Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνοντας να δω ένα βιντεακι 30 δευτερόλεπτα σε ένα αθλητικό σαητ, είχε 15 δευτερόλεπτα διαφήμιση που δεν μπορείς να σταματήσεις... 

Έκανα κοπι-πάστε σε όλους τους γνωστούς browser, συγκεκριμενα Όπερα (που είναι και ο βασικος μου, αλλα τώρα τελευταία τα έχει παίξει), maxthon (ο μοναδικός που κάνει full scren βιντεακια αγώνων σε στοιχιματικες), aloha (έχει χρήσιμο ενσωματωμένο download βίντεο, εκτός youtube), chrome (χάχα), vivaldi (έχει καλό όνομα) άλλα όλοι απέτυχαν στο να μην δείξει τις διαφημίσεις. 

Μόνο ένας τα κατάφερε ο Brave, τον γνωρίζω καιρο τον έχω στο ταμπλετ που σέρνεται λόγω 2gb ραμ οπότε κάνω δουλίτσα. Μάλλον θα τον κάνω βασικό αφού η Όπερα σε πολλά σαητ δεν μου σκρολαρει στην σελίδα... 

Υπαρχει κάνας άλλος που να μπλοκάρει καλά? 

Δημοσ.

Η διαφημηση ηταν πανω στο βιντεο ή στην σελιδα γενικοτερα? Γιατι αν ηταν πανω στο βιντεο, ισως να ηταν embedded απο το youtube πχ.

Δημοσ.

Δεν ήταν youtube, glomex γράφει, μερικοί browser δεν το φορτώνουν καν αν έχει αντ-μπλοκ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eko13 είπε

Μπαίνοντας να δω ένα βιντεακι 30 δευτερόλεπτα σε ένα αθλητικό σαητ, είχε 15 δευτερόλεπτα διαφήμιση που δεν μπορείς να σταματήσεις... 

Έκανα κοπι-πάστε σε όλους τους γνωστούς browser, συγκεκριμενα Όπερα (που είναι και ο βασικος μου, αλλα τώρα τελευταία τα έχει παίξει), maxthon (ο μοναδικός που κάνει full scren βιντεακια αγώνων σε στοιχιματικες), aloha (έχει χρήσιμο ενσωματωμένο download βίντεο, εκτός youtube), chrome (χάχα), vivaldi (έχει καλό όνομα) άλλα όλοι απέτυχαν στο να μην δείξει τις διαφημίσεις. 

Μόνο ένας τα κατάφερε ο Brave, τον γνωρίζω καιρο τον έχω στο ταμπλετ που σέρνεται λόγω 2gb ραμ οπότε κάνω δουλίτσα. Μάλλον θα τον κάνω βασικό αφού η Όπερα σε πολλά σαητ δεν μου σκρολαρει στην σελίδα... 

Υπαρχει κάνας άλλος που να μπλοκάρει καλά? 

Και γω σαν βασικό τον Opera έχω αλλά το adblock δεν πολύ λειτουργεί.

Το brave και αυτόν τον έχω για κάτι συγκεκριμένο.

Τώρα έχω πολλές σελίδες στον Opera και βαριέμαι να κάθομαι να κάνω copy paste στον Brave.

Δες και τον Kiwi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiwibrowser.browser

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

βαλε το adguard

Και αυτό είναι μία λύση,αλλά καλό είναι να μην το φορτώνουμε με εφαρμογές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KilliK είπε

το adguard ειναι καθολικη λυση, μπλοκαρει τις διαφημισεις σε ολες τις εφαρμογες.

Το γνωρίζω.

Το είχα πριν αρκετά χρόνια.

Απλά αφού υπάρχουν οι  φυλλομετρητές με adblock γιατί να βάζεις και άλλες εφαρμογές στο κινητό.

Π.χ για YouTube ακόμα έχω το Vanced.

Τώρα βέβαια εάν δεν υπάρχει κάτι τότε εκεί αναγκαστικά το βάζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το adguard απλά δεν το έχω συνέχεια ανοιχτό. Το έχω κυρίως για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

Εντιτ: Το adway εχω και κάνει δουλίτσα 😏

Επεξ/σία από eko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...