Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους,

θέλω να αναβαθμίσω τον 2600 που έχω σήμερα σε 5600. Ο 2600 είχε δικό του cooler αλλά από ότι βλέπω ο 5600 δεν έχει. Επειδή δεν έχω ιδέα, μπορείτε να προτείνετε κάποια ικανοποιητικά (αλλά budget) coolers? H θα μπορούσε να μπει αυτό του 2600 (εάν επαρκεί...)?

Το mobo μου είναι ένα ASUS Prime X470 Pro, και κατά βάση το pc είναι για sim racing me VR και γενικά gaming στα 1080p. (ολα στοκ κανένα overclock πουθενά)

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από sellsoap
Δημοσ.

Αν το αερισμός του κουτιού σου ειναι επαρκής μπορείς να παρεις μια Arctic Freezer 34 eSports Duo που παίζει κοντά στο 40ρικο

• Like 2
Δημοσ.

ωραια! Διαβάζω τώρα ότι το stock cooler ειναι ικανοποιητικό. Πιστευεις οτι θα πρέπει να βάλω εξτρά?

Γιατί αν έχει 40 ευρω γιατί να μη πάρω τον 5600Χ που έρχεται με ψύκτρα που βγαίνει τα ίδια λεφτά σε σύνολο?

• Λύση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sellsoap είπε

Γεια σε όλους,

θέλω να αναβαθμίσω τον 2600 που έχω σήμερα σε 5600. Ο 2600 είχε δικό του cooler αλλά από ότι βλέπω ο 5600 δεν έχει. Επειδή δεν έχω ιδέα, μπορείτε να προτείνετε κάποια ικανοποιητικά (αλλά budget) coolers? H θα μπορούσε να μπει αυτό του 2600 (εάν επαρκεί...)?

Το mobo μου είναι ένα ASUS Prime X470 Pro, και κατά βάση το pc είναι για sim racing me VR και γενικά gaming στα 1080p. (ολα στοκ κανένα overclock πουθενά)

Ευχαριστώ

Που είδες ότι δεν έχει; Με την wraith stealth έρχεται(ίδια με του 2600) . Στην ακραία περίπτωση που αγοράζεις tray δεν έχει ψύξη. Tray έκδοση όμως , με μια γρήγορη ματιά, δε βλέπω να κυκλοφορεί εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sellsoap είπε

Γεια σε όλους,

Ευχαριστώ

Τί κάρτα γραφικών έχεις ?

Δημοσ.

Μας μπέρδεψες...

Ποιός λέει οτι ο 5600 έρχεται χωρίς ψύκτρα;

Αυτή τη στιγμή η έκδοση box στο σκρουτζ έχει ~165 και γράφει ρητά οτι περιλαμβάνει ψύκτρα (εννοείται έτσι κι αλλιώς στη box εκδοση)

Η στοκ ψύκτρα ναι την παλεύει αλλά καλοκαιρινούς μήνες θα στροφάρει φουλ και ίσως σου κουράσει τα αυτιά για να διατηρήσει το cpu κοντά στους 80c

Εδώ και καιρό είναι σε προσφορά οι coolermaster, με λιγότερα από 20€ θα κάνεις καταπληκτική δουλειά

https://www.skroutz.gr/comparelists/673?compare=32985633,32985538

Πάρα πολλές budget ψύκτρες με κόστος κοντά στο 20ρικο θα κρατήσουν το επεξεργαστή εύκολα κοντά στους 70c, ακόμη και σε full load τους καλοκαιρινούς μήνες.

Να βεβεαιωθείς πριν την αγορά οτι σε παίρνει σε ύψος το κουτί (case clearance cpu με cooler height)

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεςι OC και η στοκ αντέχει αλλά καλύτερα να δεις για κάτι άλλο, π.χ μια bequiet slim χωράει σε όλα τα κουτιά
Αν θες να κάνεις OC δες για κάτι πιο δυνατό / ογκώδες (π.χ fera 5)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...