unicore30 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ισως απο τις λίγες πραγματικές προσφορές!!! https://www.skroutz.gr/s/36135719/CoolerMaster-CK351-Gaming-Μηχανικό-Πληκτρολόγιο-με-Cooler-Master-Optical-Red-διακόπτες-και-RGB-φωτισμό-Αγγλικό-US.html https://pokde.net/review/cooler-master-ck351-review-raising-the-bar-for-the-ck-series 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Βλέπω είναι και hot swappable... Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο αλλά ειναι αρκετά καλή τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το έχω με τους καφέ, μια χαρά είναι απλώς δεν έχει το πλήκτρο που προσομοιώνει το δεξί κλίκ, λίπλα από το R_Ctrl Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από k_dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Ειναι καλυτερο απο το Ck550 v2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ooaris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Άλλη μια κουδουνίστρα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, ooaris είπε Άλλη μια κουδουνίστρα. χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αλλά υπάρχει ανάλογο στα 29,9??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον δεν το έχεις δουλέψει, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, k_dinos είπε Μάλλον δεν το έχεις δουλέψει, σωστά? Δεν έχει σημασία τι έχω δουλέψει ή οχι, τι έχετε να προτείνετε στα 29,9? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από unicore30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 σε σχέση με ένα μηχανικο mantistek gk2020 του 25€ που είχα πάρει απο Κινα πριν κάτι χρόνια τι λέει ? παρόμοιο θα είναι ? δεν έχω απαιτήσεις και 25-30€ θα ήταν το max που θα διέθετα για keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστούμε OP, το τσίμπησα. Αν είναι Gateron RED οι διακόπτες μια χαρά θα βολέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dcmpaira Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Narayan είπε Ευχαριστούμε OP, το τσίμπησα. Αν είναι Gateron RED οι διακόπτες μια χαρά θα βολέψει. γνωριζεται αν ειναι ανωτερο απο το ck550 v2? επισης γινετα να βγαλεις τα red switches και να βαλεις τα brown του ck550 v2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, unicore30 είπε Δεν έχει σημασία τι έχω δουλέψει ή οχι, τι έχετε να προτείνετε στα 29,9? Δεν πήγαινε σε εσένα η απάντηση μου αλλά στον φίλο από πάνω που το χαρακτήρησε κουδουνίστρα. Εγώ το έχω ηδη, και θα σου πρότεινα σε αυτή την τιμη να το πάρεις όσο προλαβαίνεις αν σε ενδιαφέρουν οι κόκκινοι διακόπτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unicore30 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, k_dinos είπε Δεν πήγαινε σε εσένα η απάντηση μου αλλά στον φίλο από πάνω που το χαρακτήρησε κουδουνίστρα. Εγώ το έχω ηδη, και θα σου πρότεινα σε αυτή την τιμη να το πάρεις όσο προλαβαίνεις αν σε ενδιαφέρουν οι κόκκινοι διακόπτες sorry εχεις δικιο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmpYristis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Για επώνυμο μηχανικό με κόκκινους διακόπτες κάτω από 30ευρώ κάτω από το ψυχολογικό όριο των 30 και με numpad και με wrist είναι μία χαρά κι ας είναι US. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, Dcmpaira είπε γνωριζεται αν ειναι ανωτερο απο το ck550 v2? επισης γινετα να βγαλεις τα red switches και να βαλεις τα brown του ck550 v2? Δεν γίνεται αυτή η αλλαγή που λες, το ck550 έχει μηχανικούς διακόπτες ενώ το ck351έχει οπτικούς. Επίσης, δεν βλέπω το λόγο να πληρώσεις παραπάνω για να πάρεις το ck550. Δεν προσφέρει τπτ επιπλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα