κ το αναγνωρίζει ο υπολογιστής κλπ.. παρόλα αυτά δεν γίνεται δουλίτσα θα πρέπει να πάω να πάρω καλώδιο με 39€ της apple για να δουλέψει;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kisto είπε

Συγνώμη επειδή έχω πάρει ένα καλώδιο κινεζικό το οποίο αν κ το αναγνωρίζει ο υπολογιστής κλπ.. παρόλα αυτά δεν γίνεται δουλίτσα θα πρέπει να πάω να πάρω καλώδιο με 39€ της apple για να δουλέψει;

https://www.skroutz.gr/s/17021625/Baseus-Cafule-Braided-USB-to-Lightning-Cable-Black-Red-1m-CALKLF-B19.html?from=account_favorites

• Like 3
Δημοσ.

Συνδέεις το κινητό στον Η/Υ, κατεβάζεις το itunes στον υπολογιστή και με drag and drop βάζεις και βγάζεις αρχεία από το κινητό στο υπολογιστή και ανάποδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά τπτ απο τα παραπάνω δεν λειτούργησε!! Τελικά το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις - φωτογραφιες .. έχει ένα μενού κάτω που λέει μεταφορά σε pc η Mac .. αυτόματο η διατήρηση αρχικών.. η επιλογή πρέπει να είναι διατήρηση αρχικών!! Για να μπορέσουν τα αρχεία να αντιγραφουν στο pc! Α ρε apple για το ανάθεμα!! Παιδευομαι 6 μήνες..  παίζει να είμαι στο 5% των χρηστών που αποθηκεύουν φωτό στον υπολογιστή κ σε δίσκους! Οι υπόλοιποι απλά αλλάζουν iPhone k Oti τους φέρει το iCloud..

Επεξ/σία από kisto
Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 11:04 ΜΜ, kisto είπε

παίζει να είμαι στο 5% των χρηστών που αποθηκεύουν φωτό στον υπολογιστή κ σε δίσκους! Οι υπόλοιποι απλά αλλάζουν iPhone k Oti τους φέρει το iCloud..

Ή κάνουν sync στο cloud (της αρεσκείας τους) και γίνονται αυτόματα download στο pc τους.

Αλλά ναι η ρύθμιση αυτή είναι από default στο iOS. Μάλλον κάποιος δεν μπήκε καν στον κόπο να setarει αυτές τις λίγες επιλογές που του δίνονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...