Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

όπως θα αναγνωρίσατε στο θέμα που εγραψα άνωθεν είμαι στην αναζήτηση χειριστηρίου του PS3. Θα μου πείτε καλα τρελός είσαι είμαστε στο 5 ναι δίκιο θα χετε να το πειτε, απλά λόγω νοσταλγίας και περισσότερο εκτίμησης στη κονσόλα που στα φοιτητικά μου χρόνια μου κράτησε συντροφιά.

θέλω να πάρω 2 χειριστήρια καθώς τα προηγούμενα απο το pro είχανε γίνει μπούμερανκ και πλεον απο ότι βλέπω τα sony έιναι εξαφανισμένα απο τις πιο εμπορικες σελίδες public kotsovoloi skroutz κλπ κλπ

θέλω τη γνώμη σας για τις θυγατρικές εταιρίες που βγάζουν δικά τους ετσι ώστε να πάρω κάτι να αξίζει και να μη το πετάξω πάλι στα σκουπίδια.

Να σημειωθεί οτι δεν ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο χειριστήριο. μιλάω πάντα για καινούριο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Γνησιο καινουργιο θα βρεις δυσκολα απο κανα μαγαζακι που του εχει μεινει στοκ.Δεν παραγονται πλεον απο την σονυ γιαυτο δεν βρισκονται ευκολα.

Παρε μια γνωμη απο το βιντεο.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το κοντρολερ του PS5.

του 4 σιγουρα συνδέονται αλλα όχι σε όλα τα παιχνίδια ..τωρα να δωσω 70 ευρω για μοχλο που θα μυο είναι αχρηστος το φοβαμαι λιγακι να σου πω την αληθεια...

Δημοσ.

Καλύτερα να κοιτάξεις για χειριστήριο Xbox One να έχεις πλήρη συμβατότητα με το PC. 

Τώρα για του PS3, ακόμα και αυθεντικό δεν στο προτείνω. Έχω δυο από το PS3 και πραγματικά η ποιότητα κατασκευής είναι χάλια (μετά απο λίγο σε πονάει το χέρι) και οι μοχλοί είναι άπειρα σκληροί. Τώρα, περί ορέξεως...  

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι δύσκολο να βρεις controller για PS3 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό που θα πάρεις να είναι μαϊμού.

Αν θέλεις να παίξεις PS3 παιχνίδια και δεν έχεις controller, θα μπορούσες να συνδέσεις του PS4. Βέβαια σε κάποια παιχνίδια όπως το Metal Gear Solid IV, δεν θα δουλέψει αλλά υπάρχει λύση σε αυτό. Μπορείς αν θέλεις να αγοράσεις το cronus max ή zen (το νεότερο μοντέλο) και να μετατρέψεις το dualshock 4 εξ'ολοκλήρου σε 3 και να το κάνεις να είναι σαν να παίζεις με PS3 controller. Έχω δοκιμάσει και είναι καλύτερο, βέβαια καμιά φορά μπορεί να υπάρξει λίγο lag αν το συνδέσεις με bluetooth. Με καλώδιο ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα. Και ναι δουλεύουν όλα ακόμα και το Home menu.

Επίσης, με το cronus max ή το zen μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dualshock 4 και σε άλλες κονσόλες αν θέλεις.

Φυσικά είναι ακριβές οι συσκευές και το zen ξεκινάει από 100+ ευρώ και μπορείς να το πάρεις από amazon.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, L-Griever είπε

Δυστυχώς είναι δύσκολο να βρεις controller για PS3 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό που θα πάρεις να είναι μαϊμού.

Αν θέλεις να παίξεις PS3 παιχνίδια και δεν έχεις controller, θα μπορούσες να συνδέσεις του PS4. Βέβαια σε κάποια παιχνίδια όπως το Metal Gear Solid IV, δεν θα δουλέψει αλλά υπάρχει λύση σε αυτό. Μπορείς αν θέλεις να αγοράσεις το cronus max ή zen (το νεότερο μοντέλο) και να μετατρέψεις το dualshock 4 εξ'ολοκλήρου σε 3 και να το κάνεις να είναι σαν να παίζεις με PS3 controller. Έχω δοκιμάσει και είναι καλύτερο, βέβαια καμιά φορά μπορεί να υπάρξει λίγο lag αν το συνδέσεις με bluetooth. Με καλώδιο ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα. Και ναι δουλεύουν όλα ακόμα και το Home menu.

Επίσης, με το cronus max ή το zen μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dualshock 4 και σε άλλες κονσόλες αν θέλεις.

Φυσικά είναι ακριβές οι συσκευές και το zen ξεκινάει από 100+ ευρώ και μπορείς να το πάρεις από amazon.

εγω κοιταω τωρα και αυτα τα spartan που βγαζει για το 3 η το turbo x που βγαζει και για 3 και για 4 μαζι...ελεγα να ρισκαρω σε κατι τετοιο..

Δημοσ.

Εγω  ειχα παρει για 3ο χειριστηριο αυτο:

https://www.e-shop.gr/esperanza-egg108k-gladiator-vibration-gamepad-wireless-for-pc-ps3-black-p-PER.573726

Δεν ειναι καμμια ποιοτητα, αλλα τη δουλεια την εκανε μια χαρα για περιπου 2 χρονια που το ειχα. Αν χαλασει το πετας κ παιρνεις αλλο, 10Ε. Κανει και για PC.

• Λύση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, psaltis94 είπε

εγω κοιταω τωρα και αυτα τα spartan που βγαζει για το 3 η το turbo x που βγαζει και για 3 και για 4 μαζι...ελεγα να ρισκαρω σε κατι τετοιο..

Όπως θέλεις. Απλά να ξέρεις ότι τέτοια controller χαλάνε σχετικά γρήγορα και δεν έχουν όλες τις λειτουργίες όπως τα motions του dualshock 3. Μπορεί να κάνω και λάθος μιας και δεν έχω πάρει spartan παρά μόνο ISY. Από Turbox που μου είχαν κάνει δώρο, είχα δυο που είχαν πάνω τους σαν σκορπιό εικόνα και χάλασαν μέσα σε πολύ λίγο καιρό και να φανταστείς έχουν παιχτεί λίγο (αρκετά χρόνια πριν). Τώρα τα τελευταία ίσως είναι καλύτερα. Τα ISY είχαν κρατήσει πολύ καιρό σε σχέση με τα turbox.

Γενικά θα πρότεινα να χρησιμοποιείς αν μπορείς τα γνήσια για να αποφύγεις τις ταλαιπωρίες και το συνεχόμενο ξόδεμα λεφτών λόγω κακής ποιότητας αλλά η απόφαση είναι δική σου καθαρά.

Αυτά :).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...