Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Δυστυχώς με τράκαρε από πίσω σε μονόδρομο "επαγγελματίας" με ταξί, προφανώς κοιτούσε αλλου και καρφώθηκε απο πίσω πάνω μου.

Τράβηξα επιτόπου χειρόφρενο κατέβηκα, έβγαλα φωτογραφίες τα οχήματα σε επαφή, την οδό, τις πινακίδες των οχημάτων, τις πινακίδες του δρόμου, τα πάντα!

Ολα αυτά ενώ ο "επαγγελματίας" έβριζε και απειλούσε. Προκειμένου να μην εμποδίζω τη κυκλοφορία στη συνέχεια έκανα δεξιά σε μία εσοχή για να πάρω τα στοιχεία του και τα περαιτέρω.

Ο "επαγγελματίας" σηκώθηκε και έφυγε σπινιάροντας...

Ήρθε τροχαία και ασφαλιστική απο μεριάς μου.

Μετά από 2 βδομάδες η ασφαλιστική μου λέει οτι δεν προβλέπεται κάποια ποινή για αυτή τη συμπεριφορά ή κάτι άλλο πέρα απο δικαστική απαίτηση για να μου φτιάξει η ασφαλιστική του το αυτοκίνητο κάποια στιγμή οταν γίνει αυτό το δικαστήριο.

Και ρωτάω ρε παιδιά, είναι δυνατόν?

Πως τα έχουν κάνει έτσι?

Βαράς όποιον πάρει ο χάρος, φεύγεις και δε τρέχει τίποτα? ελα να βάψουμε ενα προφυλακτήρα οταν και εφόσον γίνει κάποιο δικαστήριο?

Εχει τύχει σε άλλον? αν αν ναι πως το χειρίστηκε?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dkangel000039 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Δυστυχώς με τράκαρε από πίσω σε μονόδρομο "επαγγελματίας" με ταξί, προφανώς κοιτούσε αλλου και καρφώθηκε απο πίσω πάνω μου.

Τράβηξα επιτόπου χειρόφρενο κατέβηκα, έβγαλα φωτογραφίες τα οχήματα σε επαφή, την οδό, τις πινακίδες των οχημάτων, τις πινακίδες του δρόμου, τα πάντα!

Ολα αυτά ενώ ο "επαγγελματίας" έβριζε και απειλούσε. Προκειμένου να μην εμποδίζω τη κυκλοφορία στη συνέχεια έκανα δεξιά σε μία εσοχή για να πάρω τα στοιχεία του και τα περαιτέρω.

Ο "επαγγελματίας" σηκώθηκε και έφυγε σπινιάροντας...

Ήρθε τροχαία και ασφαλιστική απο μεριάς μου.

Μετά από 2 βδομάδες η ασφαλιστική μου λέει οτι δεν προβλέπεται κάποια ποινή για αυτή τη συμπεριφορά ή κάτι άλλο πέρα απο δικαστική απαίτηση για να μου φτιάξει η ασφαλιστική του το αυτοκίνητο κάποια στιγμή οταν γίνει αυτό το δικαστήριο.

Και ρωτάω ρε παιδιά, είναι δυνατόν?

Πως τα έχουν κάνει έτσι?

Βαράς όποιον πάρει ο χάρος, φεύγεις και δε τρέχει τίποτα? ελα να βάψουμε ενα προφυλακτήρα οταν και εφόσον γίνει κάποιο δικαστήριο?

Εχει τύχει σε άλλον? αν αν ναι πως το χειρίστηκε?

Να κάνεις αγωγή σε αυτόν που σε χτυπησε.. Ποιος τα έχει κάνει έτσι.. Να τον παρεις τηλέφωνο να του πεις ότι θα τον τρέξεις δικαστικά.. 

Δημοσ.

Η ασφαλιστική του λογικά θα συμμορφωθεί, καθώς δεν θα θελήσει να το φτάσει μέχρι τέρμα και να χάσει περισσότερα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, takoulou είπε

Να κάνεις αγωγή σε αυτόν που σε χτυπησε.. Ποιος τα έχει κάνει έτσι.. Να τον παρεις τηλέφωνο να του πεις ότι θα τον τρέξεις δικαστικά.. 

Γνωρίζεις κάτι παραπάνω σε αυτό? Πάω σε εξειδικευμένο δικηγόρο?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dkangel000039 είπε

Γνωρίζεις κάτι παραπάνω σε αυτό? Πάω σε εξειδικευμένο δικηγόρο?

Να πας σε δικηγόρο να το τρέξει.. Αφού έγινε έτσι.. Έχεις τηλέφωνο αυτου που σε χτυπησε; Να τον παρεις και θα  του πεις ότι θα κάνεις αγωγή αν δεν τα βρείτε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις νομικη καλυψη ως παροχη στο συμβολαιο σου; Αν ναι, θα το αναθεσεις σε αυτους.

Συμβολαιο χωρις νομικη καλυψη και οδικη βοηθεια μην κανετε,γλυτωνετε φραγκοδιφραγκα που μετα θελουν πολλα λεφτα οταν τα χρειαστειτε.

Ειναι καλο το οτι ειναι ταριφας (εκτος αν μιλαμε για πειρατικο ταξι,αλλα θα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης) γιατι ειναι ευκολο να βρεθει και οχι πολυ πιθανο να ειναι ανασφαλιστος

Σε καθε περιπτωση ζητα βοηθεια απο τον ασφαλιστη σου/την εταιρεια σου,μπορει να αρκει να τον φοβερισουν λιγο στο τηλεφωνο για να κανει δηλωση και να τελειωσει το πραγμα χωρις δικαστηρια

Επεξ/σία από vagos789
  • Like 2
Δημοσ.

Ο ταριφας ειναι σε καποια εταιρεια; Αν ναι, δοκιμασε να επικοινωνησεις και με την εταιρεια του. Το πρωτο πραμα βεβαια ειναι οπως ειπωθηκε και παραπανω να επικοινωνησεις με την ασφαλιστικη σου στο τμημα νομικης προστασιας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει τύχει σε εμένα, τον Αύγουστο του 2013. Δεν έφυγε βέβαια, αλλά προχώρησε σε αρνητική δήλωση και ενώ στην αρχή είχε αποδεχθεί το λάθος της. Θυμάμαι είχε έρθει και ο άντρας της, που έκανε δήθεν τον γενικό κουμανταδόρο. Εγώ μιλούσα πολύ ήπια και αυτός αρκετά επιθετικά. Εν πάση περιπτώσει, είχα φυσικά, νομική προστασία και είπα να κάνω χρήση αυτής.

Το δικαστήριο έγινε τον Σεπτέμβρη του 2014. Προηγουμένως, είχε γίνει ανάθεση από την ίδια την ασφαλιστική, σε μια ψιλοάσχετη συνεργαζόμενη δικηγόρο (πολύ νέα στο χώρο), όπου μου έλεγε άλλα αντί άλλων. Εδώ χρειάζεται μια πρώτη προσοχή (ποιός από τους διαθέσιμους της ασφαλιστικής θα το αναλάβει, διαφορετικά πηγαίνετε σε δικό σας, ο οποίος βέβαια μαζί με τα παράβολα και όλη τη διαδικασία, δεν θα πρέπει να ξεπεράσει το ποσό κάλυψης νομικής προστασίας, του συμβολαίου). Μετά από ψιλοφασαρία και μια γνωστή που μεσολάβησε, το ανέλαβε ένας "δεινόσαυρος" (αρκετά έμπειρος τύπος, old school). 

Προφανώς και είχα προχωρήσει στην επισκευή του οχήματος, έχοντας εξασφαλίσει τιμολόγια κλπ κλπ,τα οποία κατέθεσα στην ασφαλιστική μου.

Το δικαστήριο το κέρδισα, πήρα και κάτι παραπάνω αν θυμάμαι καλά (100-150€). Σύνολο ζημιάς, περί τα 1200€ ή κατι τέτοιο (είχε βάλει μεγάλο μέρος της πόρτας του jimny, μέσα). 

Όταν λέμε δικαστήριο, είναι κυριολεκτικά όπως το βλέπετε στις ταινίες (προσωπικά, δεν είχα ξαναπαραστεί). Σε ρωτούν, απαντάς σε μικρόφωνο, δέχεσαι ερωτήσεις από τον δικηγόρο του αντίδικου, σε ειρωνεύεται (μέσα στο παιχνίδι είναι, το γνώριζα εξαρχής, νοου χαρντ φίλινγκς που λένε και στη γηραιά αλβιώνα), κρατούνται πρακτικά, παρεμβαίνει ο δικός σου δικηγόρος και άλλες τέτοιες όμορφες καλτίλες. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagos789 είπε

Ειναι καλο το οτι ειναι ταριφας (εκτος αν μιλαμε για πειρατικο ταξι,αλλα θα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης) γιατι ειναι ευκολο να βρεθει και οχι πολυ πιθανο να ειναι ανασφαλιστος

Ταξί που βγήκε από Stop μας χτύπησε τον Μάιο.

Ήταν κανονικά ασφαλισμένος και όλα κομπλέ ΑΛΛΑ σε βουλγάρικη εταιρεία που είναι εντελώς για τον μπέο η οποία προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει κάνει τον κινέζο προκειμένου να αναγκαστούμε να πάμε δικαστικά καθώς ξέρει ότι όταν γίνει το δικαστήριο κάποια στιγμή σε κάνα  2χρονο και βάλε πολλά μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τότε.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Σάπιοι...όλο τσαμπουκά στο δρόμο και καραγκιοζιλικια...

Δεν τους ακουμπαει κανεις και το ξερουν αυτο, παρ'ολο που μπορει να παραβιαζουν 50 αρθρα του ΚΟΚ ανα βαρδια εκαστος, ειναι πολλες οι ψηφοι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...