Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εκθεση τροχαιας καταγραφονται οι συνθηκες δηλαδη τα οχηματα, οι οδηγοι και το σημειο,οχι ποιος φταιει και γιατι

Αυτα το οτι σου συρανε το μηχανακι για να κανουν γραμμη κτλ ειναι χολυγουντιανα σκηνικα απο ταινιες τυπου Jason Bourne και οχι πραγματικοτητα 

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Εφοσων όπως είπες κατέχεις το νόμιμο δίπλωμα,το Α,απλά δεν το έχεις πάρει στα χέρια σου και η μηχανή σου ήταν κανονικά ασφαλισμένη,τότε θα σε καλύψει.

Αλκοτέστ σας έκαναν;Και εσένα και την κοπέλα οδηγό;.

Τελος συμβουλέψου έναν δικηγόρο της προκοπής,και εφοσων όσα λες περί «μαγειρεματος» είναι αληθή, στο δικαστήριο θα δικαιωθείς.

Αλκοτεστ εμένα σίγουρα δεν μου έκαναν. Για την κοπέλα δεν γνωρίζω. Ναι το έχω το δίπλωμα και είχα κανονικά ασφάλεια. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ελπίζω να γλιτώσω γιατί απο το πρωί είμαι σε κακή κατάσταση. Ζουμε στο νοίκι με τη γυναίκα και το παιδί και είμαστε μεροδούλι μεραφάι. Αν μας έρθει και αυτή η ταρίφα θα με ρίξει ακόμα περισσότερο

1 λεπτό πριν, vagos789 είπε

Στην εκθεση τροχαιας καταγραφονται οι συνθηκες δηλαδη τα οχηματα, οι οδηγοι και το σημειο,οχι ποιος φταιει και γιατι

Αυτα το οτι σου συρανε το μηχανακι για να κανουν γραμμη κτλ ειναι χολυγουντιανα σκηνικα απο ταινιες τυπου Jason Bourne και οχι πραγματικοτητα 

Αν ήταν έτσι όπως λες τότε ποιος ο λόγος να το γράψω και να γίνω ρεζίλι??? Ήδη νιώθω εκτεθειμένος και χειρότερα με κάποια σχόλια που βλέπω..

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SFR1993 είπε

Λοιπόν για να συνοψίσω επειδή με τις παραθέσεις έχω μπερδευτεί. Είχα εξαρχής δίπλωμα Α απλά δεν είχα ανανεώσει το πλαστικό. Η ασφαλιστική μου στράφηκε εναντίον μου επειδή αρνηθηκα σαφως ότι φταίω και ο άλλος δεν αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική μου, της έκανε αγωγή και η ασφαλιστική μου αμέσως έκανε σε μένα αγωγη πατώντας πάνω στο κομμάτι με το δίπλωμα. Επειδη ήμουν αναίσθητος δεν ειδοποιήθηκε απο κάποιον η ασφαλιστική μου παρα μόνο του άλλου και γι αυτό δεν ήρθε κάποιος πραγματογνωμονας εκείνη τη στιγμή απο τη δικιά μου ασφάλεια. Στην κατάθεση ενώ πήγα με το πόδι στον τάφο ο αστυνομικός (ο θεος να τον κάνει) με το καλησπέρα μου είπε ότι φταίω εγώ και ενολιγης ότι και να καταθέσω το φταίξιμο είναι δικό μου διότι το πόρισμα έχει βγει.  DTK-386 στο ελλαδιστάν όπου και βρισκόμαστε τα πάντα γίνονται. Πόσο μάλλον στο νησί που ζω όπου οι πιο πολλοί είναι συγγενείς ή φίλοι. Ο πραγματογνωμονας απλά είδε τη μηχανή τράβηξε φωτό και τέλος. 

η διεύθυνση μεταφορών απλά δεν μου έχει δώσει το νέο δίπλωμα όμως παρόλα αυτά απο τότε που ξαναέδωσα εξετάσεις για ανεξαρτήτου υπάρχει καταχωρημένο στο σύστημα ότι έχω Α

Θες μάρτυρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcstefan7 είπε

Θες μάρτυρες

το ξέρω αλλά η γυναίκα που ήταν εκεί δεν θελει λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας να τρέχει σε δικαστήρια, και επίσης οι κάμερες των καταστημάτων της περιοχής που ρώτησα δεν τραβουσαν εκεί διότι απαγορεύεται να βλέπουν έξω. 

Μόλις τώρα, SFR1993 είπε

το ξέρω αλλά η γυναίκα που ήταν εκεί δεν θελει λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας να τρέχει σε δικαστήρια, και επίσης οι κάμερες των καταστημάτων της περιοχής που ρώτησα δεν τραβουσαν εκεί διότι απαγορεύεται να βλέπουν έξω. 

Πόσο μάλλον για την κάμερα που βρίσκεται στο φανάρι για την οποία όταν ρώτησα στην τροχαία αν λειτουργεί μου είπαν ότι αυτό δεν με αφορά

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SFR1993 είπε

ηθικές βλαβες σωστά με συγχωρείς δικό μου το λαθος εδώ

Και πάλι δεν βγάζει άκρη όμως, καθώς Ηθικές Βλάβες πρόκειται για εκείνες τις περιπτώσεις, όπου βλάπτονται έννομα αγαθά, όπως η προσωπικότητα, η σωματική υγεία και ακεραιότητα, η υπόληψη, η τιμή κλπ ενός ανθρώπου. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τραυματισμός από την άλλη πλευρά και ένας αναίσθητος δεν μπορεί να βρίσει ή να απειλήσει, μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά στην υπόθεση. 

• Sad 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SFR1993 είπε

Δεν είναι σε κανένα κόλπο εγώ δεν πήγα να δώσω το παλιό και να πάρω το νέο μιας και το πρωί δούλευα εργάτης και δεν είχα ποτέ χρόνο για να παω σε δημόσιες υπηρεσίες. Θεωρώντας λανθασμένα απ'ότι φαίνεται ότι εφόσον φαίνεται στο σύστημα δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα

Εδώ και 3 χρόνια δεν βρήκες χρόνο να το κάνεις, μάλιστα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο δικαστήριο θα γελάσουν με αυτές τις δικαιολογίες.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Απίστευτο ότι οι περισσότεροι τον ρωτάτε πώς και γιατί, προσπαθώντας να του πείτε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέει (λες και είσασταν μπροστά) ενώ ο άνθρωπος ζητάει συμβουλές και βοήθεια! Ντε και καλά να γράψετε χωρίς να έχετε τίποτα επί της ουσίας να τον συμβουλέψετε!

• Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.

δείξε το δίπλωμα στο δικαστήριο και τέλος μην το παιδεύουμε άλλο 

Δημοσ.

Ρε μπρο, όπως σου έγραψε και ένας άλλο πιο πάνω, η αγωγή της ασφάλειας σου βασίζεται στο και καλά λάθος δίπλωμα το οποίο όμως δεν ισχύει. Άρα έχεις δίπλωμα κανονικά οπότε αναλαμβάνουν οι ασφάλειες τις αποζημιώσεις 

• Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Απίστευτο ότι οι περισσότεροι τον ρωτάτε πώς και γιατί, προσπαθώντας να του πείτε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέει (λες και είσασταν μπροστά) ενώ ο άνθρωπος ζητάει συμβουλές και βοήθεια! Ντε και καλά να γράψετε χωρίς να έχετε τίποτα επί της ουσίας να τον συμβουλέψετε!

γνωρίζεις μήπως πως γίνεται να διαγράψω την ανάρτηση μου μιας και περισσότερη ειρωνεία δέχομαι παρά βοήθεια

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kremidi είπε

δείξε το δίπλωμα στο δικαστήριο και τέλος μην το παιδεύουμε άλλο 

Αφού δεν το έχει λέμε, δουλεύει και δε μπορεί να πάει να το πάρει, άσε που είναι σίγουρος ότι δεν το χρειάζεται κιόλας μια και είναι στο σύστημα 😂

• Sad 2
Δημοσ.

Ειναι απλο η ασφαλιστική δεν αναγνωριζει το δίπλωμα του και στράφηκε και αυτη εναντίον του, για αυτό ο δικηγόρος δεν ειναι αισιόδοξος.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν έχει κάποιος κάτι προσωπικό μαζί του εδώ πέρα ούτε τον έβρισαν. Είναι εύλογο να υπάρχουν λογικές απορίες όταν ακούγονται ακραίοι ισχυρισμοί, ειδικά όταν κάποιος ζητά τρόπο για να βρει παραθυράκι ώστε να μην πληρώσει πρόστιμο, τα ίδια πράγματα θα τον ρωτήσουν και στο δικαστήριο άλλωστε (άσε που 9 στους 10 οδηγούς μηχανών οδηγούν σαν να μην υπάρχει κ.ο.κ... προσπεράσματα από δεξιά, περάσματα με κόκκινο, άλλα αντ' άλλων τα διπλώματα, ποτέ κράνος κτλ).

Στο κάτω-κάτω της γραφής ακούμε μόνον την δική του άποψη, όχι και τον αντίλογο για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιος λέει την αλήθεια.

Εγώ προσωπικά ούτε τον αμφισβητώ αλλά ούτε και τον πιστεύω. Αν φταίει, να πληρώσει. Το "δεν έχω λεφτά" ας το σκεφτόταν πριν. Αν δεν φταίει, να ζητήσει έφεση, να αλλάξει δικηγόρο και να φέρει για μάρτυρα την γυναίκα, είναι υποχρεωμένη από τον νόμο αν το ζητήσει ο δικαστής.

Επεξ/σία από serros
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο εγώ έχω την αίσθηση ότι μερικοί σόνι και ντε πάτε να τον βγάλετε τον τύπο ότι κάτι δεν σας λέει καλά ή ότι σας κρύβει κάτι; Μάλλον άλλοι βλέπουν πολλά χολιγουντιανά και οχι ο OP που περιγράφει το πρόβλημα..

Φίλε εγώ δεν έχω καμία σχέση με τέτοια θέματα αλλά πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να πάρεις δεύτερη-τρίτη γνώμη από άλλο/ους δικηγόρο/ους. Εδώ οι περισσότεροι το παίζουν σέρλοκ χόλμς και πάνε να σε βγάλουν σκάρτο λες και κερδίζεις κάτι να πεις μισή αλήθεια..ανώνυμα..

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aplosxristis είπε

λες και κερδίζεις κάτι να πεις μισή αλήθεια..ανώνυμα..

1 ώρα πριν, Clytoceyx είπε

Πως ξερουμε οτι εσυ δεν εισαι οντως ο φταιχτης, ετυχες σε ντουγανι δικηγορο και απλα μπηκες εδω να σε βοηθησουν να βρεις δικαιολογια

Οι καιροι μας γενικα ευνοουν τους αλεπουδιαρηδες. Οτι ειπε ο @serros.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...