Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, makis269 είπε

εγώ όχι γιαυτό και δεν σχολιάζω αρνητικά αυτούς που λένε την άποψή τους γιατί δεν ξέρω αν είναι σωστή.

Φίλε δεν το συνεχίζω άλλο. Ο κανόνας είναι ότι σε επιστημονικά θέματα  - και η νομική επιστήμη είναι - όταν είμαστε άσχετοι, σιωπούμε, δε λέμε ό,τι μας έρθει στο κεφάλι. 

19 ώρες πριν, makis269 είπε

Μόλις βγεις αθώος τις τραβάς μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και τότε πραγματικά θα τις πάρεις τα έπιπλα σε μετρητά να τα φας στο ξωτερικο σουβλάκια. 

Όπως βλέπεις, έδωσες νομικές συμβουλές ενώ όπως παραδέχεσαι, δεν έχεις ιδέα. 

• Confused 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Φίλε δεν το συνεχίζω άλλο. Ο κανόνας είναι ότι σε επιστημονικά θέματα  - και η νομική επιστήμη είναι - όταν είμαστε άσχετοι, σιωπούμε, δε λέμε ό,τι μας έρθει στο κεφάλι. 

Όπως βλέπεις, έδωσες νομικές συμβουλές ενώ όπως παραδέχεσαι, δεν έχεις ιδέα. 

πρόεδρε εσύ ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RTW4ever είπε

Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό που όλοι έχετε άποψη για νομικά θέματα, όταν δεν έχετε ιδέα πραγματικά. 

Ελλαδάρα, όλοι ειδικοί σε όλα, πραγματικά άπειρο γέλιο. 

Γιατί δεν κάνετε και τηλεδιάγνωση για ιατρικά θέματα, δεν είστε και παντογνώστες ιατροί ταυτόχρονα; 

Κλασικος ελληναρας επισης νομιζει οτι το δικο του επαγγελμα ειναι επιστημη το οποιο ειναι αληθες μεχρι το σημειο οτι σχεδον ολα τα επαγγελματα ειναι επιστημη αρα ή θα λεμε την μετρια αποψη μας και θα δεχομαστε και εμεις που μιλαμε και αυτος που ακουει οτι μπορει να ισχυουν αυτα που λεμε μπορει και οχι και ειναι δικια του υποχρεωση να ψαξει τι απο ολα ισχυει η ο καθενας θα εκφερει αποψη μονο για το αντικειμενο του,και εν συνεχεια δεν θα πρεπει να μιλαμε για τεχνολογια αν δεν ειμαστε πληροφορικαριοι δεν θα πρεπει να λεμε για τα οικονομικα θεματα ή για το κοστος προιοντων και παει λεγοντας.

Ναι δεν ειμαι στον κλαδο των νομικων αλλα οι γνωσεις μου (εαν ειναι σωστες) λενε πως τα εξοδα της δικης τα αναλαμβανει αυτος που χανει την δικη το αν αξιζει η οχι ειναι αλλο θεμα.Σωστα?

20 ώρες πριν, makis269 είπε

Μόλις βγεις αθώος τις τραβάς μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και τότε πραγματικά θα τις πάρεις τα έπιπλα σε μετρητά να τα φας στο ξωτερικο σουβλάκια. 

ενταξει αυτο δεν ισχυει απο την δικη μου εμπειρια αν σκεφτω οτι πριν καποια χρονια καποιος με τρακαρε με παραβιαση στοπ επειδη κοιμοταν ορθιος εσπασα δυο χερια εκανα τρια χειρουργια δεν μπορουσα να εξυπηρετηθω και καποιος μηνες χωρις βοηθεια και τα λεφτα που πηρα αποζημειωση ηταν εξευτελιστικα λιγα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Ναι δεν ειμαι στον κλαδο των νομικων αλλα οι γνωσεις μου (εαν ειναι σωστες) λενε πως τα εξοδα της δικης τα αναλαμβανει αυτος που χανει την δικη το αν αξιζει η οχι ειναι αλλο θεμα.Σωστα?

Μην τσακωνεσται, υπαρχουν απαντισεις

https://el.wikipedia.org/wiki/Δικαστικά_έξοδα

Ως δικαστικά έξοδα θεωρούνται οι υποχρεωτικά καταβαλλόμενες δαπάνες από τους διαδίκους προς διεξαγωγή της δίκης.

Τα έξοδα αυτά είναι το χαρτόσημο, το παράβολο, το αγωγόσημο και αμοιβές δικηγόρων, κλητήρων κλπ. Τα δικαστικά έξοδα καταλογίζει το δικαστήριο στους διαδίκους κατά την κρίση του. Συνήθως καταλογίζονται στον ηττηθέντα διάδικο, σε περιπτώσεις όμως που η έκβαση της δίκης ήταν δικαιολογημένα αμφίβολη εξ αρχής, μπορεί το δικαστήριο να τα κατανείμει έξ ίσου στους διαδίκους. Προσβολή απόφασης με ένδικο μέσο μόνο για την κατανομή των δικαστικών εξόδων δεν επιτρέπεται. Αν κάποιος βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία, μπορεί να χρησιμοποιήσει το ευεργέτημα της πενίας και να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής δικαστικών εξόδων

Δημοσ.
5 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό που όλοι έχετε άποψη για νομικά θέματα, όταν δεν έχετε ιδέα πραγματικά. 

Ελλαδάρα, όλοι ειδικοί σε όλα, πραγματικά άπειρο γέλιο. 

Γιατί δεν κάνετε και τηλεδιάγνωση για ιατρικά θέματα, δεν είστε και παντογνώστες ιατροί ταυτόχρονα; 

Δώσε μας τα φώτα σου  

Δημοσ.

Σχετικά με την απαγόρευση εξόδου από την χώρα ας πω και εγω (άσχετοε το θέμα βέβαια)

Υπάρχει άτομο με το ίδιο ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο με εμένα που έχει απαγόρευση εξόδου. Όταν έβγαλα διαβατήριο τα χρειάστηκα λιγο γιατί παίζανε ματιές οι δύο αστυνομικοί και λεω ωραια εδώ είμαστε.

Τελοσπαντων κάθε φορά(και σε άφιξη και αποχώρηση) στο αεροδρόμιο τρωω άκυρο με το διαβατήριο και πρέπει να δείξω ταυτότητα που έχει άλλο άλλο όνομα μητέρας.

Μπορεί κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και στον φίλο αλλά καλό είναι να το ψάξει.

Δημοσ.

Ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε, πάει η μέλλουσα στο ληξιαρχείο για τα δέοντα και στην οικογενειακή μου μερίδα ανέφερε ότι ήμουν χωρισμένος με δύο παιδιά. 

Εκεί να δείτε γλέντια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε, πάει η μέλλουσα στο ληξιαρχείο για τα δέοντα και στην οικογενειακή μου μερίδα ανέφερε ότι ήμουν χωρισμένος με δύο παιδιά. 

Εκεί να δείτε γλέντια. 

Εκεί θα προτιμούσες την απαγόρευση εξόδου ,μην σου πω και παρουσία στο ΑΤ κάθε 15 μέρες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Εκεί να δείτε γλέντια. 

Ωχ, θα πέσει παντόφλα. Αντε να ηρεμίσεις την γυναίκα τώρα. Περιμένουμε σκηνές ελληνικών ταινιών και σίριαλ. 

Δημοσ.

Περα απο την πλακα, υπαρχει τροπος να μαθουμε αν εχουμε καταδικαστει για κατι χωρις να το ξερουμε. Γιατι, ηδη εχουμε διαβασει 2 περιπτωσεις για απογορευση εξοδου απο την χωρα. Η θα το μαθουμε μονο την πιο ακαταλληλη στιγμη που θελουμε να κανουμε κατι.
Ψαχνω και στο gov.gr "εχει γινει μ*λακια λογω συνωνυμιας;" αλλα δεν μου βγαζει τιποτα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Clytoceyx είπε

Περα απο την πλακα, υπαρχει τροπος να μαθουμε αν εχουμε καταδικαστει για κατι χωρις να το ξερουμε. Γιατι, ηδη εχουμε διαβασει 2 περιπτωσεις για απογορευση εξοδου απο την χωρα. Η θα το μαθουμε μονο την πιο ακαταλληλη στιγμη που θελουμε να κανουμε κατι.
Ψαχνω και στο gov.gr "εχει γινει μ*λακια λογω συνωνυμιας;" αλλα δεν μου βγαζει τιποτα.

Αντίγραφο ποινικού μητρώου;

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δηλαδη σε αυτες τις περιπτωσεις, καμια λυση μεσω πρεσβειας δεν υπαρχει? 

Τι σχέση έχει η πρεσβεία ;Απαγορευση εξόδου απο την Ελλάδα είναι ,αν επιστρέφεις Ελλάδα σε πιάνουν στον έλεγχο διαβατηρίων.

https://www.gov.gr/ipiresies/dikaiosune/poiniko-metroo/antigrapho-poinikou-metroou

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τι σχέση έχει η πρεσβεία ;Απαγορευση εξόδου απο την Ελλάδα είναι ,αν επιστρέφεις Ελλάδα σε πιάνουν στον έλεγχο διαβατηρίων.

https://www.gov.gr/ipiresies/dikaiosune/poiniko-metroo/antigrapho-poinikou-metroou

ο TS του thread ζει στο εξωτερικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zygorito είπε

ο TS του thread ζει στο εξωτερικό

Εχεις δίκιο,εγώ νόμιζα ότι απαντάει στα τελευταία ποστς .

Πάντως και πάλι η πρεσβεία με ποιον τρόπο να βοηθήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...