Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την περασμένη εβδομάδα η LG ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει σε τρίτους κατασκευαστές τηλεοράσεων να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα webOS και τώρα ο κύριος αντίπαλός της ακολουθεί το παράδειγμά της.

Η Samsung αποκάλυψε ότι θα παραχωρήσει για πρώτη φορά άδεια χρήσης της τηλεοπτικής της πλατφόρμας Tizen OS για χρήση σε μοντέλα τηλεοράσεων άλλων κατασκευαστών. Μερικές από τις συνεργασίες που ανακοινώθηκαν είναι με τις Akai, RCA,Bauhn, Linsar, Sunny, Vispera που πωλούνται στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η συνεργασία δίνει σε αυτούς τους κατασκευαστές πρόσβαση σε λειτουργίες του Tizen OS, όπως το Samsung TV Plus (μια δωρεάν πλατφόρμα streaming τηλεοπτικών καναλιών και βίντεο), το Universal Guide για ανακάλυψη και εξατομικευμένες συστάσεις περιεχομένου, καθώς και το φωνητικό βοηθό Bixby της Samsung.

Οι συμφωνίες των Samsung και LG δίνουν στους κατασκευαστές μια πρόσθετη επιλογή για το έξυπνο μενού των τηλεοράσεών τους από τις γνωστές λύσεις όπως Android TV, Roku ή Amazon Fire TV. Αν και πιθανότατα ακούστε για πρώτη φορά τα περισσότερα brands που αναφέρθηκαν, το γεγονός ότι η Samsung ανοίγει την πλατφόρμα Tizen σημαίνει ότι θα μπορούσε να έρθει σε τηλεοράσεις που πωλούνται στις ΗΠΑ κάποια στιγμή.

image.png.a9b4889cffc0dab946a3bcd02f3b64ee.png

Η Smart TV της Samsung και το webOS της LG είναι καλές επιλογές αντί της Android TV, καθώς και οι δύο προσφέρουν πολύ καλές δυνατότητες αναζήτησης και εξατομίκευσης, επιλογή πολλαπλών φωνητικών βοηθών (οι δικοί τους καθώς και η Alexa και η Google) και υποστήριξη του Apple Airplay (αν και όχι του Chromecast). Το Google TV είναι μια σημαντική αναβάθμιση από το Android TV, όμως η πλειοψηφία των τηλεοράσεων και των streaming συσκευών, όπως το Shield TV της NVIDIA, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το τελευταίο - αν και ο στόχος της Google είναι τελικά όλες οι συσκευές τρίτων κατασκευαστών να τρέχουν τη νέα της πλατφόρμα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

ναι τιζεν ος και χαζομαρες τηλεορασαρα του 2018 και ερτφλιξ εφαρμογη δεν εχει γιατι ειναι…. παλια 

ποτε ξανα samsung 

• Like 20
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kabamaru21 είπε

ναι τιζεν ος και χαζομαρες τηλεορασαρα του 2018 και ερτφλιξ εφαρμογη δεν εχει γιατι ειναι…. παλια 

ποτε ξανα samsung 

Πιο πιθανό επειδή δεν τους καίγεται καρφί να βγάλουν αναβάθμιση, ώστε να ενσωματώσουν την εφαρμογή στην μικρή Ελλαδίτσα....

Disney + έχει ή γενικά δεν υποστηρίζουν αναβαθμίσεις στα "παλιά" μοντέλα;

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kabamaru21 είπε

ποτε ξανα samsung 

Μοντέλο του 17 η δική μου, σειρά 7, έχει πάρει όλα τα τελευταία (ερτ,  Disney κλπ).

Άλλα είναι τα θέματα που με κάνουν να λέω ακριβώς το ίδιο με εσένα στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kabamaru21 είπε

ποτε ξανα samsung 

Mu6122 αναβαθμίστηκε τελευταία φορά πριν έναν μήνα και το ertflix παίζει από τότε που βγήκε σχεδόν...

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά έχω καταλήξει ότι το smart στην tv περα από το ένα λιγότερο τηλεκοντρόλ είναι μπελάς.
Καλύτερα ένα box η stick δίπλα που είναι φτηνό και το αλλάζεις.

• Like 9
Δημοσ.

Smart tv Samsung αγορασμένη αρχές του 17 κολλάει χειρότερα και από Galaxy s2 που του βάζεις να παίξει call of duty , το δε Wi-Fi το ξεχνάει κάθε 4 μέρες , μάλλον κουράστηκε να παίζει . LG την άλλη φορά 

Δημοσ.

Smart π..ριές. Καλά έκανα κι έβαλα Raspberry Pi με KODI στην Smaαααχαχαχαχα... του 2009 που έχω, και τα βλέπω όλα (ERTflix, Netflix, Youtube κι ό,τι υπάρχει)...

• Like 4
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Ποιο λειτουργικό πλην android παίζει stremio + tivimate + stbemu; 

Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο 

Δημοσ.

Οι άλλες εταιρίες κανονικά έπρεπε να κοιτάνε για Android TV λογισμικό.. Έχω δοκιμάσει σε smart tv, tizen, web os, saphi os και δεν συγκρίνεται με android os σε λειτουργικότητα, ταχύτητα και εφαρμογές.. Τα άλλα os είναι καλά για Netflix και YouTube αντε και για κανένα ottplayer για iptv.. 

Έχω μία android tv Philips oled 706 και μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε σχέση με android tvbox τρέχει πολύ καλύτερα χωρίς κολλήματα.. 

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Οι άλλες εταιρίες κανονικά έπρεπε να κοιτάνε για Android TV λογισμικό.. Έχω δοκιμάσει σε smart tv, tizen, web os, saphi os και δεν συγκρίνεται με android os σε λειτουργικότητα, ταχύτητα και εφαρμογές.. Τα άλλα os είναι καλά για Netflix και YouTube αντε και για κανένα ottplayer για iptv.. 

Έχω μία android tv Philips oled 706 και μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε σχέση με android tvbox τρέχει πολύ καλύτερα χωρίς κολλήματα.. 

Ναι και οταν αλλαζεις καναλι ασου διχνει το σημα του loading ,απαραδεκτο λειτουργικο. 

Μεχρι και στα πιο απλα καθυστερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...