leonidasgr2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Γεια σας Έχω το poco x3 nfc και παρότι έκανα φορμάτ η οθόνη όταν παίρνω ή με καλούν ή όταν μιλάω πατιεται μόνη της. Πατάει κουμπιά, βαζει αναμονή τον καλών και γενικά σπάει νεύρα. Χρησιμοποίησα το call app caller id το οποίο είναι πολύ καλό γιατί μόλις κάνω κλήση κλειδώνει η οθόνη κ δεν γίνεται να πατηθουν τα κουμπιά αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Υπάρχει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη που να κλειδώνει την οθόνη ώστε να μην πατιεται; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δεν φταίει η εφαρμογή αλλα ο αισθητηρας που δεν σβήνει την οθόνη όταν το έχεις στο αυτί.Μάλλον κλασσικό xiaomi πρόβλημα. Δεν ξέρω κάποια εφαρμογή να προτείνω.
leonidasgr2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν φταίει η εφαρμογή αλλα ο αισθητηρας που δεν σβήνει την οθόνη όταν το έχεις στο αυτί.Μάλλον κλασσικό xiaomi πρόβλημα. Δεν ξέρω κάποια εφαρμογή να προτείνω. Φταίει μάλλον η μπαταρία επειδή την ξεκολιασα στο cod mobile , δεν φταίει ο αισθητήρας. Πχ αν με πάρεις τηλ πριν απαντήσω ή και κατά τη διάρκεια θα τρελαθεί η οθόνη και θα πατιεται μόνη της
GATE123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο sensor είναι. Νομίζω έχει ειπωθεί και σε άλλο ποστ. Εξάλλου τα Poco φημίζονται για τα προβλήματα τους. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από GATE123 1
koutsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, leonidasgr2003 είπε Φταίει μάλλον η μπαταρία επειδή την ξεκολιασα στο cod mobile , δεν φταίει ο αισθητήρας. Πχ αν με πάρεις τηλ πριν απαντήσω ή και κατά τη διάρκεια θα τρελαθεί η οθόνη και θα πατιεται μόνη της Τι σχέση έχει η μπαταρία με τον αισθητήρα εγγυτητας; 🤔
leonidasgr2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, koutsis είπε Τι σχέση έχει η μπαταρία με τον αισθητήρα εγγυτητας; 🤔 Γιατί άλλο poco που είναι απλή χρήσης κ όχι για παιχνίδια δουλεύει άψογα. Γιατί η οθόνη αρχίζει να τρελαίνεται και να πατιεται η αρχική οθόνη (στο κέντρο ως επί το πλείστον , εκεί π είναι το κουμπί που βάζει σε αναμονή τον καλών) και οι συντομεύσεις εφαρμογών , δηλ ανοίγει προγράμματα τυχαία 1. Λίγο πριν ξεκινήσει να βαράει το ηχείο εισερχόμενης κλήσης 2. Όταν είμαι στη διάρκεια κλήσης και έχω ανοιχτή ακρόαση. αν έχω ανοιχτή ακρόαση και σβήσω την οθόνη από το πλαϊνό κουμπί και γίνει όλη μαύρη δεν έχω κανένα θέμα γιατί είναι μαύρη και δεν μπορεί να πατηθεί κανένα κουμπί από την τρέλα του κινητου μόνο του Ο αισθητήρας εγγύτητας είναι όταν βάζεις το κινητό κοντά στο αυτι να σβήνει η οθόνη. Εγώ το δουλεύω με ανοιχτή ακρόαση. Το touch sensor ίσως δυσλειτουργει λόγω κακής απόδοσης μπαταρίας Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από leonidasgr2003
eko13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Ο αισθητήρας είναι, κλασικό πρόβλημα. Η λύση είναι να έχεις το κινητό κολλημένο στο αυτί 😏 Αν σε βολεύει άλλο νταηλερ, δεν βάλετε το adway που μπλοκάρει γενικώς τις διαφημίσεις.
leonidasgr2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Θα δοκιμάσω να κατεβάσω εφαρμογή αντί διαφημίσεων Πάντωςπαρατηρώ πλέον ότι ακόμα και σε απλή πλοήγηση ινσταγκραμ , ίντερνετ κλπ η οθόνη τρελαίνεται και πατιεται μόνη της. Αισθητήρας λέτε να φταίει; Φορμάτ δε διορθώνει το πρόβλημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μηπως έχει φουσκώσει η μπαταρία και πιέζει την οθόνη;Εχεις τζαμάκι;
leonidasgr2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μηπως έχει φουσκώσει η μπαταρία και πιέζει την οθόνη;Εχεις τζαμάκι; Όχι. Ούτε τζαμακι έχει . Είναι μόνο η εργοστασιακή ζελατίνα. Βρήκα μόλις στο ίντερνετ ότι λέγεται ghost touch το πρόβλημα π έχω και φαίνεται ακριβώς στο βίντεο τι παρουσιάζει το κινητό σε τυχαίες στιγμές ή όταν δέχομαι η κάνω κλήση. Ghost touch YouTube Και εδώ , αυτό κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα