ModernAthenian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Αυτά είναι πταίσματα. Σε δικαστήριο με κάλεσαν λανθασμένα ως κατηγορούμενο ενώ ήμουν ΜΑΡΤΥΡΑΣ! Γέλαγε μέχρι και ο εισαγγελέας. Σε 5 λεπτά είχα ξεμπερδέψει μόλις απέδειξα το λάθος.
lightsout Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε, πάει η μέλλουσα στο ληξιαρχείο για τα δέοντα και στην οικογενειακή μου μερίδα ανέφερε ότι ήμουν χωρισμένος με δύο παιδιά. Εκεί να δείτε γλέντια. Το σύμπαν σου έδωσε μια τελευταία ευκαιρία να γλιτώσεις.. 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις δίκιο,εγώ νόμιζα ότι απαντάει στα τελευταία ποστς . Πάντως και πάλι η πρεσβεία με ποιον τρόπο να βοηθήσει; Δεν γνωριζω, για αυτο ρωταω. Μηπως ρωτησει και ο ιδιος τον δικηγορο (πχ για επιβεβαιωση στοιχειων, ταυτοτητας κτλ) μπας και γλυτωσει τα εξοδα ταξιδιου. Δεν γνωριζω δλδ αν μεσω πρεσβειας μπορεις να βοηθηθεις για νομικα θεματα
HALF EVIL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, lightsout είπε Το σύμπαν σου έδωσε μια τελευταία ευκαιρία να γλιτώσεις.. Είναι παλιά ιστορία ρε, πριν 15 χρόνια. Την έχω χάσει προ πολλού Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από HALF EVIL
andreaspA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2022 στις 10:42 ΜΜ, gustom2008 είπε Ρωτησα εναν φιλο μου αστυνομικο και μου ειπε να μην τρεξω εγω για την γραφειοκρατια.Να παω να βγαλω διαβατηριο και θα τρεξει η αστυνομια μονη της τα διαδικαστικα για την διορθωση του λαθους.Απλα δεν ασχοληθηκα ουτε διαβατηριο να βγαλω.Καποια στιγμη θα παω. ναι ναι... Πριν 15 χρονια μου εφαγαν το τσαντακι μεσα απο το αμαξι μολις ξαναμπηκα στο αμαξι απο το περιπτερο που σταματησα για καπνο. Φωναξα το 100, εκανα ολα τα προβλεπομενα. Την αλλη μερα ηρθε η σημανση να παρει αποτυπωματα απο το αμαξι γιατι μου ανοιξαν την πορτα του συνοδηγου. Παιρνει αποτυπωματα, και ξεκιναω να πλυνω την καρβουνιλα. Ανοιγω την πορτα και τι να δω? το πορτοφολι μου αναμεσα στο καθισμα του συνοδηγου και τον μασπιέ. Στον τσαμπουκά για να το πάρει, πετάχτηκε έξω απο το τσαντάκι. Το ειχα ανοιχτο γιατι μολις ειχα βαλει μεσα τον καπνο. Παιρνω τον αστυνόμο στο ΑΤ που ηταν φιλος και του το λεω. Δεν μου λεει κουβεντα. Συνεχιζω την ζωη μου 1μιση χρονο. Υπεγραφα επιταγες, τραπεζες, φωτοτυπιες ταυτοτητας παντου. Μεχρι που παω να βγαλω διαβατηριο. Καθομαι στην καρεκλα. Ο αστυνομικος σηκωνεται σε 3 λεπτα , βγαινει εξω. Το επομενο ειναι 4 χερια να με σηκωνουν απο την καρεκλα απο τους ωμους, και να μου παιρνάνε χειροπέδες πισθάγκωνα. Αφου μου λενε οτι η ταυτοτητα μου ειναι κλεμμενη, καταλαβαινω τι εχει γινει. Για κακη του τυχη ο Ανθυπαστυνομος ειναι υπηρεσια σε γειτονικο ΑΤ. Τον παιρνουν τηλεφωνο, και τον εβριζα σε ανοιχτη ακροαση! Αφου τους επιβεβαιωσε οτι δεν παιζει τετοιο πραγμα, και με γνωριζει 30 χρονια, μου εβγαλαν τις χειροπεδες και εφυγα για να βγαλω νεα ταυτοτητα, και μετα διαβατήριο! Οποτε ασε τι λεει ο αστυνομικος και κάνε αυτο που πρέπει! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από andreaspA 3 1 1
rus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Aυτο ακριβως το προβλημα, λεει, ερχονται να λυσουν οι νεες ταυτοτητες. 1
gorilas13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ας κάνω ένα update. Σήμερα έγινε το δικαστήριο, η κατήγορος-ζάκι δεν ήρθε καν, τσέπωσε ο δικηγόρος μια 400ρα και ευτυχώς δεν έδωσαν αναβολή και με έβγαλαν αθώο και τελείωσε το θέμα. Στα της ταμπακιέρας, βρήκα το τηλέφωνο της Ζάκι, της έστειλα στο βάιμπερ, καλή κοπέλα αλλά μάλλον το έχει κάψει. Μου παραδέχθηκε ότι άλλος είναι ο ένοχος και έχει πάει τώρα Χίο και κάτι άλλα ασυνάρτητα. Το λάθος το έκανε ένας αστυνόμος, ο οποίος και γράφει ότι δεν βρήκαμε τον κατηγορούμενο αλλά το τερματικό μας έβγαλε αυτόν ''δηλαδή εμένα'', που λόγω συνονυμίας μου έκατσε η λυπητερή. 3
barca10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, gorilas13 είπε Ας κάνω ένα update. Σήμερα έγινε το δικαστήριο, η κατήγορος-ζάκι δεν ήρθε καν, τσέπωσε ο δικηγόρος μια 400ρα και ευτυχώς δεν έδωσαν αναβολή και με έβγαλαν αθώο και τελείωσε το θέμα. Στα της ταμπακιέρας, βρήκα το τηλέφωνο της Ζάκι, της έστειλα στο βάιμπερ, καλή κοπέλα αλλά μάλλον το έχει κάψει. Μου παραδέχθηκε ότι άλλος είναι ο ένοχος και έχει πάει τώρα Χίο και κάτι άλλα ασυνάρτητα. Το λάθος το έκανε ένας αστυνόμος, ο οποίος και γράφει ότι δεν βρήκαμε τον κατηγορούμενο αλλά το τερματικό μας έβγαλε αυτόν ''δηλαδή εμένα'', που λόγω συνονυμίας μου έκατσε η λυπητερή. Εσύ πλήρωσες 400 στον δικηγόρο σου; Το δικαστήριο είπε τίποτα για δικαστικά έξοδα;
andreaspA Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, barca10 είπε Εσύ πλήρωσες 400 στον δικηγόρο σου; Το δικαστήριο είπε τίποτα για δικαστικά έξοδα; Να εισπραξει απο που? απο το πρεζάκι?
gorilas13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, barca10 είπε Εσύ πλήρωσες 400 στον δικηγόρο σου; Το δικαστήριο είπε τίποτα για δικαστικά έξοδα; Από το Ζάκι θα πάρω το μακρύτερο και αν πάω για το λάθος του αστυνομικού, μου είπε ο δικηγόρος, ότι πάλι δεν θα πάρω τίποτα και θα πουν ότι ειναι δικαιολογημένο λάθος κτλ κτλ λόγω των στοιχείων που είχαν. Οπότε θα αρκεστώ στο χαρτί του κατηγορητηρίου, να το βάλω κορνίζα να έχω να γελάω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα