sonikk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Γεια χαρα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φτιαξω viber σε smartphone που δεν εχει καρτα sim. Σας ευχαριστω.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Πρέπει να έχει στην αρχή σιμ για να φτιάξει λογαριασμό. Μετά την βγάζεις. Χωρίς καθόλου σιμ με τι νούμερο θα το φτιάξει; 1 1
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 27 minutes ago, sonikk said: Γεια χαρα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να φτιαξω viber σε smartphone που δεν εχει καρτα sim. Σας ευχαριστω. θες νουμερο για την ενεργοποιηση ακομα και αν ειναι σε αλλο κινητο 1 1
sonikk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Επειδη χρησιμοποιω ενα κινητο απλο(οχι smartphone) για επαγγελματικους λογους(μπαταρια που κραταει και μηνα) μπορω να βαλω στο viber οταν φτιαξω λογαριασμο αυτο το νουμερο στο smartphone που εχω αλλα δεν εχει sim καρτα;
Kostas600 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Ναι μπορείς , απλώς θα σου έρθει ένας κωδικός για επιβεβαίωση όταν το ενεργοποιήσεις 1
Dante80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, sonikk είπε Επειδη χρησιμοποιω ενα κινητο απλο(οχι smartphone) για επαγγελματικους λογους(μπαταρια που κραταει και μηνα) μπορω να βαλω στο viber οταν φτιαξω λογαριασμο αυτο το νουμερο στο smartphone που εχω αλλα δεν εχει sim καρτα; Γιατί δεν βάζεις την sim σου στο smartphone; Είναι μη συμβατή; Είχα μέχρι πρότινος και εγώ ένα κινητό απλό, και ήθελα να βάλω viber στο PC. Αν θυμάμαι καλά, είχα κάνει emulation smartphone στο PC (NoxPlayer) για την διαδικασία εξακρίβωσης. Μήπως θα δούλευε κάτι αντίστοιχο σε σένα όσον αφορά το άνοιγμα λογαριασμού σε smartphone χωρίς sim; Κάτι τέτοιο είχα κάνει.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 On 10/10/2022 at 02:18, sonikk said: Επειδη χρησιμοποιω ενα κινητο απλο(οχι smartphone) για επαγγελματικους λογους(μπαταρια που κραταει και μηνα) μπορω να βαλω στο viber οταν φτιαξω λογαριασμο αυτο το νουμερο στο smartphone που εχω αλλα δεν εχει sim καρτα; ναι μπορεις κανονικα.απλα θα ερθει το μυνημα και θα βαλεις τον κωδικο στο smartphone. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα