geomrk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Υπάρχει τρόπος να ανέβει ένα αρχείο σε cloud ΑΛΛΆ να είναι σε μόνιμο συγχρονισμό με το αρχικό αρχείο στον υπολογιστή;; Έτσι ώστε, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο αρχείο(μέσω cloud ή οτιδήποτε) να βλέπει τις αλλαγές που γίνεται απτό αρχείο στο PC. Για την ιστορία: Έχουμε ένα unofficial πρόγραμμα δουλειάς σε Excel οπού καμιά φορά κάνει αλλαγές ο υπεύθυνος και πρέπει να γίνονται τηλέφωνα για ενημερώσεις κτλπ. Το ερώτημα μου είναι για να αποφευχθούν αυτά για την άνεση όλων,υπάρχει τρόπος πχ εγώ που κάθομαι σπίτι να βλέπω τις αλλαγές που γίνονται ανά πάσα στιγμή στο συγκεκριμένο αρχείο;;;
SilentVoice Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, geomrk είπε Υπάρχει τρόπος να ανέβει ένα αρχείο σε cloud ΑΛΛΆ να είναι σε μόνιμο συγχρονισμό με το αρχικό αρχείο στον υπολογιστή;; Έτσι ώστε, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο αρχείο(μέσω cloud ή οτιδήποτε) να βλέπει τις αλλαγές που γίνεται απτό αρχείο στο PC. Για την ιστορία: Έχουμε ένα unofficial πρόγραμμα δουλειάς σε Excel οπού καμιά φορά κάνει αλλαγές ο υπεύθυνος και πρέπει να γίνονται τηλέφωνα για ενημερώσεις κτλπ. Το ερώτημα μου είναι για να αποφευχθούν αυτά για την άνεση όλων,υπάρχει τρόπος πχ εγώ που κάθομαι σπίτι να βλέπω τις αλλαγές που γίνονται ανά πάσα στιγμή στο συγκεκριμένο αρχείο;;; Ανεβάστε το excel εδώ https://www.office.com/launch/excel είναι Online και υπάρχει το versioning στο ιστορικό και σίγουρα δεν χάνεται το αρχείο. 1
geomrk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Ανεβάστε το excel εδώ https://www.office.com/launch/excel είναι Online και υπάρχει το versioning στο ιστορικό και σίγουρα δεν χάνεται το αρχείο. Να σαι καλά φίλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα