SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Αναζητώ μια γνώμη από όποιος γνωρίζει ή έχει έστω κάποια εμπειρία σε κάτι αντίστοιχο. Πριν απο 3 χρόνια είχα ένα τροχαίο με μοτοσυκλέτα καθώς μου κόψανε τον δρόμο τουριστριες με ενοικιαζόμενο, και αφού μεταφέρθηκα χωρίς τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο είδα όταν πήγα να καταθέσω στην τροχαία ότι γράψανε ότι τους βόλευε καμία σχέση με τα αληθινα γεγονότα ούτως ώστε να πάρω ξεκάθαρα το φταίξιμο. Για να μην το πάω πολύ μακριά ο αστυνομικός ο οποίος πήρε καταθέσεις κλπ έμαθα ότι είναι φιλαράκι με αυτον που έχει το ενοικιαστήριο και τα φτιάξανε όπως θέλουν για να εχουν τα δίκια. Εφόσον λοιπόν όλα φαίνονται εις βάρος μου, μου ζητάνε για ζημιά αξίας 1490 ευρώ, να τους αποζημιώσω με ποσο κοντά στα 8000 ευρώ. Σε λίγες μέρες γίνεται το δικαστήριο και ο δικηγόρος μου δεν ακούγεται και πολύ αισιόδοξος. Εδώ να προσθέσω ότι το δίπλωμα μου είχε τότε ένα λάθος και αντί Α κατηγορία έγραφε Α2. Περιμένω μια βεβαιωση απο το υπουργείο συγκοινωνιών αλλα δεν βλεπω φως. Σε περιπτωση που βγει εις βάρος μου και μου πουν να πληρώσω το ποσό υπάρχει κάποιος τρόπος να το γλιτώσω? Μιας και προέρχομαι από πολύ φτωχη οικογένεια και το ετήσιο εισόδημα μου σπανίως ξεπερνα τα 5000 μπορώ να το αποφύγω αν δηλώσω πτώχευση? Έχω στην κατοχή μου μόνο ένα πολύ παλαιό αυτοκίνητο, και ένα αμάξι σε ακινησια το οποίο φτιάχνω εδώ και μια τριετία λόγω οικονομικών για να μπορώ να κυκλοφορώ με περισσότερη ασφάλεια. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από SFR1993
kaliakman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Χωρίς να μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Από εσένα δεν πήρε κατάθεση; Αν ναι δεν πρέπει να το υπογράψεις ή έστω να έχεις ένα αντίγραφο για δικιά σου κάλυψη?
prototypegr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, SFR1993 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Αναζητώ μια γνώμη από όποιος γνωρίζει ή έχει έστω κάποια εμπειρία σε κάτι αντίστοιχο. Πριν απο 3 χρόνια είχα ένα τροχαίο με μοτοσυκλέτα καθώς μου κόψανε τον δρόμο τουριστριες με ενοικιαζόμενο, και αφού μεταφέρθηκα χωρίς τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο είδα όταν πήγα να καταθέσω στην τροχαία ότι γράψανε ότι τους βόλευε καμία σχέση με τα αληθινα γεγονότα ούτως ώστε να πάρω ξεκάθαρα το φταίξιμο. Για να μην το πάω πολύ μακριά ο αστυνομικός ο οποίος πήρε καταθέσεις κλπ έμαθα ότι είναι φιλαράκι με αυτον που έχει το ενοικιαστήριο και τα φτιάξανε όπως θέλουν για να εχουν τα δίκια. Εφόσον λοιπόν όλα φαίνονται εις βάρος μου, μου ζητάνε για ζημιά αξίας 1490 ευρώ, να τους αποζημιώσω με ποσο κοντά στα 8000 ευρώ. Σε λίγες μέρες γίνεται το δικαστήριο και ο δικηγόρος μου δεν ακούγεται και πολύ αισιόδοξος. Εδώ να προσθέσω ότι το δίπλωμα μου είχε τότε ένα λάθος και αντί Α κατηγορία έγραφε Α2. Περιμένω μια βεβαιωση απο το υπουργείο συγκοινωνιών αλλα δεν βλεπω φως. Σε περιπτωση που βγει εις βάρος μου και μου πουν να πληρώσω το ποσό υπάρχει κάποιος τρόπος να το γλιτώσω? Μιας και προέρχομαι από πολύ φτωχη οικογένεια και το ετήσιο εισόδημα μου σπανίως ξεπερνα τα 5000 μπορώ να το αποφύγω αν δηλώσω πτώχευση? Έχω στην κατοχή μου μόνο ένα πολύ παλαιό αυτοκίνητο, και ένα αμάξι σε ακινησια το οποίο φτιάχνω εδώ και μια τριετία λόγω οικονομικών για να μπορώ να κυκλοφορώ με περισσότερη ασφάλεια. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Όταν λες "γράψανε ότι τους βόλευε" τι εννοείς? Αυτός που καταθέτει μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Ο πραγματογνώμονας τι πόρισμα έχει βγάλει? Από εκεί συνήθως εξαρτώνται τα δικαστήρια για να βγάλουν ποιος φταίει.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 και εσένα τι σε αφορά; ασφάλεια δεν είχες; ας κάνει μήνυση στην ασφάλεια σου.
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, prototypegr είπε Όταν λες "γράψανε ότι τους βόλευε" τι εννοείς? Αυτός που καταθέτει μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Ο πραγματογνώμονας τι πόρισμα έχει βγάλει? Από εκεί συνήθως εξαρτώνται τα δικαστήρια για να βγάλουν ποιος φταίει. Λέγοντας ότι γράψανε ότι τους βολεύει εννοώ ότι ο αστυνομικός έκανε το σχεδιάγραμμα, χωρίς παρουσία πραγματογνώμονα καθώς σκηνοθέτησαν το ατύχημα όπως θέλανε. Φαντάσου ότι ενώ χτύπησα απευθείας πάνω στο όχημα που μου έκοψε το δρόμο, μόλις με πήρε το ασθενοφόρο αυτοι σύρανε τη μηχανή ούτως ώστε να κάνει γραμμή κάτω και γράψανε στη δήλωση ότι έπεσα και τραυματίστηκα μόνος μου και η μηχανή έπεσε πάνω στο αμάξι 20 λεπτά πριν, kaliakman είπε Χωρίς να μπορώ να βοηθήσω άμεσα. Από εσένα δεν πήρε κατάθεση; Αν ναι δεν πρέπει να το υπογράψεις ή έστω να έχεις ένα αντίγραφο για δικιά σου κάλυψη? Απο εμένα πήραν κατάθεση το βράδυ μιας και το ατύχημα έγινε μεσημέρι, και αφού πήγα με τα χίλια ζόρια μιας και ημουν τραυματισμένος γεματος ραμματα, μου λεει ο αστυνομικος ο ίδιος μόλις μπαινω μεσα χωρίς να του πω τίποτα ότι να ξέρω ότι οτιδήποτε και να δηλώσω τώρα φταίω εγώ και το πόρισμα έχει βγει. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από SFR1993
Charismo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλο αυτό. Ποιος κάθησε να σύρει τη μηχανή στο δρόμο για να κάνει γραμμή και να φαίνεται ότι έφταιγες εσύ? Η ασφάλεια τι λέει? Επίσης, το λάθος στο δίπλωμα δεν το είχες δει πιο μπροστά?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, SFR1993 είπε Λέγοντας ότι γράψανε ότι τους βολεύει εννοώ ότι ο αστυνομικός έκανε το σχεδιάγραμμα, χωρίς παρουσία πραγματογνώμονα καθώς σκηνοθέτησαν το ατύχημα όπως θέλανε. Φαντάσου ότι ενώ χτύπησα απευθείας πάνω στο όχημα που μου έκοψε το δρόμο, μόλις με πήρε το ασθενοφόρο αυτοι σύρανε τη μηχανή ούτως ώστε να κάνει γραμμή κάτω και γράψανε στη δήλωση ότι έπεσα και τραυματίστηκα μόνος μου και η μηχανή έπεσε πάνω στο αμάξι Απο εμένα πήραν κατάθεση το βράδυ μιας και το ατύχημα έγινε μεσημέρι, και αφού πήγα με τα χίλια ζόρια μιας και ημουν τραυματισμένος γεματος ραμματα, μου λεει ο αστυνομικος ο ίδιος μόλις μπαινω μεσα χωρίς να του πω τίποτα ότι να ξέρω ότι οτιδήποτε και να δηλώσω τώρα φταίω εγώ και το πόρισμα έχει βγει. βρε σου ξαναλέω ασφάλεια δεν είχε το όχημα που οδηγούσες; τι μήνυση σε εσένα κάνανε;;;;;; ότι να' ναι, αν είχες ασφάλεια δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτε η ασφάλεια θα αποζημιώσει το άλλο όχημα και τέλος εσύ δεν μπλέκεσαι πουθενά ας τα βρει με την ασφαλιστική σου, αν δεν είχες έμπλεξες..
LawyerS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, SFR1993 είπε Λέγοντας ότι γράψανε ότι τους βολεύει εννοώ ότι ο αστυνομικός έκανε το σχεδιάγραμμα, χωρίς παρουσία πραγματογνώμονα καθώς σκηνοθέτησαν το ατύχημα όπως θέλανε. Φαντάσου ότι ενώ χτύπησα απευθείας πάνω στο όχημα που μου έκοψε το δρόμο, μόλις με πήρε το ασθενοφόρο αυτοι σύρανε τη μηχανή ούτως ώστε να κάνει γραμμή κάτω και γράψανε στη δήλωση ότι έπεσα και τραυματίστηκα μόνος μου και η μηχανή έπεσε πάνω στο αμάξι Απο εμένα πήραν κατάθεση το βράδυ μιας και το ατύχημα έγινε μεσημέρι, και αφού πήγα με τα χίλια ζόρια μιας και ημουν τραυματισμένος γεματος ραμματα, μου λεει ο αστυνομικος ο ίδιος μόλις μπαινω μεσα χωρίς να του πω τίποτα ότι να ξέρω ότι οτιδήποτε και να δηλώσω τώρα φταίω εγώ και το πόρισμα έχει βγει. Φίλε μου δεν μας τα λες καλά για αρχή. Δυστυχώς έχω ακούσει πολλές φορές για φιλίες αστυνομικών και δικαστών και μαγειρέματα αλλά πολλές φορές αυτά δεν ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση επειδή έχουν δει τα μάτια μου και περιπτώσεις που ισχύουν εσύ δεν κατέθεσες τι πραγματικά συνέβη; Δεν συμβουλεύτηκες δικηγόρο; Η ασφαλστική σου δεν ενημερώθηκε ώστε να μπει πραγματογνώμονας και να δει πια είναι η πραγματική ιστορία βάσει των σημείων σύγκρουσης; Ας δεχτώ ότι γράψαν ότι ήθελαν αυτοι, εσύ από την μεριά σου τα αποδόθηκες; Επιπλέον αφού η ζημιά ειναι 1800 ευρώ τα 8000 από που προκύπτουν; υπήρχε τραυματισμός των τουριστριών; αυτές παραβίασαν στοπ;
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Charismo είπε Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλο αυτό. Ποιος κάθησε να σύρει τη μηχανή στο δρόμο για να κάνει γραμμή και να φαίνεται ότι έφταιγες εσύ? Η ασφάλεια τι λέει? Επίσης, το λάθος στο δίπλωμα δεν το είχες δει πιο μπροστά? Το λάθος στο δίπλωμα τό γνώριζα άλλα υπεθεσα ότι εφόσον στο σύστημα φαίνεται ότι έχω όντως το επαρκές δίπλωμα ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Ναι ακριβως αυτό σύρανε τη μηχανή για να κάνει γραμμή και να φανεί ότι έπεσα μόνος μου και χτυπησε η μηχανή το αμάξι τους ούτως ώστε να μην φαίνεται ο τραυματισμός μου πάνω στο όχημα τους. Φαντάσου σκούπισαν ακόμα και τα αίματα μου το είπε μια γυναικα που εχει δίπλα περίπτερο, της ζήτησαν και χαρτί υποτίθεται για μένα αλλα σκουπισαν το αμαξι. Η ασφάλεια μου στράφηκε εναντίον μου μιας και είδε το πλαστικό δίπλωμα και δεν έλεγξε στο σύστημα
prototypegr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Επιλέγεις παράθεση κάτω από το μήνυμα που θες να απαντήσεις. Αυτά που αναφέρεις (σύρσιμο μηχανής κλπ) έχεις μάρτυρες, γιατί αναφέρεις ότι ήσουν αναίσθητος. Αν ναι, εννοείται ότι πρέπει να τους χρησιμοποιήσεις. 1 λεπτό πριν, kremidi είπε βρε σου ξαναλέω ασφάλεια δεν είχε το όχημα που οδηγούσες; τι μήνυση σε εσένα κάνανε;;;;;; ότι να' ναι, αν είχες ασφάλεια δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτε η ασφάλεια θα αποζημιώσει το άλλο όχημα και τέλος εσύ δεν μπλέκεσαι πουθενά ας τα βρει με την ασφαλιστική σου, αν δεν είχες έμπλεξες.. Σε τροχαία με τραυματισμό, υπάρχει πάντα και το ποινικό κομμάτι. Αυτό που αναφέρεις είναι το αστικό, που και σε αυτό πάντα στρέφονται και κατά του οδηγού, ώστε σε περίπτωση που βαρέσει πτώχευση η ασφαλιστική να κυνηγήσουν τον οδηγό.
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, LawyerS είπε Φίλε μου δεν μας τα λες καλά για αρχή. Δυστυχώς έχω ακούσει πολλές φορές για φιλίες αστυνομικών και δικαστών και μαγειρέματα αλλά πολλές φορές αυτά δεν ισχύουν. Σε κάθε περίπτωση επειδή έχουν δει τα μάτια μου και περιπτώσεις που ισχύουν εσύ δεν κατέθεσες τι πραγματικά συνέβη; Δεν συμβουλεύτηκες δικηγόρο; Η ασφαλστική σου δεν ενημερώθηκε ώστε να μπει πραγματογνώμονας και να δει πια είναι η πραγματική ιστορία βάσει των σημείων σύγκρουσης; Ας δεχτώ ότι γράψαν ότι ήθελαν αυτοι, εσύ από την μεριά σου τα αποδόθηκες; Επιπλέον αφού η ζημιά ειναι 1800 ευρώ τα 8000 από που προκύπτουν; υπήρχε τραυματισμός των τουριστριών; αυτές παραβίασαν στοπ; αυτές μου κόψαν τον δρόμο. Δεν τραυματίστηκε κανείς παρα μόνο εγώ. Εγώ κατάθεσα το βράδυ αλλά ο αστυνομικός μου είπε φίλε δεν ξέρω τι λες αλλα εσύ φταις. Έγραψε απλα την κατάθεση μου και έβγαλε αυτός το πόρισμα. Η ασφαλιστική μου δεν ενημερώθηκε την ώρα του ατυχήματος μιας και χτύπησα στο κεφάλι και μεταφέρθηκα αναίσθητος στο νοσοκομείο. Οπότε δεν ήρθε κάποιος πραγματογνωμονας εκείνη τη στιγμή. Ήρθε την επόμενη μέρα για να σημειώσει τη ζημια στη μηχανή και να βγάλει φωτογραφίες
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, prototypegr είπε Επιλέγεις παράθεση κάτω από το μήνυμα που θες να απαντήσεις. Αυτά που αναφέρεις (σύρσιμο μηχανής κλπ) έχεις μάρτυρες, γιατί αναφέρεις ότι ήσουν αναίσθητος. Αν ναι, εννοείται ότι πρέπει να τους χρησιμοποιήσεις. Σε τροχαία με τραυματισμό, υπάρχει πάντα και το ποινικό κομμάτι. Αυτό που αναφέρεις είναι το αστικό, που και σε αυτό πάντα στρέφονται και κατά του οδηγού, ώστε σε περίπτωση που βαρέσει πτώχευση η ασφαλιστική να κυνηγήσουν τον οδηγό. έχω βρεθεί να χτυπήσω πεζό με μηχανή και δεν έγινε τίποτε, αποζημιώθηκε από την ασφάλεια μου και όλα καλά, βέβαια στην περίπτωση μου δεν υπήρχαν "σκοτεινά" σημεία ένα κορίτσι πετάχτηκε στη μέση του δρόμου φρέναρα, πλαγιολίσθησε η μηχανή και την βρήκα με τον πίσω τροχό...
SFR1993 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, prototypegr είπε Επιλέγεις παράθεση κάτω από το μήνυμα που θες να απαντήσεις. Αυτά που αναφέρεις (σύρσιμο μηχανής κλπ) έχεις μάρτυρες, γιατί αναφέρεις ότι ήσουν αναίσθητος. Αν ναι, εννοείται ότι πρέπει να τους χρησιμοποιήσεις. Σε τροχαία με τραυματισμό, υπάρχει πάντα και το ποινικό κομμάτι. Αυτό που αναφέρεις είναι το αστικό, που και σε αυτό πάντα στρέφονται και κατά του οδηγού, ώστε σε περίπτωση που βαρέσει πτώχευση η ασφαλιστική να κυνηγήσουν τον οδηγό. Φυσικά και είχε ασφάλεια το όχημα. Η ασφαλιστική μου έκανε αγωγή σε μένα αφότου της έκανε αγωγή αυτός που έχει τα ενοικιαζόμενα.
Joshua21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, SFR1993 είπε Εδώ να προσθέσω ότι το δίπλωμα μου είχε τότε ένα λάθος και αντί Α κατηγορία έγραφε Α2. Ενώ στην πραγματικότητα ήταν Α?
Προτεινόμενες αναρτήσεις