Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, Ψαχνω τροπο να βγαλω πιστωτικη καρτα το ετησιο εισοδημα που δειχνει στα χαρτια ειναι 2000€ λογο οτι παιρνω 1 ενσυμο την βδομαδα αλλα δουλευω 6 φορες.
Υπαρχει κανενας τροπος αλλος για να βγαλω πιστωτικη; Την χρειαζομαι περισσοτερο για ατοκες δοσεις. (Το ετησιο εισοδημα μου πρεπει να ειναι κοντα στα 9000€)
Ειμαι 20 χρονων και σε οτι δουλεια παω μπορει να εχει χαλια και καλα λεφτα αλλα ολοι τα ιδια μισα η λιγοτερα ενσυμα την βδομαδα..

Δημοσ.

Δοκίμασε ΕΤΕ, αν δεν σου δώσει μην πας πουθενά.

Στα 20 κύριο στόχο έχουμε να σουλουπωσουμε το εκκαθαριστικό.

• Like 1
Δημοσ.

με "επίσημο" εισόδημα 2000 το έτος, δεν υπάρχει πιθανότητα να βγάλεις κάρτα ούτε με 500 ευρώ όριο. Αν χρειάζεσαι τις άτοκες δόσεις μόνο και έχεις δυνατότητες αγορών δοκίμασε τα μαγαζιά που καλύπτει η Klarna (google Klarna Greece αν δεν το ξέρεις).

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vanton είπε

Καλησπερα, Ψαχνω τροπο να βγαλω πιστωτικη καρτα το ετησιο εισοδημα που δειχνει στα χαρτια ειναι 2000€ λογο οτι παιρνω 1 ενσυμο την βδομαδα αλλα δουλευω 6 φορες.
Υπαρχει κανενας τροπος αλλος για να βγαλω πιστωτικη; Την χρειαζομαι περισσοτερο για ατοκες δοσεις. (Το ετησιο εισοδημα μου πρεπει να ειναι κοντα στα 9000€)
Ειμαι 20 χρονων και σε οτι δουλεια παω μπορει να εχει χαλια και καλα λεφτα αλλα ολοι τα ιδια μισα η λιγοτερα ενσυμα την βδομαδα..

Καλημερα... Καλυτερα μην ρωτησεις θα φας ακυρο... Η συνεπεια να δουλευεις  στα μαυρα... Αστο... Να πεις τωρα οτι δεν γινεται ετσι στον εργοδοτη σου... Και τα ενσημα ενα την εβδομαδα... Πας καλα.. Τι να σου πω... Αντε να σου εβαζε τεσσερα...

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Vanton είπε

Ψάχνεις άλλη εργασία/εργοδότη και εξαφανίζεσαι από Χ-Θ-Ε-Σ χωρίς 2η κουβέντα.

Ψάξε και για τον όρο job hooping, σκοπός είναι να βελτιωνόμαστε και μισθολογικά και ως δουλειά. Μόλις βγάλεις εκκαθαριστικό με 11.000-12.000€/χρόνο τότε με άνεση βγάζεις και τη πιστωτική σου κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Ψάχνεις άλλη εργασία/εργοδότη και εξαφανίζεσαι από Χ-Θ-Ε-Σ χωρίς 2η κουβέντα.

Ψάξε και για τον όρο job hooping, σκοπός είναι να βελτιωνόμαστε και μισθολογικά και ως δουλειά. Μόλις βγάλεις εκκαθαριστικό με 11.000-12.000€/χρόνο τότε με άνεση βγάζεις και τη πιστωτική σου κάρτα.

Και με τα μισά πλέον βγάζουν πιστωτική.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχνα την πιστωτικη και τις δοσεις και βαλε λεφτα στην ακρη να παρεις αυτο που θες μετρητα και χερι, διαφορετικα θα μπλεξεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/10/2022 στις 12:22 ΠΜ, Vanton είπε

Δεν έχει τόση σημασία το χαμηλό εκκαθαριστικό σου όσο ο μηνιαίος μισθός που λαμβάνεις. Δεν υπάρχει "πρέπει" στο ετήσιο εισόδημα. Είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα κυρίως λόγω του χαμηλού μισθού, αλλά από την άλλη δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

Επεξ/σία από pluss
  • Like 1
Δημοσ.

Με 2000 ετήσια τί μηνιαίο να εκκαθαριστικό θα βγάζει; 150€;

Ένα πρεζόνι που ζητιανεύει στην Αθήνα πιο πολλά πρέπει να βγάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για τα σχολια, αυριο θα δοκιμασω στην ΕΤΕ.
Σχετικα με τον μισθο ειμαι καλο-πληρωμενος και η δουλεια προσφερει πολλα θετικα για να την εγκαταλειψω, ανετα θα μπορουσα να βρω με ολα τα ενσυμα αλλα χανω οτι θετικο υπαρχει σχετικα με την δουλεια που ειμαι, ειναι δυσκολο να βρεις ιδιο περιβαλλον.

Και ναι γνωριζω οτι ειναι υπερβολικα κακο να δουλευω με τοσο χαμηλα εσνυμα, καποτε τα εδινε ολα αλλα αλλαξαν τα προγματα λογο αυξησης της ΔΕΗ.
Ουτως η αλλως θα κατσω εως Δεκεμβριο, μετα θα επιλεξω κατι καλυτερο (Που εχω βρει).

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πέρα απο το γελοίο της υπόθεσης με το ένα ένσημο, με το που βγάλεις πιστωτική και αρχίσεις να την αποπληρώνεις θα χτυπάνε καμπάνες στην εφορία. Θα έχεις καταγεγραμμένα έξοδα 10 χιλιάδες και εισόδημα τυπά που πουλάει χαρτομάντηλα στα φανάρια. Σοβαρευτείτε και μην κλέβετε τον εαυτό σας. Και αδικείστε, και ρημάζετε ένα ήδη ρημαγμένο σύστημα και πηδ@τε και τους υπόλοιπους in the long term. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...